Nu har jag,mamma å Noomi varit på Ikea i typ 4h om nt mer. Börjar bli riktit trött å d är as varmt men "lite" shopping skadar ingen! Nu står vi i kö vilket vi har gjort i 15 min å börjar bli riktit arg,men men va ska man göra ska bli skönt å komma ut härifrån trots att d troligen nt blir försen om 20 min.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Nu har jag haft sommarlov i 1månad snart och inte en ända solig och varm dag..seriöst Sverige d e inte enz kul.

Men trots d dåliga vädret har jag haft de jävligt roligt! Nya minnen och vänner. De är ju ändå 1 månad kvar så vi får hoppas på bättre väder. Nu blir de OITNB och ostbågar sen sova!! kom hem 07:00 imorse efter en sjukt rolig natt me roliga människor.Idag har det inte hänt något typ Alice ringde å väckte mig 12 så träffade jag henne för hon hade sovit hos våra vänner  men jag gick hem när alla hade somnat för ja va för pigg å dom va så tråkiga å sov haha.Hoppas ni har bättre väder iallafall!

Likes

Comments

Nu va de ett tag sen jag bloggade igen men tänker mycket på om jag ska fortsätta eller lägga ner bloggandet men men.. kom typ precis hem.Har haft den bästa dagen på jävligt länge me dom bästa människorna <3

Men nu ska jag iallafall kolla på de första avsnittet av Jockes och Jonnas serie i nöd och lust eller va den heter haha. Hoppas att ni har haft en lika bra dag som mig! imon blir det upp vid 7 för att passa lilla syrran.

Likes

Comments

Filmen va jätte bra!

Vi såg Alice i spegellandet och det blev jag,mamma och Rebecca som åkte. När filmen va slut lämnade vi av Rebecca å mamma släppte av mig vid Sam för Alice hade varit där sen jag åkte från dom. Efter en stund gick jag och Alice å träffa en vän som flyttade från Göteborg för ett tag sen så nu när hon va här passade vi på å träffa henne. Imon börjar jag 10:25,så jävla skönt! Men de är ingen vanlig skoldag imon å de är också såååå skönt!

Likes

Comments

Nu sitter jag på bussen påväg hem från Sam. Alice å Sam mötte upp mig hemma sen åkte vi hem ti Sam. Vi spelade gta å hade d allmänt bra. Nu vid 5 typ ska jag på bio men vet nt exakt med vilka haha.

Likes

Comments

Jag idag👆🏼 Jag för 1år sen👆🏼

Likes

Comments

Idag är d den sista "skoldagen"!
För på måndag ska vi städa skåpen å kolla på när 9:a har cabaré å sen slutar vi, å på tisdag ska vi hitta på något med klassen å onsdag avslutning. Börjar om 35min igen så vet nt hur jag ska fördriva tiden men jaja.

Likes

Comments

Nu mår jag äntligen bättre från min förkylning:) D har varit dålig uppdatering men Aa har ju varit sjuk å skolan har tagit på krafterna.Somnade efter skolan haha har varit så jävla trött idag så de behövdes nog.Har inte gjort så mycket idag. Bor just nu hos min farfar vilket jag har gjort sen måndag. Ganska skönt att komma bort från familjen lite,men saknar dom såklart.

Likes

Comments

​Idag vaknade jag å va sjuk.. Under dagen har det bara blivit värre.Men mår lite bättre ni iaf. Har hängt på balkongen i nåra timmar,det är ju underbart väder!vill ut å sola men känner mig nt på topp.Jag och alice skulle dratt å badat idag det gick ju nt så bra igår och idag var det ändå 33grader i solen men direkt när jag kom hem decka jag och vaknade med feber å haft ont halsen hela dan,täppt i näsan å jävligt trött.. Hoppas iallafall att ni njuter av vädret!

Likes

Comments

hellloooooooooow

Idag är det och har varit jävligt varm! runt 28grader. Iallafall skulle jag och alice åka å bada efter skolan men det börja åska :( men jaja i försöker hitta på något annat å göra kanske bara blir åträffa kompisar eller något sånt.

Likes

Comments