View tracker

Alltså vet inte vart jag ska börja egentligen. Men kan ju börja med att säga att jag är så glad och taggad på livet och bara helt salig näst intill hela tiden.
Har nu flyttat upp till Sälen, och har bott här i snart två veckor. Tiden går så sjukt snabbt samtidigt som det händer saker exakt hela tiden. Jag har lärt mig massor med nya grejer redan, och mer kommer det bli! Har fått lära känna nya människor och en ny livsstil på ett sätt.
Säsongen kommer nog i bildformat endast, eftersom det är svårt att förklara med ord allt som händer här uppe! Ska bli bättre på att ta bilder. Vädret ska bara bättra sig lite först haha.
Kramar från mig!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag älskar mitt nya liv.

Likes

Comments

View tracker

Torsdag, tjugofjärde november! Vilket betyder att jag gör mitt sista pass på hemtjänsten idag. I alla fall på några månader. Det känns lite jobbigt och jag kommer sakna det, men samtidigt känns det så otroligt bra. Jag har nya saker framför mig!
Har ägnat denna veckan åt att planera, packa och jobba. I tisdags var jag ledig och då myste jag med E hela dagen. Hon hade köpt och gjort julklappar till mig och planerat allt vi brukar göra i december under en dag; äta lussebullar, julbaka och skåla med bubbel. Världens finaste vän. En av julklapparna var glasburken på bild ovan. Hon har skrivit en liten lapp för varje vecka jag är borta som jag ska läsa varje söndag!! Blev så glad, kommer sakna henne och alla så himla mycket så det kommer kännas bra med en liten påminnelse en gång i veckan.

Just nu är jag som sagt på jobbet & sitter och väntar på att de ska byta olja på bilen?? Eller fylla på kanske man gör?? Haha vet inte och bryr mig inte så mycket om bilar, så det är skönt att jag slipper :)) efter jobbet ska jag hem och tvätta det sista, sen ska jag till Emilia för sista Wahlgrens-myset i år :( Puss!

Likes

Comments

Igårkväll började jag skriva på världens klagoinlägg som handlade en del om min samsung-lånetelefon jag har för stunden. Men det var alldeles för negativt märkte jag efter att ha läst igenom det, så jag lät bli att publicera. Idag är jag på lite lite bättre humör! Har varit sjuk men börjar bli frisk så imorgon ska jag till jobbet. Innan jag börjar ska jag förbi Kungsmässan och inhandla lite saker som jag behöver till "flytten". Det är så nära nu! Och jag har så otroligt mycket att göra, men som vanligt när stressen infinner sig hos mig gör jag istället absolut INGENTING åt det som behöver göras haha. Så listor är skrivna och planer insatta i kalendern, för att för en gångs skull få lite ordning. Håller tummarna för att det hjälper.
Längtar så mycket. 11 dagar kvar?

Likes

Comments

Jag är trött på att vara ledsen över dig. Trött på att höra om dig. Jag är trött på att jag fortfarande bryter ihop. Trött på att känna mig otillräcklig. Jag är trött på att vara patetisk. Trött på att känna.
Men jag vet inte hur man gör. Hur man lämnar något som gjort så ont bakom sig och släpper det. Ibland känns det som att det aldrig kommer gå.
Jag saknar inte, inte alls. Jag har bara ont & vet inte hur jag ska få det att sluta.
20 dagar kvar.

Likes

Comments

Idag var en bra dag ❤️

Likes

Comments

Idag har jag jobbat 07-22. Ovan är två saker som har gjort mig glad denna dag. Det är den första november och det finns så mycket fint utomhus? Underbart tycker jag. Utöver mina två upptäckter har dagen varit sådär. Är verkligen inte på topp just nu och det suger. Jag vill faktiskt bara gråta hela tiden och jag vet inte vad jag ska göra åt det. Man får väl ge det tid antar jag.
Imorgon är jag i alla fall ledig. Tur det, annars hade jag inte varit en rolig person att ha och göra med haha.. På förmiddagen ska jag försöka rycka upp mig själv och träna. Antingen på gymmet eller en lång pw, får se! På eftermiddagen bestämde jag faktiskt idag att jag ska skämma bort mig själv och gå & göra fransar. Behöver lite sånt, det hjälper självförtroendet lite grann i alla fall. Resten återstår att se! Kram på er, min trogna lilla läsarskara :))

Likes

Comments

Jag litar väldigt sällan på nån annan särskilt dom som inte röker och som lever som dom lär
Folk som inte alls har nåra laster har jag svårt & sluta
syna tills jag hittat vad dom är
Vet att det är nått som står i vägen för att jag ska välja
bort det som förtrollar och förtär
Ingen orkar fråga sig i mörkret, halvt i sömnen, halvt i drömmen
Varför allting är så här?

Likes

Comments

Jag är en alldeles för stor romantiker för mitt eget bästa. Tror ofta att allt är som på film eller i böcker och det förstör en del för mig.

Jag pendlar i vikt otroligt mycket beroende på hur jag mår. Plus/minus 7 kg är standard några gånger om året.

Jag är en sucker för feel-good-musik, just för att få känna mig glad konstant är det jag typ främst strävar efter i livet. Låtar av den sorten gör mig glad oavsett vad och så vill jag känna hela tiden. Lyssnar typ därför endast på "Snacket i stan" med Danny just nu haha..

Jag önskar så djupt att jag var en ordningssam typ. Är tyvärr den mest slarviga jag någonsin träffat.

Jag tycker väldigt mycket om att vara själv, men måste samtidigt alltid veta att det finns någon bara ett samtal bort. Är därför rätt dålig på att lämna ifrån mig min telefon.

Jag har absolut ingen aning om vad jag vill plugga till, sen när det är dags. Har så många gånger trott att jag har vetat men har efter ett tag ändrat mig. Det känns helt omöjligt att välja, för det är nog problemet. Vill inte bara ha ett yrke i resten av mitt liv. Vill ju göra allt.

Jag vill åka nu, till Sälen. Tiden går för långsamt. Ibland blir jag orolig att jag ska ångra mig för att det är så "lång" tid tills det är dags, men jag håller ut för jag vet att jag kommer älska det.

Likes

Comments

Hejsan bloggen, Toker från de sju dvärgarna här :)) okej inte riktigt, men mitt öra ser så himla roligt ut haha. Helt böjt och så lyser det.. Sa precis hejdå till Vicki och sitter just nu på vagnen mot centralen! Vi har haft så roligt, precis som vanligt. Nu ska jag hem till bästis och mysa!

Likes

Comments