Bilder, Inspiration, Sverige, Tankar

Ett par bilder från perfekta ögonblick bestående av så mycket men samtidigt inget alls.
Inget kan beskriva känslan att gå omkring i gummistövlar, lyssna på fågelkvitter och känna solens strålar värma i ansiktet.

Jag trivs.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Bilder, Vardag, Tankar, Sverige

Idag händer det inte mycket alls för denna damen. Regnet faller ute, alla jobbar så det är bara jag och 3 trötta katter hemma. Spenderar dagen med att elda, göra småsysslor och titta på tv. Kan inte minnas sist jag bara drack kaffe och kollade på tv, utan stress eller måsten. Är lite ledsen att det inte är fint väder nu när jag är hemma. Vill grilla kolbullar och dricka kaffe i solen. Höra fåglarna kvittra och snön som droppar från taken. Kanske hinns det med innan det är dags att åka tillbaka. Om vädret är på min sida, dvs.

Ett par bilder från förra årets påskledighet.

Likes

Comments

Bilder, Party, Sverige, Mat

Jag har nu landat lite med tanken här hemma och jag börjar äntligen känna lite harmoni. Nu njuter jag av de lugna dagarna och försöker klämma in tillräckligt med grejer istället för att stressa ihjäl mig för att räcka till. Mysigt.

Ett par bilder ifrån de senaste dagarna
💖

Likes

Comments

Sverige, Tankar

Har varit i Sverige i ca 5 dagar och har hunnit med en hel del saker sedan dess.

Sprungit som en dåre på stan utan vidare resultat, ätit brunch, firat påsk bakfull som en jävla gris, blivit överraskad med kalas av finaste folket, tagit sovmorgon samt haft ångest som en jävla idiot.

Det är 14 dagar kvar av denna vistelse och allt jag känner är stress.

Likes

Comments

Bilder, Schweiz, Vardag

Idag är det min födelsedag och det är väl inte mer speciellt än att jag funnits på jorden i 23 år. Hoppsan hejsan vad fort tiden går, känns som jag nyss var 16. Anyhow, lyxar till det med korv och bröd till lunch följt av en kladdkaka med jordgubbar som den obligatoriska födelsedagsfikan. Ligger på samma nivå som denna tisdag alltså. Kramis!

Likes

Comments

Bilder, Inspiration, Schweiz, Utflykter

I lördags tog jag och tjejerna en roadtrip då vi fått låna bil över helgen. Vi hade inga särskilda planer utan ville mest bara åka omkring, se oss om, pumpa bra musik och käka godis haha. Men, dagen var riktigt bra och vädret var på topp!

Första stoppet var Lenzburg där vi gick in på slottet. Det var väl bevarat och uppdelat i olika tidsepoker då slottet var byggt på medeltiden. Väldigt kul och se hur allt såg ut då och fram tills de sista människorna bodde där som flyttade ut i mitten på 1900-talet.

Efteråt tog vi bilen med sikte mot Luzern där vi käkade lunch vid vattnet och sedan avslutade med en glass i solen. Helt fantastisk lördag!

Likes

Comments

Följ min instagram här:@moajuliamaria