Ugh, Söndag redan, känner lite "noooo" men ändå "yeees" då det bara är tre dagars skola denna vecka, det vill säga att jag går Mån-Ons på grund av kristi himmelsfärd, det det blir en massa kläm dagar och hela faderuttan, vilket inte gör mig en susning. Denna dag och vecka kommer i alla fall att bestå ut av en massa matte plugg då jag har mitt första nationella i matte v21. Och pluggar jag inte, kommer provet gå åt skogen, vilket jag känner att jag inte har ork med för tillf'ället, så för min del blir det ett och andra pluggtimmar matte.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Dagen idag har bestått av träning och ätande, i princip. I morgon blir det en tur på löpbandet precis som idag, innan lång skoldag framför mig. Inte hänt så mycket annat idag än att jag försökt som satan att förstå mig på en annan bloggportal då jag hade en fundering på byte, vilket inte riktigt har fungerat, så det blir nog inte av, men det gör mig ingenting. Nu ska jag packa gymväskan, skolväskan, tvätta ansiktet, duscha och sedan lägga mig i sängen.

Likes

Comments

​Min favorit låt att träna till för stunden // Dagens middag bestående av pannbiffar, sötpotatisklyftor, broccoli och rödvinsås!

Likes

Comments

Går dagen började med en grön smoothie och bloggfixande. Senare vid lunch åt jag innan åkte jag till gymmet för cardio, ben&rump pass, vilket gick fruktansvärt bra. Efter gymmet tog jag en promenad ner till stan för att möta upp Sofia och vi gick runt i olika butiker och kikade runt lite, efteråt blev det en Sub på bussen hem till Sofia. Tog det lugnt, åt middag med henne och hennes föräldrar som senare led till lite godis och en massa snackande. Åkte hem runt 11 i morse och har inte gjort någonting mer än att plugga. Haft en lugn och mysig långhelg vilket var väl behövt. Nu tillbaka till pluggandet!

Likes

Comments

Till middag förut blev det grillad fläskytterfilé, bulgur, sallad, tzatziki och en nocco på det. Yummers!

Likes

Comments

Fredag idag, men känns lite som Söndag, dels för att jag inte gjorde någonting speciellt igår på Valborg mer än att vara hemma. Pluggat sedan tio imorse och är nu äntligen klar med min krönika som jag sedan ska skicka in. Resterande dag kommer nog gå ut på plugg. Ska nämligen skriva klart spanskan, källkritiken och sedan ett hyllningstal tills på måndag, sedan plugga lite matte efter det, men det blir nog bra, då har jag fått det gjort trots allt! Får se om det händer något kul ikväll eller om det bara blir myskväll med familjen.

Likes

Comments

Hej på er!

ÄNTLIGEN är det Maj, ett snäpp närmare tills min sjuttonde födelsedag, ett snäpp närmre till månaden sommarlovet inträffas, ett snäpp närmare till varmare månader, super härligt! Väldigt mycket kommer hända under Maj månad. Bland annat blir jag är klar med mitt första år på gymnasiet, då dom två sista veckorna som är oftast är väldigt lugna pga studenten för treorna, man börjar runda av alla skolarbeten, läxor och prov i ungefär Maj, mina första nationella prov i ettan är över. Jag ska gå körskoleutbildning med pappsen och sedan börja övningsköra. Jag fyller sjutton år gammal vilket kommer leda till ett litet firande med nära och kära, vilket leder 365 dagar kvar framöver tills min arton års dag. Sedan ska jag bara spendera mitt Maj på set absolut bästa sättet fram till sommaren börjar. Jag är bara super spänd och över exalterad över Maj månad.

Likes

Comments