Bilder, Utflykter, Schweiz

God måndag på er! Här är veckan igång och jag är på väldigt bra humör sedan den fina helgen jag haft.

Jag, Helga och Johanna har bott i Johannas aupair-familjs lägenhet i Flims från fre-sön. Vi åkte iväg för att hinna med en sista hike innan snön börjar falla och liftarna börjar stänga - och boyyy vilket bra beslut det var!!

Lördagens väder visade sig ifrån sin bästa sida, och solen sken hela dagen. Vi tog en lugn vandring på några timmar från Naurusliften, men det var riktigt vackra vyer. Vi vandrade även i snön ett tag. Så härligt!! Det blev två stopp med en hel del öl, och ännu mera skratt. Precis som det ska vara.

På söndagen tog vi en lättare promenad till en sjö som låg längre ner i byn. Vattnet var turkost och det såg helt magiskt ut.

En helg fylld med skratt, rödvin, god mat, öl, makalösa vyer och massor med härliga minnen.
❤️

Mer bilder kommer..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Bilder, Utflykter, Resa

Klockan är 22 och vi ligger däckade i sängen efter en fantastisk men väldigt fysiskt krävande dag.

När vi kom fram imorse så visade det sig att alla liftar är stängda för säsongen = ingen möjlighet att ta sig upp på fjällen om man inte går själv. SÅ, vi var bestämd på att vi skulle ha en fin dag med vandring och utsikt så vi började knata. Efter 30 minuter var vi helt slut i kroppen men vi fortsatte ju såklart ändå någon timme till och efter många pauser och en del fika så nådde vi vår slutdestination - Kapall Hütte på 2320 meter.
Känslan när vi kom fram var obeskrivlig. Man var så slut i benen efter all terräng och det vart tyngre att andas då luften är tunnare. Men, utsikten var fantastisk som förväntat och turen var riktigt härlig ändå!

En perfekt dag med en underbar vän, helt enkelt.
👭

fler bilder kommer

Likes

Comments

Bilder, Inspiration, Schweiz

Nu är ÄNTLIGEN min fina tjej här ett par dagar ❤️❤️❤️
Klockan är 08:02 och snart hoppar vi på tåget mot Österrike för att vandra i helgen. Hur mysigt❣❣❣

Likes

Comments

Bilder, Inspiration, Schweiz

Om två dagar är min fina och saknade Angelica här för att hälsa på mig över helgen!! Längtar som en tok och fattar inte att vi från att ha bott med varandra i nästan 2 år och setts varje dag, inte har träffats sedan februari!! Herrejisses vad vi ska mysa! ❤️❤️

Likes

Comments

Schweiz, Tankar, Bilder

Sådana här kvällar händer inte ofta för mig, men jag verkligen hatar dom. Man ligger i sängen och vrider och vänder på sig. För trött för att vara vaken, men huvudet vill inte sluta snurra.

Likes

Comments

Bilder, Tankar, Vardag

Något jag tänker på ofta, medvetet eller omedvetet - är saknad. Inte den saknaden att man längtar efter en person man inte sett på länge, att man inte åkt snowboard på ett tag eller kanske en plats man längtar tillbaka till -
utan en saknad utan slut.
-----------------
Jag har varit utan min pappa i snart 14 år. 14 år nästa månad, faktiskt. I 14 år har jag saknat honom, och i 14 år har jag försökt klura ut hur jag ska hantera det.

Varje människa jag har förlorat i livet, har lämnat mig med tusen nya frågor att tänka på. Tusen nya känslor att känna. Och tusen nya sår att läka.

Jag har aldrig kunna se ett liv utan er hos mig, och ändå står jag här idag. Livs levande.

Men det är konstigt det där, för även om jag har gått igenom snart 14 år med sorg och saknad, så undrar jag fortfarande hur jag ska klara mig utan er. Hur jag ska hantera det tomrum ni lämnar, och hur jag ska ta mig igenom livets bergochdalbana utan er vid min sida.

När blir det lättare? När kommer jag förstå att jag har träffat er för sista gången? Att vi aldrig kommer skratta tillsammans igen? Aldrig mer höras vid? Aldrig mer hålla om?

Jag vill ändå påstå att jag och döden har en rätt så nära relation. Vi avskyr varandra mer än något annat, men vi har ändå spenderat så mycket tid ihop att vi har ett särskilt band. Ett band jag mer än gärna hade velat klippa.
------------------
Hur hade livet sett ut, om ni fortfarande hade funnits kvar? Vilka ögonblick hade jag upplevt och vilka hade jag sluppit? Hade jag använt energin som all sorg har tagit, till att göra något vettigt? Något betydelsefullt? Hade jag varit en bättre person? En lyckligare person?

Det finns så många frågor, som jag aldrig kommer att få svar på.

Varenda gång jag drömmer om er, vaknar jag med ännu fler.

Varenda gång jag drömmer om er, spolas tiden tillbaka till dagen ni försvann ifrån mig.

Ett slag i magen, en ilning genom kroppen, som att all luft slungas ut ur kroppen i ett svep.

Som att jag inte längre kan andas.

Vad gör man med allt detta? Hur hanterar man en saknad utan slut? Blir det någonsin lättare?

Tre av himlens absolut vackraste änglar 💕

Likes

Comments

Bilder, Inspiration, Tankar

Jag var inne och läste Ranias blogg häromdagen där hon tipsade om Serien ´´Vildmarkstjejer´´SVTplay. Jag tyckte att det lät intressant och stack genast in på sidan för att kolla. Nu är jag HELT FAST i programmet, och är ledsen över att det bara finns 4 avsnitt. Det handlar om 4 norska tjejer i olika åldrar som har satt vardagen åt sidan/bytt bana för att ägna sig helt åt naturen och friluftsliv. De tar sig an olika utmaningar och ger sig ut på olika turer i norska/svenska/finska fjäll. Det är SÅ inspirerande för mig då jag är helt besatt av detta och i framtiden planerat flera turer samt ett hem nära fjällen. Anyhow, här har ni ett tips på en grym serie som man kan inspireras av och få ut lite mer av än de vanliga dokusåperna som mest bara handlar om alkohol, utseende och skitsnack.

Bilden har ingenting med serien att göra utan är ifrån en av mina turer här i höst. Xx

Likes

Comments

Följ min instagram här: @moajuliamaria