Mitt i livet kom jag plötsligt att tänka på min gamle lille blogg. För detta har ju faktiskt aldrig riktigt varit min grej egentligen. Har försökt i så många år nu haha, att skriva varje dag och verkligen hitta tid plus energi. Men jag tycker bara att det är intressant i korta perioder, sen blir jag less. Så dig har jag inte alls tänkt på, på ett bra tag lille blogg.

Det är så mycket som händer, som har hänt. Men samtidigt känns det som att tiden står helt still. Är inte det konstigt? Jag tror jag är mitt uppe i något slags "efter-studenten-kaos" (ja, det är ett och ett halvt år sedan jag tog studenten men jaaa alla fattar), i och med att jag liksom inte kommit någon vart. Vet inte vad jag vill samtidigt som jag har tusen planer i huvudet men genomför kanske max två. Det kan ju också vara på det viset att livet är såhär??? Vilket i så fall känns lite jobbigt men jag antar att det går att ordna upp på nåt sätt, sen, om jag vill. Typ åstadkomma något mer än en säsong i Sälen, lite sorg över några dumma killar och ett ganska tomt sparkonto. Vi kan ju alla hålla tummarna för min skull.
Och med det sagt kan jag ju meddela att jag ska göra en till säsong i Sälen (vem är jag), vilket alltså betyder att vi kan fortsätta hålla tummarna för mig i ett halvår till. Sen, ska jag ta tag i mitt liv. Är planen haha.
Jag tycker oavsett vad jag sagt tidigare att det ska bli jätteskönt att åka upp till mitt andra lilla hem. Att äntligen få åka skidor igen, träffa alla, utekvällar, tacokvällar, att få bo nära backen (!!) och till och med jobbet. Hela alltet ser jag fram emot och det är inte långt kvar. Om en månad typ exakt sitter jag där uppe i Lindis på Gamla Personal och myser!! Måste börja packa??

Det är kanske då, när jag flyttat upp som nästa röriga inlägg kommer upp. Vi får seeee helt enkelt, nu ville jag bara skriva lite kände jag. Hoppas ni mår bra, mina typ två följare! Emilia och nån mer :')
Nu ska jag sova, KRAAAAM

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag var jag ledig! Bilderna talar för vad jag har gjort idag och jag har alltså tagit det jääävligt lugnt. Hur skönt som helst. Nu på kvällen mötte jag upp resten av Spice Girls och åt lite middag samt tjötade en del. Myyycket bra!
Imorgon jobbar jag dessvärre, även onsdag, men sen! Då ska jag till Vänersborg och hälsa på min älskade Rebecca för mys och någon slags festival! Blir så bra det.
Detta blev ett kort men informativt inlägg tycker jag :)) Nu ska jag nana var det tänkt! Sov så gott när det är dags!! Kraaaam

Likes

Comments

Hej på er!
Tillbaka i verkligheten, ja eller det kanske är underförstått. Den nedre halvan av Svearike är ju inte särskilt snöig i slutet av maj månad. Men det känns bra! Saknar skidåkningen något otroligt dock. Tur att det inte är suuuperlångt kvar till nästa vinter i alla fall.
Känner mig hemmastadd nu efter en månad och det mesta är som vanligt. Samma jobb och så vidare. Inga större förändringar!
Idag har jag jobbat efter tre dagars ledighet. Dagen gick snabbt så det var skönt, hade ganska roligt på jobbet faktiskt. Det brukar ju som bekant vara ganska segt att komma tillbaka från långledigt annars men fick massa pepp av min gulliga kollega idag. Kände mig verkligen så bra och uppskattad efteråt, vilket man inte alltid känner som vikarie i hemtjänsten, och det är väääldigt viktigt för mig. Att få uppskattning alltså. Dagens happening haha.

Men nu måååste jag faktiskt sova, annars kommer jag vara död imorgon. Godnattkramar!

Likes

Comments

Hemgång snart! Två och en halv vecka kvar tills man är hemma i lilla Åsa igen. Men det känns bra! Löser nog detta ska ni se. Tänkte bara titta in och säga hej. Har så mycket att skriva att ingenting går att få ner på papper. Allt på en gång och det blir ju inte så kul att läsa sånt tänker jag. Antingen blanka sidor eller tusen ord som inte hör ihop.
Men snart ska jag skriva och försöka få till det fint.
Ha det så bra så länge!

Likes

Comments