​Kunde inte sova imorse, vaknade redan vid 06.00 så bestämde mig för att gå och köra gymmet på morgonen så jag fick det gjort för dagen. Gick jättebra och därefter följde ett ispass som också gick bra. Körde salcow och testade köra 10 stycken i rad (högt tempo) x 3 med lite paus emellan, varje set hade en annan ingång och jag landade alla, woho! Och ja, för er som kan konståkning och undrar, jag hoppar "endast" dubbel haha :D Och föresten, vi har helt fantastiskt fint väder i Falun idag! :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Idag var det ganska tråkigt väder så tur vi passade på att vara ute igår :) Imorse tränade jag is och sedan gym. Åt lunch hos mormor och eftermiddagen gick åt till planering av jobb, handla, lite plugg och yoga. Nu ska jag snart äta middag och mysa med serier :) 

Likes

Comments

Löven på träden lyser i guld efter vattnet, fantastiskt fin lördag. Maja och jag tog en sväng till stan för att uträtta lite ärenden och åt lunch, efter det gick vi till en sjö där mamma gått promenad då hon talade om för oss att hon sett ett fantastiskt träd som lyste så vackert i motljuset från solen, först tänkte jag att hur ska jag hitta ETT träd vid sjön, det finns hundra träd där men detta bara lyste upp och gick inte att missa :) 

Likes

Comments

Idag tittade jag på Edit: We can't do it på SVT play. Så sjukt bra serie i 3 delar om utbrändhet, framförallt bland unga kvinnor. Det är ett skrämmande men samtidigt intressant och viktigt ämne. När jag en gång var på tävling med Ondrej hörde jag av en annan, äldre, tränare att min generation (nittiotalisterna) är en sån lat generation. Att någon i hens klubb sagt att "Jag kan/vill inte jobba den tiden, den dagen för att jag måste prioritera skola och mina andra jobbtider" , tränaren himlade med ögonen när hen berättade och de ända jag kunde tänka var GRATTIS till den tjejen som sa det, bra att du förstår att återhämtning är viktigt och att du prioriterar dig själv! YOU GO GIRL! Kanske hon kan hålla lite längre än en del andra, antagligen är hon rätt ambitiös som redan jobbar och pluggar.. Skulle kunna skriva en miljon saker om detta ämne, men de skulle bli ett så långt inlägg. Se serien, ta till er (både män och kvinnor, hela samhället) och försök att förstå.

 I övrigt så har jag tränat tre superbra pass idag. Två lågintensiva återhämtningspass pga träningsvärk från hell sedan igår haha och ett ispass som gick jättebra trotts stel kropp!

Likes

Comments

​Idag testade jag Pilates Reformer på TRÄNA i Falun! Jag dansade på DANSA i Falun innan jag flyttade till Stockholm och nu har de även öppnat TRÄNA i Falun där de erbjuder just Pilates Reformer, Pilates, Barre, Yoga och kanske något som jag glömt. Jag hade inga förväntningar mer än att jag tyckte de såg spännande ut att ligga i en sån maskin men tycker de var ett jätteskönt och skonsamt pass, jag hade lätta motstånd på men det tog ordentligt ändå, kände mig mjuk och skön efter! :D <3 Kul att träffa Helena igen och hon håller alltid proffsiga klasser :) 

Likes

Comments

Bilden får tala, fuck cancer!​

Likes

Comments

Började med ett ispass på allmänhetens åkning i Borlänge kl 07.15-08.00, hade isen för mig själv haha. Sen åkte jag till Falun och gymmade, åt lunch, fixade lite småsaker och upp till Falu ishall för ett till ispass och sen tränade jag lilla Tova en timme. Hämtade nyss hem min nya iPhone som IGEN var på lagning efter att den bestämde sig för att sluta ladda i fredags kväll. Nu håller jag tummarna för att den slutar krångla men killarna på BK Data i Falun är verkligen fantastiska! Bra och snabb kommunikation och service!

Likes

Comments

Träffade en saknad Älta tiger i hallen idag! ;) <3 Underbar helg, varit stolt storasyster, koreograf och vän till många duktiga tjejer på dans- och konståkningstävling + att vi haft mina goa svärföräldrar på besök :) <3

Likes

Comments

Startade denna fredag med ett pole pass, första gången sedan juni/juli! Nog gjorde det bra ont och jag kände mig svag men det var kul ändå att få köra igen! Sov ingenting inatt så känner mig som överkörd av en lastbil, har ett träningspass kvar idag, ska träna is men efter det kan jag nog ta lite ledigt haha :) 

Likes

Comments

Hej från Eskilstuna! Igår efter jobbet gick jag till ishallens gym och skulle köra lite överkropp, fanns inget viktbälte så tog ett rep istället haha, 5kg gick ju bra men tänk dom som har typ 20 kg, då skulle typ midjan gå av! Det var också kul, jag råkade ta 5kg av misstag, brukar egentligen ha 2,5kg på chins men igår var jag lite ouppmärksam så råkade bli 5 men jag klarade det! SÅ KUL :D Idag ska jag bara jobba 2h och sen åka tillbaka hem till Falun igen :) 

Likes

Comments