Underbart med helg! Idag har jag endast haft en lektion & just nu sitter jag på Lunds centralstation med en kaffe(!) & försöker väl bli vuxen antar jag i brist på annat. Mitt tåg går inte härifrån förens on 30 minuter så jag dricker en kaffe & pluggar lite här innan jag hoppar på tåget till Nässjö där jag sen ska byta. Imorse hoppade jag bokstavligen upp ur sängen när solen bara strålade in i lägenheten, då blir man glad. Har även köpt med mig 4 Celsius så jag INTE ska somna på tåget för de brukar finnas en stor risk för de. Nu ska jag plugga vidare, vi hörs!!!
Moa.Ö

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er!
Nu var de några dagar sen sist, jag har nog inte hunnit göra sådär jättemycket. I fredags var jag i Höllviken med Min kusin & Marcus, vi hade supertrevligt och åt en god planka för att sen kolla på Victors match på tvn. I lördags tränade jag tidigt på morgonen och senare kom Alexia hem till mig och vi hade en myskväll för att sedan på söndagen bege mig upp här till Båstad där jag just nu sitter i skrivande stund. Har inte hänt så mycket dessa dagarna förutom att vi idag varit i Malmö med klassen för att gå på en UF-mässa inne på Emporia där 200((!!)) UF företag stod & därefter gick vi på ett inspirations seminarium om UF företagande vilket var jättespännande. Nu sitter jag bänkad framför brorsans match Almtuna - Västervik & äter gurka med dipp & dricker Celsius.


Som rubriken lyder kände jag för att komma iväg nån dag bara så bokade faktiskt tågbiljett till Västervik på fredag till Victor & sen åker jag hem på söndag så får 2 dagar där i alla fall så de ska bli jättemysigt!! Ska se hans match på fredag sen får vi se vad vi hittar på. Nu ska jag fortsätta kolla vidare på hockeyn så hörs vi!
Moa.Ö

Likes

Comments

God eftermiddag(!) säger man väl!
Här har det snöat och regnat idag & termometern visar 3 grader. Jag har inte skrivit på någon dag då jag helt enkelt kände för att koppla av i Spanien, de var väl de största syftet att få komma iväg & koppla av så jag har faktiskt inte varit så aktiv på någon socialmedia. Har haft det superskönt, bara kunna gå barbent & bli lite solbränd. Har shoppat en hel del, men jag orkar faktiskt inte visa det här. Igår landade vi 10.30 ungefär sen åkte jag hem, packade upp och packade om direkt för att åka och äta lunch med Lisa & Rebecca och sedan ta tåget till Båstad som dessutom var inställt så jag fick byta tåg och skit.. senare mot kvällen spelade min storebror match så den såg jag på min dator och dem vann med 3-1 & han fick även gjort 2 mål, då blir man lite stolt. Idag har jag varit i skolan hela dagen och kom precis hem. Har prov och läxförhör imorgon så nu ska det pluggas en hel del här kan jag meddela er om.

Likes

Comments