Alltså va fan...! Nu ska tjejerna kidnappa mig på fredag. Where?!?! Haha jag som hatar inte veta :P tror dom gör det här för att jävlas med mig :P

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jaha årets krogfest var i söndags på olivers. Vi drog dit strax efter 19 och käka buffé med krogfolk (jag jobbade för eventa kvällen till ära, eventas eventkordinator).
Bästa var väl att det var halva priset i baren fram till 21, så det blev 2 cider, en shot och tre drinkar. Men slitna efter helgen och uttråkade drog jag, ronald och micahel hem före 01. trots mycket att dricka vakna jag och var inte ens bakis, skönt men kvällen kändes kass.
Hörde av bror att hans vänner också tyckt det var tråkigt där, så inte bara vi som känner oss gamla ;)

Nä, verkar som att man måste till kalix för krogfest för det är där det händer (?!!!) av alla ställen på jorden. Men det gäller endast krogfesten, annars är det väl inte ens värt att kallas stad? ;)

Likes

Comments

Jag om 50år? ;)
Före och efter


Likes

Comments

Snaaart snaart snaaart är mitt 22åriga liv slut! (oj lät som jag skulle dö nu :S)
Om ca 1,5h fyller jag 23 VILKET innebär att jag faktiskt kommer inte lagligt på ställen som Olivers och Bishop Arms utan att behöva tjafsa med vakterna eller förlita mig på min personliga dörrvakt ;)

Så snart snart snaaart är det Happy Birthday to ME!
Gillar fylla år, min dag då jag får stå i centrum ;D hatade det förut, men nu gillar jag det mer och mer för varje år. Kanske för att jag inte får lika mkt uppmärksamhet som förr i tiden och då får man en dag på året nu då det handlar om MOI! fast...jag delar ju dag med min farbror..så det handlar om oss. Iofs är det ju han som fått dela med sig av sin födelsedag till mig, men tänk han fick MIG i present för 23 år sedan, INGEN kan väl få en bättre present än en snygg-moa?!

Okej nu ska jag sluta låta så dryg, men ärligt är jag liiiite lullig. druckit lite vin hos mamma som avslutning på min 22-års tid (eller ja officiellt var det vinprovning för morgondagens middag..) Så bry er inte om allt svammel ;)

 

Likes

Comments