Schweiz, Bilder, Inspiration

Jag är såååå taggad på vinter!!!!! Vill bara vara ledig varje dag och ha möjlighet att fylla tiden med längdskidåkning, långfärdsskridskor, snowboarding, vintervandring, korvgrillning, morgonkaffe i en stuga i fjällen, snöbollskrig, pulkaåkning och allt som hör vintern till. Längtar som en tok till februari då vi bokat in några skidresor 🏂🏂🏂🏂

Likes

Comments

Bilder, Vardag, Tankar

Inatt var ingen rolig natt med massa sjuka och ingen sömn. Tur det är en lugn jobbdag idag.

Är på så blandade humör hela tiden men det jag vill helst är att dra på mig understället och tjocksockar, åka till nån stuga långt ut till fjälls och bara vara. Läsa framför elden, dricka te och spela sällskapsspel. Åka längdskidor i snön och grilla korv på en öppen eld.

Längtar

Likes

Comments

Bilder, Tankar, Vardag

Vissa dagar strosar man omkring i högklackat med ett glas rödvin i handen och bär läppstift som är noga ditmålat

För att andra dagar dricka kaffe i flanellskjorta, ha en finne i pannan och inte en tanke på att tvätta håret hur smutsigt det än är

ganska fint ändå

Likes

Comments

Schweiz, Tankar, Sverige

Ett år med toppar och dalar, med fantastiskt roliga ögonblick och hjärtskärande vackra vyer. 2016 har gett mig relationer, minnen och upplevelser jag aldrig kommer glömma. Tack.


Jag kickade in året i Sydney, flyttade vidare till Zürich där jag mött fantastiska människor och sett fantastiska platser. Milano, Venedig, Innsbruck, Como, Rimini, Genève, Konstanz/mainau osv osv blandat med fjäll för både vandring och skidåkning. Jag har gått på stadsfester, midsommarkalas, halloweenparty, klubbar, badat naken i havet, cyklat tandem i en främmande stad, hamnat på svensexa, haft avskedsmiddag, badat mer än någonsin, solat och varit brun mer än halva året, blivit förälskad i rödvin, haft besök ifrån Sverige, skrattat så jag trott jag ska explodera, känt mig ensam, känt mig lycklig, bott i en alphütte, gått vilse, dansat så fötterna värkt, druckit enorma mängder glühwein, gått lucia på Ikea, klippt lugg, förenats med en saknad vän och mycket mycket mer.

Allt detta blandat med fantastiska saker som hänt hemma med familj, vänner, nya bekantskaper, besök, osv..

Tack 2016. Tack för allt.

Likes

Comments

Bilder, Resa , Tankar

Hoppar strax på planet mot Köpenhamn och senare mot zurkan. Det var tungt att lämna allting hemma, men just nu längtar jag bara efter att komma fram och sova.

Likes

Comments

Bilder, Sverige, Resa

4 från idag

Sista dagen hemma har spenderats med sovmorgon, längdskidåkning i fantastiskt fint väder, packat klart, ätit tacos med familjen och nu blir det en lugn kväll med lite film osv. Imorgon väntas en tidig morgon följt av en lååång resdag.
Zzzz....

Likes

Comments

Bilder, Sverige, Tankar

Sista helgen hemma i Sverige på ett tag. Ett virrvarr av tankar och ett ännu större virrvarr av känslor. De här veckorna har varit magiska. Precis vad jag behövt. Lugna, fartfyllda och fantastiskt roliga. Tack varenda människa som förgyllt min tillvaro den här tiden. Jag älskar er allihop. Villkorslöst.

Likes

Comments

Bilder, Inspiration, Tankar

Om några timmar blir det 2017. Ett nytt, blankt, oförstört år. Helt oskrivet. Helt oförutsägbart.

Låt oss fylla det med skratt, gråt, kärlek, fylla, äventyr och stillhet.

Låt oss fylla det med Livet.

Likes

Comments

Följ min instagram här:@moajuliamaria