SHOPPING

Goddag!! Det blev lite shopping igår när jag var i Göteborg så tänkte visa vad jag fick med mig hem.
Jag skulle bara köpa ett par byxor igår som jag såg och blev helt kär i häromveckan. Tyvärr fanns inte dessa byxor, i alla fall inte i den färgen eller snarare mönstret som jag ville ha. Beslutade mig för att köpa byxorna ändå, fast i ljusrosa. Väldigt fint till sommaren.
När vi skulle gå tillbaka till bilen för att åka hem såg vi att det var 50% rea på VS i stan. Självklart jag och mamma dit för att kolla om vi hittade något. Slutade med att jag köpte en necessär, eller tre stycken i en. Velat ha en som denna ett tag nu så tänkte att det är lika bra att passa på nu när det är halva priset.

199kr på Zara

239kr på VS (efter 50% rea)

Likes

Comments

ALLT MELLAN HIMMEL OCH JORD, BILDER, RESOR

Hallå!! Just nu befinner jag mig i Grekland, närmare bestämt på ön Rhodos. Det är första gången jag är här. Och jag tycker att det är väldigt fint här. Än så länge har jag och Elin bara vart på hotellet och runtomkring hotellet. Tanken är att vi skall hyra en moppe någon dag och åka runt på ön. Skall bli väldigt roligt!!

Vädret har vart lite blandat sedan vi kom hit i fredags. Det har blåst väldigt mycket och nu är det molnigt. Dock är det bra att det är molnigt idag då jag bränt mig rätt mycket. Jag brukar inte bränna mig såhär mycket men solskyddsfaktorn jag köpte här nere var inte den bästa så att säga. Får hoppas att allt det röda lägger sig så att jag kan avnjuta solen de sista dagarna vi är här. Känns väldigt tråkigt om jag skulle behöva åka hem utan att ha fått lite färg.......

Idag skall vi få massage och sedan skall vi fortsätta att vara i solen när den väl kikar fram. Ikväll är det event på en av klubbarna och då skall vi dit och festa. Puss

Likes

Comments

ALLT MELLAN HIMMEL OCH JORD, BILDER

Jag var på summerburst i helgen. Första gången jag var där. I fredags kom jag väldigt sent på kvällen då det var student och jag var på tusen olika mottagningar... Men jag hade jättekul!! Vi firade inte bara student utan också att min bästis Melinda fyllde 20 år(!!!!) Ett stort grattis till henne. En helt underbar människa som förgyller mina dagar.

Både fredagen och lördagen var roliga. Hela jag hade sjukt mycket energi. Gjorde av med all energi vid scenen också. Blev inga bilder tagna på SB under fredagen men under lördagen blev det ett få antal.
Detta kommer jag absolut göra om nästa år. Förhoppningsvis blir det lite bättre artister nästa år. Tyckte ändå att det var bra artister och bra låtar. Jag är riktigt nöjd. En helg i världsklass med mina fantastiska vänner!! Puss

Likes

Comments

ALLT MELLAN HIMMEL OCH JORD, BILDER, TANKAR-KÄNSLOR

H5

Mina kusiner Alexander & Johanna // FeliciaW // Linkanskinkan aka. LinnB // AmandaN

Fantastiska Ollan, Jullan & Alflex

Mina två älsklingar, Wille & Elin❤

Så har ännu ett år passerat. Denna gången var det dags för 98orna att ta studenten. Jag var riktigt taggad för deras skull. Kommer ihåg känslan jag hade förra året och den var densamma i år. Alltid lika kul<3 nästa år är det min brors tur..... Känns verkligen inte som att det var ett år sedan för min del. Men det är det och tiden går ruskigt fort.

GRATTIS TILL STUDENTEN ALLA MINA FINA

Likes

Comments

ALLT MELLAN HIMMEL OCH JORD, BILDER

Min fina prinsessa<3
Henne älskar jag mer än själva livet

Bästa H5, vilket jäkla gäng

Fina Alexandra och hennes pojkvän // Jullegull och hennes baldejt

McKaooz
Synd att den fjärde medlemmen saknas://

Selfie // fina kusinerna Johanna & Alexander

Jag och min baldejt Philip // Anna Untz och jag
Anna Untz och bästis Elin, finaste // bästa Sofie och jag

Min bästavän och jag

Min kärlek och jag

Här ser ni massvis med bilder från balen i fredags. Jag har fler bilder men blir tråkigt att lägga ut alla som togs. Kan hända att fler bilder kommer ut i framtiden. Vem vet?
Jag hade i alla fall en trevlig kväll. 98ornas bal var faktiskt lite roligare än vad min egna var. Denna gången bjöds det på tal, dans och massa mer roligheter. På min bal förra året var det mest roligt för att det var alla 97or som man kände. Det var nämligen inte några som höll tal etc.

Nästa år är det min brors tur. Det är sinnes vad tiden går fort!! Puss

Likes

Comments

ALLT MELLAN HIMMEL OCH JORD

Hallåhallå!! Nu är klockan så mycket som kvart i sju. Jag jobbade min sista öppning idag. Var en rolig dag på jobbet med mycket personal och mycket att göra hela tiden. Är dock helt fantastiskt att jag kan sova ut imorgon. Inte allt för länge dock då det är bal imorgon.
Jag går hem till Magda på morgonen någon gång. Tanken var att jag skulle göra fransar idag men ändrade planer. Kan bli så att jag gör det imorgon, vi får se helt enkelt.

Var på picknick med Melinda förut. Vi åkte och köpte frukt och glass sedan bar det av mot stranden. Väldigt mysigt även fast det blåste lite.. vi snackade gott och bara tog det lugnt. Var längesedan vi sågs så var änka behövligt<3 Ikväll har jag inga större planer. Får se vad kvällen bjuder på. Puss

Likes

Comments

ALLT MELLAN HIMMEL OCH JORD

Goddag!! Idag cyklade jag till jobbet för första gången på länge. Förhoppningvis kan jag cykla resten av veckan till jobbet. Dag ett av fyra är gjord. Dagen har gått riktigt snabbt. Kom hem för en stund sedan och har bara legat i min säng sedan dess. Skall ta och plocka ihop lite kläder och lägga in i garderoben. Ikväll är det träning. Det är vad som händer i mitt liv idag. Puss

Likes

Comments

ALLT MELLAN HIMMEL OCH JORD

Måndag: Jobb under dagen sedan träning på kvällen
Tisdag: Jobb under dagen sedan träning på kvällen
Onsdag: Jobb under dagen, kolla den nya Pirates of Caribbean med mitt hjärta
Torsdag: Sista jobbdagen, göra påfyllning av mina fransar hos ET<3
Fredag: BAL!!
Lördag: Skall träffa Lovisa & Linn på kvällen en stund utöver det har jag inget planerat
Söndag: Har absolut inga planer alls

Likes

Comments