Hej igen!

Jag hoppas ni har haft en bra vecka och nu planerat något kul till helgen!

Min fredag har varit mysig och jag tycker det ska bli så skönt med lite helg nu, för att denna vecka har varit så seg enligt mig.

Iallafall, jag tänkte nu tipsa er om två produkter jag gillar väldigt mycket och nästan inte kan leva utan.

Den första produkten är till för ansiktet och är en scrub. Det är en 75ml tub från Nivea. Jag använder denna dagligen när jag vill rengöra ansiktet och kan även ibland blanda den med min sminkborttagning, som jag tycker funkar superbra. Denna scrub är för normal hud men funkar super bra för mig med torr hy. Jag är också väldigt känslig mot starka produkter där min hy kan reagera, men denna har funkat bra för mig hitils och jag har använt den i 2 år nu.

Nivea

Daily essentials

Skin refining scrub

Finns att köpa på apoteket eller en vanlig livsmedelsbutik eller klädaffär där dom har smink, schampo osv.

Nästa produkt är till för håret och är en hårspray. Det är en sprayflaska från Lanza med 60 ml och den finns även i 45ml och 350ml. Denna hårspray fungerar super bra för mig och kommer nog vara svår att byta ut för min del. Jag plattar håret nästan varje dag och använder då denna för att hålla det platt. Mitt hår är väldigt känsligt så fort jag är ute i regnet eller när det blåser, jag får vågigt hår på direkten. Men när jag använder denna så tycker jag håret håller sig platt hela dagen. Den funkar lika bra efter man lockat håret. Denna produkt har jag använt i ungefär 2,5 år.

Lanza, healing haircare

Healing oil

Lustrous, finishing spray


Jag köper denna av min frisör men den ska även finnas på Eleven, Lyko, Harmoniq och liknande.

Der var 2 favorit produkter som jag använder nästan dagligen. Jag hoppas ni blev inspirerade och nu har en fortsatt trevlig helg.

Hörs i nästa inlägg. Kram!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej igen,

Jag har precis kommit hem från ett släktkalas där det bland annat spelades musik. Detta gav mig en ide om att tipsa er om mina favoritlåtar just nu. Så därför har jag nu valt ut 3 stycken jag verkligen älskar.

Som ni säkert vet så ändras favoritlåtar rätt så ofta, eller iallafall för min del. Så ni kan nog förvänta er mera blogginlägg om låttips.

Iallafall, här är mina 3 favoritlåtar just nu:

Jag hoppas ni kanske hittade en ny favoritlåt eller åtminstone fyllde på er spotifylista med nån.

Vi hörs i nästa inlägg, ha det så bra så länge! Kram

Likes

Comments

Hejsan alla!

Detta kommer att bli mitt första inlägg här på bloggen. Jag kommer att berätta om vad denna blogg kommer att handla om och även hur min dag har varit.

På min blogg kommer du kunna läsa om mig och mitt liv. Om mina intressen och vad jag gör om dagarna. Kommer även att tipsa om produkter och annat jag tycker om. Jag hoppas detta kommer att intressera er och att ni kommer gilla min blogg.

Idag torsdag började min dag 09:15 i skolan. Jag hade 2 lektioner och på lunchen gick jag och mina klasskompisar Jesper, Lova, Johannes, Melvin och Samuel till Subway för att det var mindre god skolmat idag. Efter skolan mötte jag upp en kompis på stan som jag inte träffat på tre månader. Hon har en sommarstuga i Turkiet där hon tillbringade hela sitt sommarlov. Sen kom hon hem lagom till skolstarten och därför har vu inte hunnit att ses. Vi hade det jätte mysigt på stan där vi shoppade och fika. Vi hade även massa saker att prata ikapp om.

Hoppas ni gillade mitt första inlägg så får ni ha det så bra.

Vi hörs i nästa, kram!!

Likes

Comments