Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Det har ju varit lite tyst här på bloggen det senaste men det är för att jag har haft så himla mycket att göra nu de två sista veckorna! Nu är i alla fall första terminen här klar och jag kan säga att jag är MER än nöjd med första terminen! Vår grupp vann för den bästa redovisningen med det bästa hotel conceptet och business planen woehoeee så det firade vi igår med en gratis tre rätters lunch! Blev även godkänd i min finans kurs vilket betyder att jag helt säkert kommer få åka ut i världen på mitt internship nästa år! Mer om det nästa termin, men förhoppningsvis bär det av till Nya Zeeland i Januari!

Åker hem till Marstrand över sommaren och kommer då ha en paus här på bloggen, ha en TOPPEN sommar allihopa och välkommna att kika tillbaka här i September :)

Likes

Comments

​Kelvin och tre utav hans kompisar fyllde alla 25 nyss så i helgen hade de 100 års fest! Här är några bilder som sammanfattar kvällen lite haha SKOOOJ! 

Likes

Comments

Igår hade vi ett Sheikh party som ordnades utav skolans Gentlemens Club! De ordnar två fester per termin och de är alltid feeeta. Festen igår var på stranden och det fanns till och med en kamel där! Tog dessvärre inte så många bilder men det är ju oxå en bra indikation på att det var en kul kväll!

Likes

Comments

​Hej och hå! Precis bakom där vi bor har vi ett väldigt stort område med sand dunes, flera kilometer långt med massa små vägar och stigar och sand överallt så det känns nästan som man är ute och går i sahara öknen! Kan tänka mig att det är väldigt mysigt att gå runt här i fint väder istället för i stormen som vi gjorde idag. Ni kan se en skymt utav havet där i bakgrunden i dimman haha. MEN det sjukaste vi blev nästan attackerade utav buffalos!! Eller kor som det tydligen var men svär på mitt liv det där är inga kor. Fem stycken stod precis vid sidan utav vägen när vi kom cyklande runt hörnet. Hann inte ta någon bild på dom för hoppade av cykeln som Gwen skjutsa mig på och RUSHA så fort vi kunde tillbaka när vi såg dom!! Men ni ser bild på skylten iaf här ovan. (Skylten som vi för övrigt lyckades missa och som säger att man går in på egen risk) kalla mig mesig men trodde på riktigt jag skulle svimma tror aldrig jag sprungit så fort i hela mitt liv haha SJUKT 

Likes

Comments

Svenskarna! Miko gick på IHGR så känner han från innan

​I Torsdags fyllde min favorit Gwenda år så vi firade med häng på stranden och sedan en bar som ligger nära där vi bor! Var lite utav en svensk, tysk, dutch blanding på folk och riktigt niceee. Sedan på fredagen åkte hon hem till Tyskland över helgen för att fira med familj och andra vänner. Är hos Kelvin i Amsterdam nu, vi har varit i stan över dagen och nu har vi myskväll med chips, guacomole och vattenmelondrinkar! Ha en trevlig helg alla som läser detta! 

Likes

Comments