Hej Sverige. Jag är tillbaka.
Eller, har varit tillbaka ca två veckor nu. Konstigt. Känns som att jag varit hemma flera månader.

Allting går på i 100%, och jag har hittills varit upptagen ungefär 92% av min tid hemma. En vecka gick åt till vänner och fest, och resterande tid till jobb. Ja, jag jobbar. 6 dagar i veckan augusti ut, sen är det ingen som vet. Söker jobb för full rulle, för jobba måste man ju. Men med vad, det var en annan fråga.

Har inte riktigt landat i tanken av att jag bor här. I mitt Jämtland. Mitt Sverige. Eller är det ens mitt längre? Det var så längesen jag hade en plats här så jag tror nästan den sopats bort. Som en grushög man sopar in under mattan, för att kanske orka ta hand om det eller bara låtsas som att det inte finns där.

Vi får se.

Jag jobbar på att hitta en vardag jag trivs med här, och jag jobbar på att finna någon ro.

Men ioförsig, det är ju sånt jag alltid jobbat på.

Välkommen hem. Tack.
Jag är redo för ett nytt kapitel.

Likes

Comments

Igårkväll hade jag ännu en avskedsmiddag med resten av familjerna och barnen. Det var jättemysigt och vi var först uppe i Primetower och drack lite drinkar och njöt av utsikten, sen gick vi vidare till en fransk restaurang/saluhall. Det var sjukt mysig och härlig atmosfär där, och maten var galet god. Jag åt tartar för första gången och jisses så gott!
När jag sagt tack och hej till alla så mötte Jonne upp mig i stan för en drink innan vi begav oss hem igen.

Varje dag är underbar nu och jag njuter varje minut.

Likes

Comments

Nu har jag avverkat 2 av 4 avskedsmiddagar denna vecka. Ikväll är nr 3 och det känns ofattbart att jag snart ska flytta ifrån alla fina människor här. Jag är så tacksam för varenda en av er och jag kommer sakna er så mycket. 💕

Denna laxburgaren jag blev bjuden på igår kan ha varit något av det godaste jag ätit i mitt liv!!! Tack finaste Nina & Stefan.

Likes

Comments

Helgen var riktigt fin och jag fick hänga med alla fina tjejer som är kvar i Zürich. Nu i veckan börjar folk åka tillbaka till Sverige och jag kan verkligen inte ta in att jag är inne på min sista vecka här.

Fredagen spenderades på en latinofestival som hölls här i stan. Så sjukt mycket folk och stämning.

På lördagen var det grymt bra väder så vi klev upp tidigt och åkte upp i bergen för en tur med lite hiking samt bad i en sjö uppe på berget. Solen sken hela dagen och det var fantastiskt härligt!
På kvällen möttes vi upp i stan igen för lite barhopp och dans.

Likes

Comments

Vädret är på topp och vi tar vara på varje minut. Igårkväll möttes vi i stan där vi satte oss vid vattnet och drack vin, skrattade, såg på folk och njöt av solen. Senare gick vi vidare till en mysig utomhusbar där vi blev kvar alldeles för länge med nya bekantskaper så vi missade sista tåget hem. Så kan det gå men då är det tur att folk lånar ut soffor och lägenheter.
En riktig sommarkväll som man ser tillbaka på långt inpå vinterhalvåret.

Likes

Comments

Igårkväll sken solen och streetfoodfestivalen är i full gång här i Zürich. Jag och tjejerna tog vara på kvällen och stack in direkt efter jobbet. Det blev ett par öl, god mat och trevlig stämning. Härliga sommar!

14 dagar till avfärd och vi tar vara på varenda minut.

Likes

Comments

Igår var det söndag och en rätt kall sådan. Men, det gjorde inte så mycket för fina Rebecka fyllde år. Vi mötte upp henne och fler fina tjejer i stan för en födelsedagslunch och massa snack innan vissa börjar åka hemåt nord igen. Helt sjukt att detta börjar ta slut.

Efter lunchen stack vi hem till Jonne där vi blev överraskad med bananasplit och lite film. Mysigt med mina tjejer.

Likes

Comments

Följ min instagram här:@moajuliamaria