Heeej Vet att det inte varit någon uppdatering denna veckan men det är för att jag har varit i Ystad på yif handboll camp från i måndags till torsdags. Men det har varit jätte kul att vara där, vi har tränat med bl.a. Bella gullden och Johanna Wästberg. Och i onsdags så fyllde min äldsta storebror 18 år så då firade vi honom och av mig fick han strumpor av mig....
Igår var det ju midsommar och det regnade.. Men det var ok för vi var ändå inte ute. Men men idag är det lördag och min mamma fyller år men det regnar idag också så vi kommer väll ba va inne idag och mysa. Heeej då

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Äntligen är det sommarlov!! Fick det i onsdags och vill göra såå mycket under dom här två månaderna ska te.x till Kroatien i juli men mina sommar planer kommer ni att få ta del av i etta annat inlägg. tyvärr fick jag huvudvärk i onsdags och gjorde därmed inget mer än att bara vara hemma när det var slut.

Men igår så var jag med Vera och vi gjorde inte så mycket kollade mest på yt sen så stack vi till köpcentrumet där vi bor och jag köpte ett par nike skor och sen köpte vi också varsin glass. Och det är mitt sommarlov hittills idag ska det regna så kommer nog va hemma hela dagen men vi får se. Puss

Likes

Comments

Jag är ganska noggrann med hur mina bilder ser ut och speciellt dom till instagram så här nedan får ni se hur jag redigerar dom och vilka appar jag använder samt hur och när jag tar bilderna.

Appar apparna jag använder för att redigera är VSCO, YouCam Perfect och instagram. Den andra är UNUM.

Hur och när jag tar mina bilder med min mobil och ett tips är att hålla inne knappen för att bilderna blir oftast bättre eftersom mobilen inte skakar till när du tar bilden. jag håller oftast mobilen lite lutad för att jag personlige tycker att dom flesta bilder blir finare. När jag tar bilder så är det oftast soligt och nästa alltid mitt under dagen så att man använder dagsljuset eftersom jag har ett blått feed så blir det bäst.

VSCO använder jag till varje bild det är i den nästan hela redigeringen är och jag använder filtret HB2 och drar oftast ner det till 6,0 beroende på hur bilden är sen så tar jag den blåa highlights tint och drar ner den till 5,0 och beroende på hur mycket blått det äe i bilden så tar jag ibland 8,0 i saturation.

YouCam Perfect jag använder mest den här appen till selfies för att när jag tar dom med iphone kameran så blir dom spegelvända så i den appen vänder jag ba tillbaka den.

Instagram i instagram så tonar jag bara bilden och då är den på 30.


Här får ni lite före och efter bilder.

Likes

Comments

Heeej, hur mår ni? jag mår faktiskt inte så bra har ont i magen och ont i huvudet men jag tror och hoppas att det försvinner för jag vill ju inte må dåligt imorgon när jag ska spela OV!! Jag har verkligen inte gjort ett skit denna helg liksom igår var jeg hemma 99% av tiden och samma idag jag har knappt lämnat mitt rum!! Men det gör faktiskt inte så mycket har ju ändå en anledning idag, men igår så var jag bara väldigt lat....Men åkte faktiskt till ica igår och köpte en dricka så var ute lite!! Nä nu ska jag fortsätta kolla på netflix!! HEJDÅ

Likes

Comments

Heeeej!! Hur är läget med er?? Med mig är det jätte bra!! Jag är ju i Kivik just nu för att min pappa fyller 50 idag! Och vi har haft det jätte mysigt stället där vi bodde va havs/båt inspirerat. När vi kom så lämnade vi bara sakerna sen så åkte vi till en sanabbmats resturang och köpte mat. Efter det när vi hade kommit tillbaka och hade ätit så spelade vi skitgubbe några gånger och jag vann en av dom.
Idag så väckte vi pappa med paket och sång o efter så åt vi frukost sen så åt vi tårta och drack Pommac. Efter det så spelande vi skit gubbe igen och packade ihop sakerna för att sedan åka till restaurangen som vi är på nu och set är så jäkla fint här bara lite tråkigt för det fanns mest fisk och jag tycker inte om fisk så mycket men det fanns lite kyckling så jag tig det med pommes och när vi har ätit upp så ska vi nog bara gå runt like i Kivik sen så ska ba åka hem.

Likes

Comments