Hej.
Igår bokade vi en resa till Barcelona, som vi ska till i oktober. Vi ska också till Mallorca i sommar, i juni. Så taggad. Ska ta super många fina bilder.

Men nu ska jag och träna, sen ska jag vara med några kompisar.

Idag så åt vi på Subway efter skolan.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 3 readers

Likes

Comments

Hej!
Idag så körde jag lite styrketräning, rumpa, ben och mage. Har inte styrketränat på ett tag nu, så idag körde jag hårt. Blev väldigt svettig, men det va skönt. Efter det så gick jag ut och stod på händer, och körde lite handvolter och annat. Men nu så ska jag upp och göra mig i ordning, ta bort mitt smink och borsta tänderna.

  • 6 readers

Likes

Comments

Hej!
Igår när jag va uppe med Zorro så tog jag lite bilder på ek maskros, som jag tyckte blev väldigt fina. Men när jag kom hem så gjorde jag lite mellanmål. Två mackor, vattenmelon och ett glas vatten.

Men nu så ska jag ner och äta lite mellis och sen ska jag köra lite styrketräning!

Hoppas att eran dag har varit bra än så länge!

  • 3 readers

Likes

Comments

Hej!
Igår, söndags så åkte vi ut till en sjö och grillade korv med börd, marshmallows och paddlade kanot. Vi spelade också brännboll och tennis. Super kul och mysigt!

  • 6 readers

Likes

Comments

Igår va jag som sagt med några kompisar, då vi skulle fira Mersiha. Vi va några stycken som skulle överraska henne, så vi alla va hos henne och förberedde. Sen så kom hon och vi alla hoppade fram och skrek grattis!

Vi åt pizza, tårta, öppnade presenter och dansade. Vi hade jätte kul!

  • 6 readers

Likes

Comments

Hej! igår så cyklade jag, mina systrar och mamma ner till stan, där vi köpte lite sommar kläder. Jag hittade ett par shorts och ett vitt linne i spets. Efter att vi hade shoppat klart så cyklade vi till glasstorget och köpte glass. Sen satte vi oss ner på en bänk och åt.

När vi kom hem så bytte jag om till bikini och solade och sen hade vi vattenkrig. Senare åt vi lunch, hoppade studsmatta, solade, körde gymnastik och sen så gjorde jag lite på min SO-inlämning, som ska vara klar idag.

Hoppas att ni får en bra dag!

Likes

Comments

Äntligen så är det varmt ute! Har längtat så länge efter sommaren och nu så är den här! 25-27 grader!!

  • 7 readers

Likes

Comments

Hej!
Idag så har jag än så länge varit på stan, ätit lunch och solat. Väldigt fint väder idag också. Senare i kväll så ska jag vara med några kompisar.

Men tänkte bara säga att ni gärna kan börja följa mig på Instagram. Jag heter moajonsson06 där. Så följ mig jätte gärna där!

  • 9 readers

Likes

Comments

Igår efter skolan så cyklade jag ner till stan. Jag var och bytte tillbaka till muggarna men i ett annat mönster. Jag va också inne på kicks och köpte en concealer, för min gamla är slut. Sen va jag också inne på guldfynd och bytte ett armband som jag fick på min konfirmation, för det va tyvärr för stort, och det fanns inte i en minde storlek. Men jag hittade ett halsband och ett armband som liknar det förra.

  • 12 readers

Likes

Comments

Så skönt väder, 24 grader! Har varit ute nästan hela dagen. I skolan så hade vi biologiprov tror det gick helt ok. Och imorgon så har vi tyskaprov. Men när jag kom hem så la jag mig i soffan på altanen och solade samtidigt sol jag pluggade tyska. Känner på mig att provet inte kommer gå så bra...

Men hoppas att er dag har varit bra!

  • 12 readers

Likes

Comments