Heeej!! Asså förlåt för att det inte har kommit några inlägg denna veckan men min dator har varit fuckat så det har bara gått att gå i på vissa olika hemsidor. Men nu har det fixat sig eller egentligen fixade det sig igår men då var det lite för sent enligt mig att lägga upp ett inlägg. Men denna veckan har jag inte gjort så mycket, men igår så var jag och bowlade med mitt handbolls lag!! Och det var jätte kul, dock gick det inte så bra för mig men en av dom andra fick fkn FEM strikes och jag fick inga...

Men idag är ju lördag och jag vaknade kl 7 imorse... Men ty en timme efter jag vaknat så kommer min pappa in med ett packet som jag längtat efter såå länge för att den 7 april så beställde jag ett calvine klein set och under påsklovet kom det trodde jag men dom hade skickat fel så nu har jag äntliget fått det och jag är sååå glad!!

Men idag så har jag inte gjort ett skit, verkliget det enda jag har gjort är typ att äta klä på mig och kolla på youtube. Men har ändå tänkt sticka till HM och kolla på solglasögon för det ser ut som att det ska bli ganska fint denna och nästa vecka, tagga våren för en gångs skull!! Men nu så ska jag sluta blogga för att min dator har typ inget batteri och kommer dö vilken sekund som helst känns det som!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hejsan Hejsaaan! Hur är läget?? Med mig är det bara bra! Nu har det gått några timmar och jag har städat och varit ner till gallerian där jag bor två gånger. Andra gången va för bara någon timme sen och då så cyklade jag ner för att jag skulle köpa grejerna jag hade lagt undan gången innan, men asså hon som satt i kassan på HM var SÅ trevlig jag blev så chockad jag tror aldrig jag har haft en så trevlig i kassan! Sen så gick jag till stadium och jag hade sån tur för att förra året så fick jag ett presentkort där och har inte använt det men har behövt en ny sport topp för att en av mina andra är sönder i resåren och om den skulle gå sönder i Bohus på cupen så är jag fuckt men iallafall så hade jag ju tur för att inte bara hade jag ett present kort det var också extra pris för medlemmar så det blev bara 99 istället för 199. inne på HM köpte jag en tröja som jag ÄLSKAR asså den ba skriver MOA haha men asså seriöst bästa sen så va det ju dom där shortsen som hon i kassan tyckte va så fin och jag håller med för att jag älskar dom och dom kostade bara 50 kr!!!

Men nu så är jag hemma och det blev inget gym men det är inte mitt fel för att jag får inte gå ditt själv och varken min pappa eller min bror var hemma. Nu så ska jag nog byta om till mjukis kläder sen så ska vi äta och efter det så ska jag nog kolla på PLL men jag har inget natur godis kvar för att jag har ätit upp allt under dagen... (kläderna är länkade i bilden det är bara att klicka)Asså älskar denna det är liksom jag i en tshirt för ett jag älskar rosa två jag älskar detaljerna på ärmarna och halsen har typ 6 st sådana tröjor och sist men inte minst jag är ju en feminist så varför inte ha en tröja det det står det!!

Mina älskade shorts som jag tyvärr tror är från förra årets hm loves cochella kolektion för dom finns inte på nätet men ni kan ju kolla i någon HM butik om ni hittar dom.

Bara en helt vanlig svart sport topp utan inlägg från soc.

Likes

Comments