Hej!
Jag ville bara uppdatera om att jag har skaffat Instagram namnet är moalillienberg precis som på bloggen så ni är mer än välkomna till att följa.
Puss och kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Att vara tonåring är ett hel tids jobb som tar mycket tid och tar mycket på känslor samt krafter.
Jag vill göra så mycket men kan göra så lite, jag är en liten individ men små känslor för vuxen världen. Dom ser mig som en skit unge som inte är ansvarsfull och hela tiden tigger från mina föräldrar men
jag är tvärt om.

Jag går fem dagar i veckan till skolan och det låter inte det minsta jobbigt i vissas öron men det är värre än vad du tror. För att man måste hela tiden passa in för att anpassa sig till normen, du ska prestera bra för att få bra betyg och det är ditt fel om du blir stressad för då kunde du planerat upp bättre tydligen och jag är inte ens i närheten av klar det är hormoner, skit snack, kärleksliv, plugg och mycket mer.
Det är inte kul att gå till skolan med en klump i magen för att det är mycket eller något med kompisar. Jag blir så frustrerad när jag inte förstår något i ett ämne eller något någon säger till mig för då ska någon jävlas med mig för att jag inte förstår och tycker det är kul att göra narr på min bekostnad, men gissa vad det är det inte.
Du får ju inte heller skämma ut dig eller säga till när någon gjort något fel för gör du det minsta lilla fel ste så glömmer skolan aldrig det utan det skrivs upp på en lång lista. Det värsta är nog att
alla känner alla fast egentligen ingen känner ingen. Allt sprider sig fort nu förtiden pågrund av internet, telefoner, datorer och andra android verktyg man kan använda sig av och sedan finns det och de stora högtalarna som kallas munnar som alltid "råkar" säga lite för mycket men det är ingen fara för olyckor händer ju så lätt och alla gör ju fel så det är bara att förlåta och gå vidare som att det aldrig skett. Tyvärr är det inte så lätt att hela tiden glömma och gå vidare för att det gjorde ont när kompisen gick bakom ryggen när man trodde att man kunde lita på henne eller den killen man planerade upp sin framtid med som var otrogen då är det inte lätt att förlåta och gå vidare men vi skyller allt på hormonerna för det är dom som ställer till våra känslor.
Sedan när man har planer för helgen nej för då kommer lärarna på fredagen och berättar att vi ska ha fem prov nästa vecka så man får ställa in sina planer för helgen och plugga som bara den, komma till skolan och höra hur kul tjejkompisarna hade under helgen och att man verkligen missade något och repliken
"du borde vart där" bli bara mer irriterande för varje dag. Sedan får man stress under provet som är samma dag för det var inget man har suttit och pluggat på och så kommer betygen en vecka innan man slutar och det är knappt godkänt och man känner hur stressad man blir för att alla vill ju ha bra betyg eller hur? sedan när man försöker fixa upp betyget lite så har inte lärarna tid nej för att dom har så mycket att göra och det måste vi ha förståelse till.
Sedan är man
egoistisk och sosse om man sätter sig före alla andra och då kommer små detaljerna de orden som sårar när någon kallar en för hora, bitch eller går på ens utseende. Ändå pratas det dagligen om över nätet att hat är negativt och borde slutas med och ingen vågar säga orden i person heller för nej dom ska sägas bakom din rygg såklart för att alla är fega och omogna.
Sen en dag får du idén att du vill samla ihop lite egna pengar för att du vill köpa något eller föräldrarna säger skaffa ett jobb men jag vet inte i fall dom missat att det är näst in till omöjligt att få ett jobb när man är 15 år. Så förlåt att jag ber om pengar eller behöver saker för det är ju mitt fel såklart att jag inte kan få ett jobb för att alla i min ålder är lata eller har
för mycket hybris vilket är dåligt för affärerna och varenda gång man säger att man inte är som alla andra så skrattar alla vuxna i ens ansikte för det höjer ju mitt självförtroende också.
Sedan är det
konstigt om jag är arg, ledsen eller glad för det finns alltid någon som vill att du ska känna dig liten och värdelös.

Likes

Comments