Dagens syssla - baka kanelbullar och äta kanelbullar. Inte så himla pjåkigt. Nu ska jag hoppa ner i badet och tända lite ljus och lyssna på en bok.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Åh vilken underbar dag!
Solen har lyst hela dagen. Så himla underbart.
Så jag och Emilia styrde ihop en middag här hemma tillsammans, torsk och grönsaker och millans bästa sås. Så gott. Sen gick vi en runda innan vi la oss i soffan hos Millan. Tänk att vi bor grannar och att vi har känt varandra sen vi var 6. Tacksam

Likes

Comments

Fix i barnrummet, lagat matlådor och kvällspromenad mer blev det inte. Väntans tider är inga roliga tider. Nu ska vi laga köttbullar sen en promenad med bästis.
40+1 och redan trött på att vänta... Haha

Likes

Comments

Lördag och här hemma har vi inte gjort alls mycket. Vi gick faktiskt och köpte lite godis och kollade film. När kvällen kom så lagade jag lax,potatis, pepparrotssås, broccoli och sallad. Efter maten tog jag ett långt bad sen somnade jag i Viktor famn.
Idag vaknade vi ganska energilösa, vi längtar så mycket efter bebis nu så det börjar ta på energin..

Likes

Comments

Låter rubriken tala för dig själv.. För det är faktiskt så tyvärr.. Sommaren går mot sitt slut. Folk har börjat jobba och gått tillbaka till rutiner. Även vi, Viktor har nu jobbat en vecka och trotts att jag är i väntans tider på bebis och har absolut inga måsten så har jag också gått tillbaka till rutiner, städa, tvätta, diska,laga mat och fixa. Men inte mig emot.

Imorgon är det beräknat att vår lilla bebis ska komma ut till oss, men vi får väl se.. Känns som den inte alls är redo för att komma ut, den verkar trivas ganska bra där inne. Men oj vad vi längtar efter dig. Så håller alla tummar att värkarna ska dra igång så vi får träffa den lille snart!!

Likes

Comments

Sommar på landet är det bästa verkligen. Haft en redig mysig dag med familjen, långlunch, minigolf, fikapaus,kvällsdopp och en fisketur på vår sjö. Är verkligen så tacksam för livet just nu. Imorgon väntar fika med efterlängtade Linn.

Likes

Comments