Vädret är på topp och temperaturen ligger på mellan 28-33 grader varje dag. Sommaren spritter fram överallt och blommor står i full blom. Det känns som jag lever i en fantasivärld och jag är så full av energi att jag knappt kan sova om natten.
Tänk så fantastiskt.

Igår hade jag och Helga en magisk tisdagkväll med öl picknick och paddleboard i solnedgången. Älskade vän, älskade kväll, älskade sommar.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Ännu en fantastisk helg i Schweiz har passerat. Jag kan nu räkna hur många det är kvar på en hand och det ger mig mer ångest än jag kan beskriva så jag försöker att inte tänka på det.

Hur som. Helgen har bestått av god mat, öl, dans, paddleboarding, hamburgerfestival, open air opera, sol, bad och en massa skratt. Har så fina vänner och jag bor i ett så fint land. Vädret visar sig från sin bästa sida och högsommaren är ett faktum. Tack för detta fina liv.

Likes

Comments

Denna helgen spenderades här i Zürich med middagsbjudning, paddleboarding, sol, bad, drinkar och dans. Satan vilken härlig helg!

Likes

Comments

Igår eftermiddag var jag och denna lilla tösen nere vid vattnet en sväng för lite picknick. Så mysigt och harmoniskt att bara sitta där och kolla på alla båtar, människor och djur som passerar. Mina dagar med den lilla kan nu räknas på två händer och jag tar vara på varenda minut av mys med henne.

Likes

Comments

Ledig måndag och tack och lov för det. Är så satans trött efter en fantastiskt bra helg i Como, Italien. Jag och tjejerna drog dit i fredags för en helg fylld med god mat, sol, roliga drinkar, skratt och massa annat fint. Tredje gången jag var där men jag blir aldrig besviken. Älskar detta och ångesten över att flytta tillbaka till Sverige nästa månad börjar smyga sig på..

Likes

Comments

I helgen drog jag och mina vapendragare till Paris från fre morgon - sön kväll. Jag vet inte riktigt hur jag ska kunna beskriva hur grym denna helgen var, den var perfekt på alla plan. Toppenväder, god mat, goda drinkar, skratt, vackra vyer och allt där till. Älskar Paris, älskar dom.

Likes

Comments

I torsdags var det röddag så då var alla lediga. Jenny var ju också här så vi passade på att utnyttja dagen till fullo då vädret var på topp.
Vi badade i sjön, åkte båt, drack drinkar på uteserveringar, grillade med de andra tjejerna och bara njöt av världens härligaste torsdag!

Likes

Comments

Följ min instagram här:@moajuliamaria