Postad i: Vardagen

Det var ett tag sen jag uppdaterade. Eftersom skolan har börjat och våran valp har kommit hem (för typ en månad sen,hehe).

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Postad i: Vardagen

Igår (fredag) red jag Herman vi tränade mest på att han skulle lyssna när jag gör hjälperna och inte bara ställa sig upp och dra iväg. Han lyssnade faktiskt han var låg och fin och lyssnade på mina hjälper.

Idag (lördag) ska jag rida bommar på volt och ställa igenom honom eftersom han har vilat i en och en halv vecka. Och träna på att han ska följa min skänkel.

Ha en bra lördag så syns vi imorgon :)

Likes

Comments

Postad i: Vardagen

Idag får Herman vila då jag har läxor.Men jag ska ut till honom och "bara" borsta och mysa. Idag har jag själv hälsat på valpen som vi ska hämta den 16 december. Mer om henne kommer senare .

Hoppas ni får en fortsatt bra dag så syns vi imorgon.

VALPEN PÅ BILDEN!

Likes

Comments

Postad i: Vardagen

Idag blir det ingen ridning för Herman pga av att han har vilat hela veckan och rakades igår. Men jag ska longera honom med inspänning så han får jobba. Jag skriver det här innan jag ska åka till stallet. Jag får se ifall jag hoppar upp och bara arbetar honom lite i skritt så han blir mjuk tills imorgon då jag ska dressyr träna.


Likes

Comments

Postad i: Herman

Herman är en d-ponny valack F. 2010.

Han är en rar och go kille som aldrig skulle skada någon. Han behöver stöttning i dressyren så det inte blir så vingligt, och i hoppningen behöver han stöttning till hans självförtroende men han hoppar alla hinder. Jag har harft Herman i snart ett år.

Han och jag har utvecklats väldigt mycket under dom här månaderna. Dom första tre månaderna var det vingligt vi hittade inte varandra. Men vi tränade och tränade och nu är det inte vingligt alls.


Likes

Comments