Vardag

Idag var jag vaken tidigt och blev upphämtad ungefär 8.15, tänkte skriva lite när jag satt och åt frukost men det blev sån stress att jag knappt hann äta min frukost haha! Igår var jag så trött så jag somnade till vid åtta typ och sen vaknade jag vid nio och gick upp och duschade och kunde då inte somna om förrän halvtvå inatt 😨 Kom hem för kanske en timme sen och hade inte tänkt göra så mycket idag, hade mest tänkt ta det lugnt och bara vara. Får väl se vad som händer ikväll då jag är ledig imorgon! Mycket möjligt att jag hittar på nåt kul!

Vad jag har gjort idag är lite utav en hemlighet, vad jag gjort kommer ni att få reda på i september nån gång då jag inte kan gå ut med det här, men det kommer snart! Är i alla fall grymt positiv till dagens händelser och tror att det kommer bli skitbra samt att jag själv trivdes och kände mig bekväm!!

Nog om det, möjligt att jag slänger in ett inlägg lite senare annars skriver jag imorgon!
Puss Puss!😚

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vardag

Jag som är en väldig tråkig människa när det kommer till val av färger på mina kläder, älskar faktiskt höstkläder! Då det är den årstiden på året man får ha så tråkiga färger och det tillhör liksom, jag på sommaren går inte i mycket färger!!

Nog om det, idag var det en jobbdag som bestod av en hel del människor som lyckas gå på alla mina nerver samtidigt. Jag tycker att det är sjukt kul att jobba med det jag gör men samtidigt så otroligt psykiskt men också fysiskt krävande.

Ska dessutom byta arbetsplats, vilket innebär närmre hem osv 😍 yey för mig!! (sitter just nu och åker 3 timmar om dagen till och från jobbet)

Har inte så mycket mer att tillägga utan funderar mest på vilken tråkig färg jag ska ha på mig nu när jag ska ut en sväng!! Funderar starkt på att ta vinterjacka dessutom då jag nu ligger under mitt täcke och min kropp är lika kall som is.. 😪

​En såndär jättetypisk tråkig höstoutfit.. med ett par svarta boots till 😏

Likes

Comments

Vardag

Så nu har det ju gått ett tag sen sist! Jag har då inte bloggat för jag har behövt ta tag i mg själv och mitt liv vilket har inneburit att jag behövt lägga bloggen åt sidan en stund!

Men i alla fall till det viktiga... Som ni vet fyllde jag 18 vilket inneburit en hel del fyllor, jag tog ju även studenten och har även hunnit vara utomlands! Tänkte göra så att jag berättar om dem i separata inlägg senare. Utöver det har jag hunnit åka på en kryssning, blivit matförgiftad och jobbat så extremt mycket!

Satt i alla fall och läste Linn Ahlborgs blogg en stund och såg att hennes dator gick sönder och att hon var tvungen att köpa en ny osv men inte visste vilken, vilket för oss till mitt problem!!! Min dator har så sjukt mycket virus! och jag känner absolut inte för att rensa denna dator då jag har så mycket minnen osv på denna utan väljer hellre att spendera min lön eventuellt på en ny dator. Vilket för oss till min fråga... Vilken dator är bäst att ha? Jag har länge funderat på en MacBook Air då jag hade en sån förut och trivdes med den , men hört flera gånger att MacBook Pro är bättre? så då är frågan, vad är bäst?? Och prisskillnaden etc.. hmm jag får nog kolla upp det!!

Däremot tänkte jag ge er lite bilder från studenten och lite allt möjligt smått och gott!! 😘

Uppdateringen ska bli bättre från och med nu jag lovar!! 😌

Likes

Comments

Vardag

Min birthday today! Hade en skön dag hemma med familjen fick blommor och lite presenter, är dkumt nog skittrött nu och vill bara sova så jag berättar mer om allt imorgon! Jag måste försöka sova nu! Men godnatt och tack till alla som grattat mig idag! 😘


Hihi puss! 😍

Likes

Comments

Vardag

Hejsan, mitt namn är Moa och jag bor i Stockholm. Jag har bestämt mig för att börja blogga, vad jag kommer skriva om och vilka som kommer läsa vet jag inte riktigt 😂 Men jag gör ett försök, jag är 17 år och fyller strax 18 går sista året på gymnasiet på ekonomilinjen! Något mer ni vill veta eller några tips om vad man kan skriva om?

Likes

Comments