Nuuu har pappa kommit hem från London, och som ni kanske förstod så köpte han Escadas nya sommar parfym, en varsin till mig och min syster. Den kosta 400kr och luktar sjukt gott!!!

Likes

Comments

Fick hem ett linne från http://nelly.com i fredags som jag hade beställt, tycker verkligen att ni ska gå in och kolla dom har riktigt fina kläder där. Nästan alla mina kläder kommer därifrån. Toppen kostade 199 kr och är i storlek XS den finns också i svart men älskar beiget så det blev denna. opss hade ingen bh under tröjan på bilden längst upp haha sorry.

Likes

Comments

Riktigt bra brun utan sol, vet inte riktigt vart man kan köpa den eftersom det var längesen men sök bara på ' Gosh bronzing instant tan gel' så kommer det upp sidor där du kan köpa den. Här han ni en för och efter bild, dock ser man inte sån jätte stor skillnad men den duger för mig. Jag har medium Brown.

Likes

Comments

ÄNTLIGEN fredag, sååå skönt att få ha lite ledigt. Idag slutade jag 11 som ja gör alla fredagar, pappa har dragit til London så får hela huset för mig själv hela helgen yäyy haha...hoppas ni får en skön helg.

Likes

Comments

Gå in och kolla på dmretro.se riktigt fina sommarklänningar, klicka på nån av bilderna så kommer ni in på sidan direkt. ​

Likes

Comments

1 Är du i något förhållande just nu? Nej

2 Hur gammal är du? Ska fylla 17 i september

3. Hur lång är du? 167 typ

4. syskon? En storasyster

5. hemmakväll/utekväll? Både och

6. Tatuering/piercingar? Har en tatuering på armen och piercing i tungan

Likes

Comments

Hej! Jag hade tänkt och börja blogga ett tag och tycker jag det verkar roligt så fortsätter jag såklart. Min blogg kommer handla lite om mode,skönhet och saker som händer i mitt liv. Kommer försöka tipsa er om så mycket jag kan för det verkar uppskattas väldigt mycket, älskar själv att få tips om allt möjligt.

Likes

Comments