Livsstil

Hej på er<3
Nu så har skolan satt igång igen, och jag har börjat i åttan. Mitt sommarlov har varit jättebra, men med kanske för lite sol. Men nu har vi hösten och vintern att se framemot. Men i förrgår så fick vi våra nya skåp, och jag fick överskåp igen. Vilket jag är sjukt glad över för jag hade inte viljat ha underskåp. Redan i fredags så körde vi igång med riktiga lektioner, och vi har redan fått tre läxor.

Men imorgon iallafall så ska jag iväg på konfirmationsträff, där man få mer information om konfirmation. För I åttan kan man ju konfirmera sig om man vill. Vilket som jag tror att jag vill göra.

Men i söndags så var jag, Linnea, Edith och Mirna på Rix FM festivalen. Det var på Götaplatsen i Göteborg, och det var helt enkelt olika artister som uppträde. Det var verkligen bästa kvällen på länge. Det var så himla kul och artisterna som var där var jättebra. Men ha det så bra. Kram på er<3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Livsstil, Skönhet och mode

Hej på er<3
Nu så har skolan satt igång igen, och jag har börjat i åttan. Det känns ändå skönt att börja i skolan igen för att få tillbaka lite rutiner, men ändå tråkigt att sommarlovet är över. Men jag tycker att jag haft ett bra sommarlov, men med för lite sol. Men jag fick iallafall en vecka med sol i Bulgarien. Men som sagt skolan har börjat igen och jag har börjat i åttan. Det var kul att träffa alla igen, och jag trivs jättebra i min klass. Så idag var första dagen vi som hade "riktiga" lektioner, alltså följde schemat. Och vi har redan fått vår första läxa. Det verkar som att lärare älskar läxor.

Men iallafall efter skolan så gick jag, Isabel, Mirna och Linnea till torget. För att fika och kika runt lite affärer. Det var jättekul att träffa "my girls" igen. Ni är verkligen bäst. Men efter att vi hade vart på torget ett tag så var det dags för en klippning. Jag brukar klippa mig på "salong Jessie" i Älvängen med de hade tyvärr ingen tid för mig. Så att jag fick boka en tid på klipp studion i Nödinge, istället. Det var första gången klippte mig där och jag blev riktigt riktigt riktigt nöjd. Linnea heter hon som klippte mig och har verkligen jätte super trevlig, och en underbar människa. Jag blev jättenöjd med mitt hår. Så antagligen så går jag dit och klipper mig igen snart och då vill jag verkligen ha Linnea igen. Före och efterbilder kan du hitta ovanför texten. Men imorgon så ska jag gå på invigning av den nya baskethallen. Så det ska bli intressant att se hur det ser ut.
Men kram på er<3

Likes

Comments

Livsstil

Hej på er<3
Nu är vi hemma från Bulgarien. Det har verkligen varit en jätte bra vecka. Men tyvärr har det gått alldeles för snabbt. Jag skulle verkligen kunnat stannat ett tag till i Bulgarien. Vi bodde i Obzor på ett hotel som heter, Riu helios bay. Och vi åkte med Fritidsresor.
Men flygresan gick bra, förutom att jag fick värdens lock för örat som vägrar att försvinna. Jag har försökt alla olika trix för att få bort det men det är inget som funkar. Har ni något tips på hur jag kan få bort det? Hjälp mig.

Men på torsdag igen börjar skolan. Jag är taggad på att träffa alla igen, att få tillbaka alla rutiner och att börja träna. Jag tror och hoppas att 8:an är en bra/ rolig årskurs.
Kram på er<3

Likes

Comments

Hej på er<3
Här har ni lite bilder från Bulgarien. Det är jättefint här och väldigt varmt. Vi har badat, solat och ätit en massa god mat. Men imorgon så ska vi väl försöka åka Parasailing. Då åker man i en grej uppe i luften efter en båt. Så det skall bli spännande.
Vloggar från Bulgarien kommer att komma upp på YouTube kanalen, så jag tänker inte avslöja allt för mycket nu. Och för er som inte följer mig på YouTube heter jag Moa Jonsson. Men nu ikväll så ska vi bara mysa och äta god mat.
Kram på er<3

Likes

Comments

Nu åker vi till Bulgarien<3

Likes

Comments

Livsstil

Hej på er<3
Idag så har jag bara packat, packat och packat. Hehe. För att imorgon så åker jag till Bulgarien, där vi skall vara i en vecka. Det är jag, mamma och pappa som åker. Men jag har också varit och fixat mina fransar. Och jag blev som vanligt jätte nöjd. För er som har missat så har jag fransförlägning. Om man har gjort fransförlägning en gång så blir man fast vid det. Vilket jag är. Det hade känt så konstigt om jag skulle gå tillbaka till mina vanliga fransar nu. Men efter det så träffade jag en av mina bästa vänner Mirna. Det var jättekul att se henne igen eftersom att vi inte har träffats på 1 månad. För att båda har varit på äventyr. Men vi åkte till torget iallafall och shoppade lite. Men nu måste jag sova skall upp om 5 timmar.
Godnatt<3

Likes

Comments

Skönhet och mode , Livsstil

Hej på er<3
Idag så var jag och fixade mina naglar, på en salong i Bäckebol. Jag blev nöjd, men det stället där jag brukar gå till är mycket bättre. Men tyvärr hade dem inte någon tid för mig. Men jag gjorde iallafall vita spetsiga naglar. Jag vloggade idag så den kommer upp imorgon kväll. Och i övermorgon åker vi till Bulgarien. Det ska verkligen bli jättekul, vloggar från Bulgarien kommer att komma upp på kanalen.
Kram på er<3

Likes

Comments

Livsstil, Skönhet och mode

Hej på er<3
Idag så var vi iväg på en båt tur i Tranås. Det var en 2 timmars tur, runt sjön Sommen. Det var verkligen jätte mysigt. Men tyvärr så har inte vädret varit på topp. Men jag hade iallafall en klänning som jag köpte på Vero Moda, i Örebro. Kram på er<3

Likes

Comments

Livsstil

Hej på er<3
Just nu är vi I Örebro, med husvagnen. Vi bor på en camping, som heter Gustavsvik. Det är jätte fint och väldigt stort här. Dem har också ett jätte stort äventyrsbad som heter Lost City, som vi var på igår.

Idag har vi varit på Marieberg, som är ett köpcentrum. Där köpte jag lite underkläder och en klänning från Vero Moda. Vi var också på Wadköping, det är en massa gamla hus med små affärer. Det har verkligen varit en jätte mysig dag. Men imorgon åker vi vidare.

Likes

Comments