I veckan så kommer jag inte att blogga så mycket för det är ju sportlov, och jag kommer att vara med kompisar o sånt. Men på måndag så kommer jag börja igen. Det kanske kommer något litet inlägg!
Ha det bra!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej, idag gick jag lite innan 8 och åt lite frukost. Sen lite innan 8 så satt vi k bilen på äg till Växjö. Vid 9.45 så vad vi framme vid Växjö badhus. Vi kom in vid 10 tiden sen så badade vi där till 14 ungefär. På badhuset fanns det 4 stycken vattenrutschbana, en "fors" som va för de äldre barnen, sen fanns det en gul som gick rakt ner den var väldigt rolig. De 2 sista va en röd och en blå. Den röda gick sakta och den blå gick lite fortare. Sen fans det en "ström" som man åkte runt i. Sen fanns det andra bassänger fast dom var vi inte i. Efter vi badat så åkte vi till Grandsamarkand.Jag hittade en skinnjacka på Lindex och två magtröjor på H&M.


Jackan kostade 399kr


Den orangea kostade 79kr


Den grå kostade 49kr

Vid 5 så åkte vi till Max, vi brukar oftast äta på donken men idag åt vi på Max. Jag tog en hamburgare, pommes och äpple-juice. Sen åkte vi hem för alla(jag, Ebba & Alma) var trötta!


Ha det!

Likes

Comments

Förlåt för att jag inte har uppdaterat på 2 dagar, men det är för jag har varit sjuk. Jag blev sjuk i fredags så då kunde jag nt gå på dansen idag heller. I lördags så vag jag inte lika sjuk, hade mindre feber och var nt lika hostig. Idag känner jag mig lite bättre, men förfarande sjuk. Ifall jag blir frisk imorgon så ska vi till Växjö och bada och sen shoppa.
Ha det bra!!


Likes

Comments

Idag gjorde jag mellan mål, smoothie och 2 ostmakor och en skål med polly. Sen tog jag upp det till badrummet och tappade upp ett bad med badskum. Jag åt och såg på film. När jag badat klart gick jag in i duschen och tog: schampo, balsam, tvål och en fot-skrubb som jag fick när jag fyllde år. När jag duschat så tog jag bodylotion, fotlotion, nagel-starkare och hår olja. Sen så gjorde jag läxan!
Ha det bra!!

Likes

Comments

Idag så var jag i skolan, vi hade svenska(tror jag), matte och engelska. Efter lunchen vid 12:45 så gick jag hem, för jag skulle på begravning. Jag kom hem och jag fixade mig lite sen åkte vi till Traryd kyrka. Det var väldigt "sorgligt" alla grät, och det var inte något jag vill vara med om igen. När vi sagt hej då till han som dog så gick vi och åt, vi åt smörgåstårta och sen blev det tårta. Vid 17 tiden så åkte vi hem. Sen åt vi middag och nu gör jag läxan. Sys imon!!Bilden hittade jag på Google:)

Likes

Comments

Skor- converse
T-shirt- Kappahl
Kofta- Lindex
Byxor- Lindex
Väska- Michael Kors(oäkta)

Likes

Comments

Igår blev det inget inlägg, för jag va med några kompisar och sen skulle jag på träning. Men idag så va jag i skolan, vi hade no, svenska, so och svenska igen. Efter skolan gick jag hem och tog några outfis bilder som kommer sen. Efter det så gjorde jag mellanmål.Efter jag ätit så gjorde jag mag-styrka. Nu ska jag göra tyska, för vi har glosor imon. Syns!

Likes

Comments

😍😍😍😍

Likes

Comments

Jag vill verkligen tipsa om denna BB-cremen. Den är från Garnier, den kostar ungefär 80kr, så den är ganska billig. Den täcker väldigt bra och den håller länge.

Ha en bra dag!

Likes

Comments

Idag så Kom våra grannar på middag, vi bjöd på vårrullar, Massaman, fried rice whit chicken(förlåt för stavfel) och glass.

Det var väldigt gott, efter vi ätit så kollade jag på Melodifestivalen. Hade ingen speciell favoritlåt, jag tyckte inte att någon var super bra. Men nu är jag ganska trött och slappar bara. Syns imorgon!!

Likes

Comments