Hej!
Jag ville bara uppdatera om att jag har skaffat Instagram namnet är moalillienberg precis som på bloggen så ni är mer än välkomna till att följa.
Puss och kram

Likes

Comments

Denna veckan har sprungit iväg och redan imorgon åker vi resterande i familjen som är kvar i Spanien hem till Sverige då kusinerna åkte redan i morse.
Det blir ett tidigt flyg då flyget går runt sju snåret på morgonen och vi åker redan fem ifrån huset för att kunna ta god tid på oss utan att behöva stressa när vi ska lämna nycklar till ägaren, bilen vi har hyrt samt checka in bagaget på flygplatsen.
Detta har varit en resa med fullt av spännande upplevelser framför allt Gibraltar då höjdpunkten där var aporna enligt mig då det var en annorlunda miljö ifrån vart jag vart innan sedan hade jag en apa på huvudet vilket kan va en del av att det var en höjdpunkt.
Utflykten till Ronda var även väldigt intressant eftersom att deras samhälle kan ha varit ett av de finaste samhällen jag varit i eftersom att Ronda hade vackra utsmyckningar samt mosaik på husen och även gatorna. Sedan ifall man är påläst om staden så kan jag garantera att det blir ännu intressantare att åka dit och kolla på de arabiska baden, stadens vackra byggnaderna och även de tre ökända broarna men speciellt Puente Nuevo som är den nyaste bron som hade vacker utskick ner i ravinen.
Sedan har det även varit super mysigt att ha samlat hela tjocka släkten för att få kvalitets tid med varandra vilket vi alla har uppskattats och är mycket tacksamma över att farmor och farfar har kunnat ordna denna resa för oss.

Likes

Comments