Bilder, Schweiz, Mat, Party

God måndag på er! Solen skiner och värmen är på topp, vilket det kommer vara 10 dagar framöver. Det känns FANTASTISKT att sommaren är här och att Jenny kommer imorn och får njuta av detta med mig!!

Helgen var iallafall guld. Johanna fyllde 21 igår så vi firade henne på lördagen med brunch, mojitos på balkongen, middag och sedan fest i form av american college party. Så galet roligt och fan va dessa tjejer är härlig!! Är så taggad på tiden här som är kvar nu, kommer ta vara på den till fullo.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Bilder, Inspiration, Schweiz, Vardag, Mat

Fredag idag och regnet öser ner, men i ärlighetens namn spelar det ingen roll. Vi har haft fantastiskt väder denna vecka med solsken, värme och allt som hör sommaren till. ÄLSKAR det och att man fått en linje från solandet ger mig hopp om en liten bränna i sommar.

I helgen är schemat späckat med mys, shopping, födelsedagsfirande och massa annat kul. Jag är taggad!!! Men först, en kopp kaffe och 2h mer jobb.

Likes

Comments

Bilder, Inspiration, Party

Ett par snapshots från helgen som varit fylld med mycket kalas, lite sömn, god mat, gott sällskap och en massa skratt. Tack fina.
//
Måndagen visar sin sämsta sida med regn och grå himmel. Jag dricker kaffe och tänker tillbaka på maj 2016 som var fantastisk.

Likes

Comments

Bilder, Sverige, Party

Sista helgen hemma spenderades i Vemdalen på Vårforum. Tredje året jag är där nu och det är fortfarande lika roligt! Jag delade stuga med Ellinor, Olivia och Petra. Svinhärliga och vi hade svingod stämning hela helgen!
Tydligen så hade jag ju fullt upp med att faktiskt leva under denna helgen, så det vart inte så många bilder. Men jag måste ju slänga upp en åtminstone så ni får se hur vi såg ut. Det var inte lätt att jobba med denna peruken men slutmålet var att efterlikna Günther så mycket som det gick med den rekvisita vi hade, haha. Jag tycker det vart ganska fett ändå, eller hur?

Likes

Comments

Bilder, Vardag, Tankar, Sverige

Idag händer det inte mycket alls för denna damen. Regnet faller ute, alla jobbar så det är bara jag och 3 trötta katter hemma. Spenderar dagen med att elda, göra småsysslor och titta på tv. Kan inte minnas sist jag bara drack kaffe och kollade på tv, utan stress eller måsten. Är lite ledsen att det inte är fint väder nu när jag är hemma. Vill grilla kolbullar och dricka kaffe i solen. Höra fåglarna kvittra och snön som droppar från taken. Kanske hinns det med innan det är dags att åka tillbaka. Om vädret är på min sida, dvs.

Ett par bilder från förra årets påskledighet.

Likes

Comments

Bilder, Party, Sverige, Mat

Jag har nu landat lite med tanken här hemma och jag börjar äntligen känna lite harmoni. Nu njuter jag av de lugna dagarna och försöker klämma in tillräckligt med grejer istället för att stressa ihjäl mig för att räcka till. Mysigt.

Ett par bilder ifrån de senaste dagarna
💖

Likes

Comments

Följ min instagram här:@moajuliamaria