Lite bilder från Sigiriya som är ett av de ställen vi besökte när vi var i Sri Lanka. Just den dagen mådde jag inte särskilt bra och klättrade därför inte upp på "stenen", men min syster och pappa gjorde det och därav de fina bilderna!

Tävlingen är nu avslutad och den framlottade vinnaren är Tea, grattis!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Måndag imorgon och dags för det årliga skolfotot, en massa plugg i veckan samt en del jobb, men ska inte klaga! Jag har i alla fall haft en jättebra helg med både fest och myskväll igår, hoppas att ni också haft det bra!

Likes

Comments

I samarbete med Stilrenaklockor.se anordnar jag nu en tävling där du kan vinna ett presentkort på hela 500 kronor! De har flera välkända märken som Guess, Skagen, Fossil och Lacoste men även märken som Daniel Wellington och Tommy Hilfiger! För att vara med och delta i utlottningen om presentkortet ska du göra följande:

1. Följ de på Instagram ellerFacebook!

2. Kommentera den klocka som du tycker bäst om!

Tävlingen avslutas i helgen om en vecka, lycka till!

Likes

Comments

Nu är det ett tag sedan jag bloggade men skolan, träningen och jobbet tar sin tid.. Bilderna i detta inlägget är från en jättemysig thailändsk restaurang som jag var på med Linn för ett tag sedan! 

I veckan tänkte jag starta en tävling där priset kommer vara ett presentkort som går att utnyttja på superfina klockor, så kika in här då för det vill ni inte missa!

Likes

Comments

I helgen var jag/mitt lag på träningsläger i Danmark, vi kom hem i eftermiddags och sedan dess har jag bara tagit det lugnt. Vi åt gott och hade bland annat en poängjakt i Köpenhamn som nästan gick över styr haha! Hur som helst, vi hade roligt och nu ska jag se några avsnitt av Pretty Little Liars!

(Gamla bilder från förra säsongen)

Likes

Comments

I två/tre dagar var vi på safari i Yala nationalpark, och under denna tiden bodde vi som sagt i tält mitt i nationalparken. Vi hade turen att få se nästan alla djur och här är några bilder som jag tagit!

Likes

Comments