Hej! I helgen har jag haft fullt upp med fotbollen. Igår hade vi match i Storvreta vilket gick jätte bra!! Vi hade bra spel och vann med 1-0, vilket var väldigt skönt då vi behövde lite pepp inför dagens match.

Idag hade vi match i Tärnsjö mot Uppsala IF, vilket tyvärr slutade med förlust. Vi spelade bra men inte tillräckligt bra för att slå dom. Så tyvärr slutade det med 2-1.

Efter matchen så åkte vi vidare för att gratta en kompis. Där fikade vi och lekte lekar, super mysigt!! Sen har jag bara ätit mat och tagit det lugnt. Imorgon ska jag inte göra något speciellt, klippa gräsmattan och gå på ett möte om fotbollsskolan. Puss Puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej! Det var ett tags sen, jag har inte bloggat på väldigt länge men har tänkt att börja nu igen. Det har hänt en hel del med det struntar vi i och börjar som vanligt!

I går hade vi skolavslutning, jag slutade 6:an vilket var otroligt tufft. Jag har helt ärligt haft världens bästa klass, vilket jag verkligen märkte igår. Så mycket kärlek och känslor.

Vi skulle samlas i klassrummet klockan 8 för att ha lite "mingel" det var så mysigt!! När vi skulle börja tåga till kyrkan så var alla jätte taggade. Första delen av själva grejen i kyrkan var jätte tråkig om jag får säga så, sen när det var våran tur att ta emot betyg så var det otroligt jobbigt för alla grinade. Vi har två 6:or så att 6A började ta emot deras betyg redan då satt jag och min bästa kompis och grinade, sen var det då min klass som stog på tur. Jag grät hela tiden men det var det värt då det är en av dom bästa dagarna jag har varit med om!!

När skolavslutningen var över så åkte vi direkt till mina kusiner för att fika, det var super mysigt!! Efter det cyklade vi vidare till min farmor för att säga hej och bara prata lite. Så kul att vara hos farmor!!!


På kvällen gjorde jag ingenting vilket var lite tråkigt men skönt!!

Som sagt ska jag försöka börja med bloggen nu igen under sommarlovet för att sen förhoppningsvis fortsätta längre, Såå taggad. Ha det så bra så hörs vi snart igen!! Puss Puss

Likes

Comments

Godmorgon! Idag åt jag bananpannkarkor till frukost. Så sjukt gott! Så enkelt att göra också bara mixa två ägg och en banan. Senare idag har jag tänkt att gå till min farmor och bara mysa.Jag har ju höstlov så att man får passa på.

I Söndags var jag hos min bästa kompis och badade bubbelpool och bara tog det lugnt. Bjuder på en ful bild som jag trodde var jätte fin.

Likes

Comments