Idag har varit en lugn dag. Gått i skolan, tränat & solat.
Nu har jag precis kollar på en delad värld & ska sova nu.
Natti

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Varit en mysig dag.
Spenderade morgonen med familjen och var ute och gick i 1 timme med lilla Bailey. Sedan träffade jag tjejerna i stan för middag på tgif, sedan myskväll hos mig. Nu är jag hos Alexia & ska sova här. Hopps ni haft en mysig dag!

Likes

Comments

Sitter just nu ute i solen på altanen med mamma, pappa, brorsan & hans flickvän. Nu ska köttet på grillen & helgen startar.

Pappa aka Schtekar'N

Likes

Comments

Har alldeles nyss kommit hem från gymmet och har nu lagt mig i en solstol med en skål svenska jordgubbar, klagar inte.

Likes

Comments

Har tillbringat min kväll med vänner & massa andra på Lagunen. Sådär var det väl, är inte så mycket för det där med så stora folkmängder. Men nu har jag iallafall precis kommit hem & har tänkt sova nu. Är en dag imorgon också.

Likes

Comments

Eftersom att sista skoldagen var igår så är vi lediga ända fram tills måndag vilket är så oerhört skönt. Alexia har sovit hos mig inatt så idag har vi varit på emporia en stund & även varit hos min mormor & morfar & gosat med deras nya hund Zally.
Har inte planerat något inför kvällen, ska antagligen träffa Anne-Sofie senare.

Likes

Comments

Nu är jag tillbaka här igen.
Har varit iväg från denna bloggen nu ett tag men tänkte dra upp den nu igen, inte för att mitt liv blivit roligare men för att jag vill dela med mig av saker jag gör, tankar osv. Hoppas ni stannar här!

Likes

Comments