Allmänt


Det va en sååå tråkig dag igår, det regnade och det va is kallt ute men vi bestämde oss för att göra det bästa av dagen ändå! Vi åt en super mysig frukost och gick på en promenad och trotsade värdet. Sen slutade det med att vi kollade på Beck hela dagen, dom nya filmerna är så himla spännande vill bara att fortsättningen ska komma ut så fort som möjligt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Allmänt

Min helg börjad med att jag försov mig; 07:33 vaknade jag och bokstavligt talat skrek ut "MITT TÅG ÅKTE FÖR EN TIMME SEN!!!!". Jag hade inte mycket till val än att boka en ny tågbiljett som då skulle gå om 20 minuter. Nyvaken, stressad, svettig och 3 minuter innan avgångstiden stod jag på perrongen och hade precis betalat 550kr för en enkel biljett ner till Karlstad - men det var värt varenda krona! 1 tåg och 2 bussar senare mötte jag min älskade vän Anna i ett soligt Karlstad.


Likes

Comments

Allmänt

Det här är jag och här tänker jag skriva om mitt liv. Jag är snart 21 år gammal men helst vill jag vara 18 förevigt. Jag hatar när personer säger åt mig vad jag ska göra och jag älskar att känna mig fri. Det här är början på någonting nytt och jag har valt att dokumentera det.


Likes

Comments