Vardag

Måndag: Idag har det inte stått mycket annat än plugg på schemat. Eftersom jag var sjuk nästan hela förra veckan har jag hamnat lite back så idag har jag försökt jobba ikapp det jag har kunnat. Annars så har jag även packat och nu landat hemma hos pappa.

Tisdag: Hur dagen blir imorgon beror lite på hur jag mår. Om mitt halsont och hosta har försvunnit blir det både morgonträning och volleyboll på kvällen. Där emellan blir det plugg och även en föreläsning om studieteknik i skolan.

Onsdag: En otroligt händelselös dag, plugg och träning är det enda som står på schemat. Kvällen ser dock lite roligare ut då min syster kommer hem och äter hos oss.

Torsdag: Skola under dagen, plugg på eftermiddagen och volleyboll på kvällen. That's it!

Fredag: Fredag och helg, yes! Börjar dagen med tidig föreläsning och frukost på skolan. På kvällen tror jag att jag ska träffa lite vänner och bara hänga. Åker antagligen till mamma här för att underlätta för helgen.

Lördag: Jag börjar dagen med ett litet kort jobbpass på 3 timmar. På kvällen ska jag på födelsedagsmiddag hos finaste Ella vilket ska bli såå kul! Där emellan ska jag försöka slänga in lite träning också.

Söndag: Jag har frukosten på jobb och slutar strax efter lunch. På eftermiddagen ska jag ta det lugnt hemma och samla mig inför den kommande veckan.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vardag

Igår kväll träffades jag och tjejerna hemma hos Elin för att ha en lite girls night eftersom vi inte haft någon på evigheter. Som tur var mådde jag äntligen tillräckligt bra för att ta mig ur sängen! Har endast lite hosta kvar nu och hoppas att den går över snart. Vi träffades, käkade, snackade massa skit och bara hade det trevligt! Bästa tjejerna!! <3


Kram

Likes

Comments

Vardag

Jag har nu äntligen landat i min säng framför Criminal Minds. Jag är lite smått sjuk så tror att jag strax ska försöka sova och förhoppningsvis vaknar jag upp pigg och kry imorgon. Efter skolan idag träffade jag Elin, Henke och Jesper en stund och pluggade i stan. Vid sju åkte jag oh tittade på mina tjejer som spelade match, så kul att säsongen är igång igen!

Hur mår ni idag?

Kram

Likes

Comments

Vardag

Hej hej och välkommen! Eller välkommen tillbaka kanske rättare sagt... Jag tänkte alltså ge det här med bloggandet ytterligare en chans då jag saknar det lite. Hoppas ni vill hänga med!

Kram

Likes

Comments