Header

Hallå, efter en paus kände jag för att börja igen! Mina senaste veckor har varit grymt bra och vädret går verkligen inte att klaga på! Älskarälskar verkligen våren! En lugn vecka me inte så mycket prov men lite föreläsningar och nationella men annars så är allt cool lugnt!! Idag var jag nere på stan en snabbis och fick även med mig ett par Adidas! Nu e jag redo för allt :P KRAM 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan, då va det söndag igen och jag vakna upp med min solstråle helt döda efter gårdagen men det va värt det. Hade en trevlig kväll med gött folk. Idag mår man mindre bra men har ändå tvingat mig läsa lite och pluggat matte, fy nu börjar det igen men sen är det fan lov så jäkla skönt.

Ikväll blir det ps-musikal med trevligt sällskap. Ha det fint puss!

go frulle


Likes

Comments

äntligen fredag så jävla skönt! har varit en stressig vecka och nu väntas bara en go helg dock är inte nästa vecka så slapp med 3 prov men det tas då haha. Började 12 idag och slutade 2 så det va väldigt skönt och nu tar jag det bara lugnt kanske ska träffa några strax men vi får la se, annars är det hyfsat lugnt. helgen är fortfarande oklar men förhoppningsvis händer något kul!!johanss-n.tumblr.com!!!!! kika läget med min tumblr också, ha det gött puss!!

Likes

Comments

God kväll vänner! Som rubriken lyder har jag haft en bra dag trots ekonomiprov men förhoppningsvis gick det bra det också! Efter skolan stack jag och Johanna ner till stan för att möta upp Ebba. Vi tog en mysig fika och köpte biljetter till PS musikalen. Sen har jag hunnit med att träna och träffa bästavän!!

Nu blir det att kolla på en film eller läsa och sen ska jag bara njuta av min goa sovmorgon imorgon!! göttgött

Ha en fortsatt bra kväll, puss

Likes

Comments

Juste, jag är tillbaka! Så himla underbart, har varit en tanke länge om jag ska börja blogga igen därför jag aldrig lagt ner bloggen. Känner att jag inte egentligen har tid med en blogg eftersom jag redan har massa tid som jag måste lägga ner på skolan men ska försöka i alla fall.

Mitt liv rullar på och allt går som det förhoppnings ska, men jag tror jag har allt under kontroll. Imorgon är det ekonomiprov som gäller, har varit väldigt oroväckande under en låg tid och nu är det imorgon men jag ska nog klara mig igenom det med. Man kan inte göra mer än sitt bästa, får peppa mig med positiva tankar och en STOR kopp kaffe imorgon bitti så får det gå som det går. Sen har jag några prov nästa vecka sen är det äntligen lov och som jag ska slappna av, njuta varje sekund.

Kramisar

Likes

Comments

Onsdag, och längtan till helg har aldrig varit såhär stor men veckan har varit en mödarvecka med prov och inlämningar. Naturkunskap-prov imon och är väldigt nervös men hoppas det bästa sen finns det ingen tid till att pusta ut för imorgon är det bara att börja plugga på nästa prov, men ska försöka att njuta av helgen iaf men den får vara blandad med plugg också och ska försöka få in något tränningspass också! Idag har jag pluggat, utvecklingssamtal och bara tagit det lugnt, händer inte så speciellt mycket i mitt liv så blir inte så mycket att skriva om. 

Nu hade jag tänkt att kolla ph och sen sova eftersom jag börjar tidigt imon. Ha det gött!! 


Likes

Comments

hallå, haft en lugn och skön helg och avslutades på bästa sätt med mamma, vi åkte till ett mysigt ställe och fikade. Sen åkte vi runt och kolla lite inredning osv. Nu hade jag tänkte plugga lite naturkunskap eftersom jag har prov i veckan och även städa mitt stökiga rum (!!!) ska försöka planera veckan lite bättre också! Men blir nog en bra vecka. Ha det underbart 


Likes

Comments

hallåå, ny vecka och även fast det var måndag idag va det lugnt, slutade runt halv 1 och sen har jag pluggat samhäll och även hunnit med planera veckan och det ser otroligt bra ut redan!! Idag ska jag hinna med ett gym-pass också så det ska bli skönt, ska förnya mitt kort dessutom till ett guldkort så jag kan göra spinning också, tycker det är roligt och inte ofta jag tycker träning är så kul men spinning är grejer det! Nu hade jag tänkt att byta om! höööörs! 


Likes

Comments