Ja då var vi framme i Övertorneå. R är redan nere och spela och jag har slagit mig ned för att plugga.

Angående hotellet... ja jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Men det här är vad det bjuder på...
Haha asså det ser ut som en jävla fängelsecell! Här blir då inga barn gjorda ;) hahaha jag dööööör så tragiskt det här rummet är...!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Stanna förbi på hockeyn innan färden mot Ötå börjar.
Är Omarks "comeback" i Luleå Hockey och han börja med att passa fram till 1-0 mot Örebro.

Nu blir det donken i bilen så man inte svälter ihjäl.Likes

Comments

Åh det känns som igår man tog studenten...Och snart är det dags för ännu en årskull att få ta på sig studentmössorna och komma ut i vuxenlivet!
Studenten är typ den enda "högtids"-grejen förutom bröllop där alla mer eller mindre har vita klänningar på sig (undantag finns alltid!)
Så tänkte tipsa om lite fina sommriga studentklänningar om man vill vara ute i god tid! :)

Nr 1 HÄR


Nr 2 HÄR


Nr 3 HÄR


Nr 4 HÄR


Nr 5 HÄR


Nr 6 HÄR


Nr 7 HÄR


Nr 8 HÄR


Nr 9 HÄR

Likes

Comments

Nu ska min vän och hans "sambo" sälja sin lägenhet i centrala stan!
Kök och hall är helt nyrenoverade. Renoveringen blev klar strax innan jul/nyår. De har även satt in en extra WC i lägenheten (tidigare fanns bara ett badrum) som de även gjorde i December månad 2013. 

Lägenheten är väldigt ljus och det är högt till tak.
En 4:a på 115,1 kvm
Måndagsavgiften går på: 5469kr då ingår värme, VA och bredband

För mer information och fler bilder gå in på Fastighetsbyårn.se eller klicka HÄR för att komma direkt till lägenheten
Likes

Comments

Var tvungen att se The Notebook här för ett tag sen, då alla pratat om den jäkla filmen i flera år nu och hur fantastiskt underbart bra den är. Den bästa romantiska filmen som gjorts.Antingen hade jag alldeles för stora förhoppningar på filmen efter allt jag hört om den eller så måste min filmsmak vara världelös...Så sjukt besviken på filmen att inte ens Ryan Goslings utseende kunde hjälpa upp betyget. Dels var den nå sjukt förutsägbar, redan efter 10min förstod jag vad hela filmen gick ut på, och dels så var handlingen kring hela filmen super tråkig! 

Att Rachel McAdams och Ryan Gosling skulle göra det perfekta filmparet? Nej. Nu är romantiska filmer inte riktigt min grej men de jag kommer på, som alla är bättre än den här är bland annat:

1. Brokeback Mountain 

2. P.S I love you

3.  Notting Hill


4. Step up


5. Titanic


6. Pearl Harbor


Likes

Comments

Thea (min hund) verkar tro hon är Miley Cyrus...måste introducera henne för lite Bon Jovi tror jag ;)Suddig och grumlig mobilbild på Thea....men jaja

Likes

Comments

Dagen kunde inte ha börjat bättre! Fick tillbaka mina inlämningsuppgifter som jag skickade in för 2 dagar sedan. Min lärare maila och skrev att han godkänt alla och tyckte det var väldigt bra skrivna, jättebra reflektioner och exemplifieringar. Han tyckte att det var väldigt tråkigt att jag inte kunde närvara vid seminarierna personligen för då hade jag fått högsta betyget på uppgifterna, nu kunde han bara ge mig godkänt pga det.
Men jag är sjukt stolt över mig själv och det omdömet! Trots att det står G på pappret så vet jag, personligen, att det var värda mer :) Så en stor klapp på axeln åt mig själv :)

For sedan en sväng förbi Team Sportia som har konkurs utförsäljning. Kom in i butiken och det var SMOCKAT med folk. Träffa på två bekanta som berätta att de stått i kö till kassan i ÖVER en timme! Så bara det fick räcka för oss att vända på klacken..

Ikväll är jag gräsänkling då R jobbar 25h pass (14.00 idag - 15.00 imorgon). Efter han slutat jobbet packar vi ihop oss och far och kollar en period eller två ishockey innan vi kör upp till Övertorneå. R ska vara DJ där på kvällen, så bor ni i området -KOM FÖRBI! Brukar vara bra drag när han spelar :)
Jag och vovven kommer nog parkera arslet på hotellrummet och göra bort lite skolarbete. Kommer ju befinna mig utomlands från 4-11 mars så måste få bort lite saker så jag kan njuta av ledigheten utan att känna skolångest.

Likes

Comments

Satt och såg på Wild Child (som jag tipsa om tidigare) tidigare ikväll. Och börja fundera vem han som spelar Freddie är.
Och det visade sig att det är Alex Pettyfer (!!), killen som har huvudrollen, tillsammans med Channing Tatum, i Magic Mike (den andra filmen jag tipsade om i samma inlägg). Haha.

Så ja.. Mitt filmtips blev mer ett Tatum/Pettyfer tips ;).
Hm måste nog se Magic Mike igen...

Alex i Wild child till vänster, från magic mike till höger


Likes

Comments

Startar igång dagen med en stor kopp kaffe och några mackor.
Ska strax börja bege mig in till stan, måste växla lite pengar inför min resa nästa vecka :)


Likes

Comments

Sitter och laddar upp med kaffe och ägg innan jag ska med monstret till stan och klippa hennes klor. Jag går till 25:ans hund&katt då de tar 60kr för att klippa klorna och det är klart på typ 2min. Så värt det!!
Ska jag klippa hemma så slutar det med att jag är blöt i svett och vi brottas i lillrummet och efter en timme har jag bara fått klippt typ 3 klor på henne... Så 60kr är INGENTING!
Efter klo-klippningen ska jag och träffa lilla Baby Milo för första gången! Shit tänk snart är han en vecka redan!!! Känns som igår de åkte in till förlossningen :)


Likes

Comments