Hemgång snart! Två och en halv vecka kvar tills man är hemma i lilla Åsa igen. Men det känns bra! Löser nog detta ska ni se. Tänkte bara titta in och säga hej. Har så mycket att skriva att ingenting går att få ner på papper. Allt på en gång och det blir ju inte så kul att läsa sånt tänker jag. Antingen blanka sidor eller tusen ord som inte hör ihop.
Men snart ska jag skriva och försöka få till det fint.
Ha det så bra så länge!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Sjuk, igen! 6 dagar i sängen än så länge. Verkar bli fler. Men, är hemma i Åsa nu så lite mer okej känns det. Så tråkigt att vara sjuk och ensam när alla är ute och jobbar, umgås och festar i snön. Här blir jag lite ompysslad i alla fall haha.
Imorgon ska jag vila hela dagen innan jag åker till Emilia för ett otroligt lugnt tacomys. MÅSTE ju träffa mina tussar när jag är hemma. Viruset stoppar inte mig!!

Bilder från senaste månaden:

Likes

Comments

Eftersom att Emilia saknar mig så otroligt mycket gör jag nu ett litet inlägg å hennes ära.
Livet rullar på här uppe! Var ju hemma förra veckan och efter det har jag firat jul hemma i stugan och jobbat en massa. Nu har jag dessvärre blivit sjuk så imorgon får jag se hur det blir. Siktar på att gå till jobbet men om jag känner mig själv rätt är det värre imorgon.
I alla fall! Här är lite bilder från de senaste dagarna. Kramar!

Likes

Comments

Hej bloggisen. Sitter på tåget hem (!!!) och taggar. Äntligen ska jag få träffa mina bästisar och min familj. Ändå en månad sedan nu? Det går så otroligt snabbt, allt. Men jag har ju byggt upp ett litet liv där hemma på Gubbmyren i Sälen. Bara en massa nytt. Tre roomies som jag tycker om så, så mycket och världens bästa kollegor. Fest någonstans varje dag, alltid någon som vill komma över eller bjuder in och ALLA är supertrevliga. Sådana kontraster mot hemma. Så det känns samtidigt jättetråkigt att säga att nu är det bara fyra månader kvar där uppe.
Men eftersom att jag sitter på tåget och har tråkigt, tänkte jag svara på frågorna nedan! För att summera 2016 som ju snart är slut. Helt sjukt hur snabbt det gått. Snodde de från Emilias blogg :)

1. Hur har 2016 varit?
Jag skulle nog säga att 2016 har varit ett av mina sämre år! Självklart har jag fått många fina minnen från detta året, och det har varit många milstolpar att bocka av från listan, men samtidigt förknippar jag året med stress, ångest och ännu mer stress.

2. Tror du att 2017 kommer att bli bättre?
Det hoppas jag verkligen! Som det ser ut just nu kan 2017 bli riktigt bra. Jag vet ju i alla fall att jag kommer ha det bra fram tills april, sen ska jag hem! Och då får vi se vad som händer. Men jag hoppas.

3. Blev du kär i år?
Svårt. Har nog varit lite förälskad i alla fall.

4. Vilket datum från 2016 kommer du aldrig att glömma?
Det första datumet som poppar upp i hjärnan är dagen SkiStar ringde och erbjöd mig jobbet. Det var en sån lättnad, att få reda på att jag skulle få lämna Kungsbacka i ett halvår för att göra något jag älskar. Det var 27:e september. Det andra datumet är 18:e juni, när jag och mina föräldrar var på bröllop i Malmö! Pappas bästa vän gifte sig med sin Sylvie och det var så fint, alla var så glada och det var bara jag och mina föräldrar på resan. Vilket inte händer särskilt ofta. Kan egentligen inte beskriva det, men bröllop ger ju en viss känsla.
Sedan är det ju självklart studenten, balen och sånt. Men de dagarna känns inte lika mycket faktiskt! Konstigt nog.

5. Vad var din största framgång 2016?
Denna är också svår! Men alltså haha jag känner nog att min största framgång är jag gick ut gymnasiet med betyg. Fy en sån ångest det var det sista halvåret. Vill aldrig uppleva det igen. Eller det kanske inte är en framgång, jag vet inte

6. Vad spenderade du mest pengar på?
De flesta av mina pengar har detta året, precis som alla andra år, gått till mat. Främst Dagens lunch på Kvantum haha, varje dag på jobbet :))

7. Vad gjorde dig riktigt glad?
Mina vänner, gamla som nya!

8. Vilka sånger kommer du att minnas från 2016?
Dör för dig, No Money och Lush Life.

9. Vilka har du umgåtts mest med?
Emilia, Felicia, Felicia, Victor, Oskar tror jag :)

10. Är det något du saknar från 2016 och vill ha 2017?
Mer pengar haha. Nej men mer resor kanske! Behöver inte vara något stort, men nånstans vill jag ändå åka.

11. Vad önskar du att du gjorde mer?
Klyschigt, men stod upp för mig själv! Och typ tränade?? Haha

12. Vad önskar du att du gjorde mindre?
La pengar på mat. Men kommer tyvärr inte sluta med det.

13. Årets favorit TV program?
Kollar knappt på tv, men får väl säga Wahlgrens Värld jag med då. Men det var mest för att torsdagarna var så mysiga hemma hos Emilia.

14. Vad vill du säga till dig själv inför 2017?
Yolo

Likes

Comments

Godkväll! La mig precis i sängen och tänkte sova, tidigt för en gångs skull! Haft fullt upp denna helgen, med Daniel Adams-Ray & Tjuvjakt-spelningar och jobb. Men nu väntar bara ett pass imorgon och sedan är jag ledig i tre dagar! Så skönt.
Idag flyttade det in en till tjej i stugan! Så nu är vi tre som bor här sammanlagt. Den fjärde kommer väl också förr eller senare, men man vill ju helst veta nu haha.
Nu tänkte jag sova! Kortfattat inlägg men fullt med värdefull information. Haha. Kram!!

Likes

Comments

Alltså vet inte vart jag ska börja egentligen. Men kan ju börja med att säga att jag är så glad och taggad på livet och bara helt salig näst intill hela tiden.
Har nu flyttat upp till Sälen, och har bott här i snart två veckor. Tiden går så sjukt snabbt samtidigt som det händer saker exakt hela tiden. Jag har lärt mig massor med nya grejer redan, och mer kommer det bli! Har fått lära känna nya människor och en ny livsstil på ett sätt.
Säsongen kommer nog i bildformat endast, eftersom det är svårt att förklara med ord allt som händer här uppe! Ska bli bättre på att ta bilder. Vädret ska bara bättra sig lite först haha.
Kramar från mig!!

Likes

Comments

Jag älskar mitt nya liv.

Likes

Comments

Torsdag, tjugofjärde november! Vilket betyder att jag gör mitt sista pass på hemtjänsten idag. I alla fall på några månader. Det känns lite jobbigt och jag kommer sakna det, men samtidigt känns det så otroligt bra. Jag har nya saker framför mig!
Har ägnat denna veckan åt att planera, packa och jobba. I tisdags var jag ledig och då myste jag med E hela dagen. Hon hade köpt och gjort julklappar till mig och planerat allt vi brukar göra i december under en dag; äta lussebullar, julbaka och skåla med bubbel. Världens finaste vän. En av julklapparna var glasburken på bild ovan. Hon har skrivit en liten lapp för varje vecka jag är borta som jag ska läsa varje söndag!! Blev så glad, kommer sakna henne och alla så himla mycket så det kommer kännas bra med en liten påminnelse en gång i veckan.

Just nu är jag som sagt på jobbet & sitter och väntar på att de ska byta olja på bilen?? Eller fylla på kanske man gör?? Haha vet inte och bryr mig inte så mycket om bilar, så det är skönt att jag slipper :)) efter jobbet ska jag hem och tvätta det sista, sen ska jag till Emilia för sista Wahlgrens-myset i år :( Puss!

Likes

Comments

Igårkväll började jag skriva på världens klagoinlägg som handlade en del om min samsung-lånetelefon jag har för stunden. Men det var alldeles för negativt märkte jag efter att ha läst igenom det, så jag lät bli att publicera. Idag är jag på lite lite bättre humör! Har varit sjuk men börjar bli frisk så imorgon ska jag till jobbet. Innan jag börjar ska jag förbi Kungsmässan och inhandla lite saker som jag behöver till "flytten". Det är så nära nu! Och jag har så otroligt mycket att göra, men som vanligt när stressen infinner sig hos mig gör jag istället absolut INGENTING åt det som behöver göras haha. Så listor är skrivna och planer insatta i kalendern, för att för en gångs skull få lite ordning. Håller tummarna för att det hjälper.
Längtar så mycket. 11 dagar kvar?

Likes

Comments

Jag är trött på att vara ledsen över dig. Trött på att höra om dig. Jag är trött på att jag fortfarande bryter ihop. Trött på att känna mig otillräcklig. Jag är trött på att vara patetisk. Trött på att känna.
Men jag vet inte hur man gör. Hur man lämnar något som gjort så ont bakom sig och släpper det. Ibland känns det som att det aldrig kommer gå.
Jag saknar inte, inte alls. Jag har bara ont & vet inte hur jag ska få det att sluta.
20 dagar kvar.

Likes

Comments