Bilder, Schweiz, Party

Måndag igen och solen skiner vilket gör allt lite lättare. Jag är fortfarande trött från helgen men det är sånt man får ta.
I lördags var det ju 90tals kalas på Nordiska så jag och några tjejer gick all in på allt vad det innebar. Vi hade svinkul och som vanligt händer det alltid knasiga grejer där.

Imorgon får jag besök av två andra goa tjejer från Sverige som ska va här en vecka, förutom i helgen då vi sticker till St Anton för snowboarding och hälsa på Jennifer. Hur som så kommer det bli en jättekul vecka och jag ska försöka klämma in så mycket som möjligt med dom trots jobb.

Likes

Comments

Bilder, Vardag, Party

Halla alleman! Idag är det lördag och solen skiner. Jag ligger för tillfället däckad på golvet efter årets andra (!!!) löprunda. Den första gick av stapeln igår och den gick betydligt lättare än dagens då det är lite kallare idag så musklerna blir mycket stelare. Men! Inga ursäkter för min kondis är på grav skämmes-nivå och det är inget jag känns okej med. Punkt.

Iallafall då!! Idag är det ju lördag och ikväll vankas det 90-tals kalas. Alltså, 90tals kläder & 90tals musik. Känner ba FETT vad kan gå fel liksom??
Innan dess måste jag duscha och fixa iordning lite. Men jag ligger ju i god fas då jag avklarat det värsta för dagen och klockan ändå bara är 12.30. Kanske borde tacka min lugna fredagkväll som spenderades i soffan framför en gammal rulle från 2002 och vegansk choklad som faktiskt smakade helt ok trots min skeptism.

God helg kamrater! 🎉

Likes

Comments

Bilder, Schweiz

Igår var jag på 1-årskalas för fina Ellie. Det var riktigt mysigt med god tårta, trevligt sällskap och mycket presenter. Lilla bus var trött och la sig tidigt men vi gäster fortsatte ett par timmar längre med bubbel och snack om livet och allt därtill. Tack för inbjudan fina familjen!

Likes

Comments

Bilder, Resa , Schweiz

Är tillbaka i Thalwil nu efter ett par dagar i Zermatt med Johanna. Vi har haft det fantastiskt bra med strålande sol, skön åkning i backen, god öl på fjället och grym after ski med mycket galenskaper. Resan var över förväntan och jag hade inte kunnat önska mig mer.

Likes

Comments

Bilder, Schweiz, Resa

God fredag! Klockan är 8 och efter en lång natt med mycket frossa och lite sömn pga vårt iskalla rum så har vi vaknat upp i skidparadiset Zermatt !!! 🏂

Har velat åka hit så länge jag bott i Schweiz och kan ännu inte fatta att jag är här! Jonne sover men snart är det dags att käka frukost, snöra på sig snowboardskorna och dra ut i backen!

Likes

Comments

Bilder, Schweiz, Resa

Alla ❤ dag och jag firar det med ett av mina hjärtan här nere. Vi har käkat middag och sett Titanic med lite godis och rödtjut. Fast innan dess så har jag jobbat 8h samt mottagit ett paket ifrån mamma med massor av trevligheter. Ett par friluftsbyxor, naturgodis, tidningar, finncrisp och annat gott som hon vet att jag vill ha.
Tack världens bästa mams! 💞

Blickar tillbaka till gårdagen och helgens härligheter till fjälls. Två dagar kvar sen åker vi igen! 🎉

Likes

Comments

Bilder, Schweiz, Resa

Ett par dagar i fjällen förgyllda med snö, snowboardåkning, fint sällskap, öl, pizza, sol och för första gången på länge - välmående.

Här passar jag in.

Likes

Comments

Vardag, Tankar, Bilder

Onsdagens visor klingar i kaffe. Mycket.
Självdiagnosering kring kropp och knopp.
Lite hjälp av mamma också. Tydligen borde jag byta tvättmedel.

Kanske borde köpa en e-bok? Typ om självkänsla och depression?
Äh

Lite för blottad bild kring en sliten Au Pair som inte sett skymten av varken pincett, smink eller hudvård den senaste tiden. Men man ska nog vara det ibland. Ärlig, alltså. Inte hela tiden låtsas så mycket. Täcka över och sånt.
Sliten behöver man ju inte vara. Det är bara jag som inte riktigt har nån anledning att anstränga mig kring mitt fördärvade yttre. Aja. Billigt blir det ju iallafall.

Likes

Comments

Följ min instagram här:@moajuliamaria