Hej!
Idag har jag haft min första playdate och det var supermysigt!! Tjejerna var jättesöta när det lekte och det var skönt att prata lite svenska med någon som gått igenom samma sak.

När de hade gått hem gjorde jag mig en smoothie och begav mig ut på en springtur. Det var det varmaste jag har gjort då det är ca 30 grader här idag och väldigt fuktigt. Det var dock väldigt skönt efteråt och som mellis gjorde jag en fruktsallad, en avokado och satte mig i solen för att sola och prata med mamma. Nu ska jag upp och duscha innan barnen kommer hem från sina kompisar.

Puss och kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej!
Dagen startade med att jag tillsammans med min Host mum och de tre äldsta barnen åkte till King of Prussia som är USAs största shopping mall om jag inte minns helt fel. Vilket kan stämma för det var det sjukaste jag sett, panik!!! Vi köpte lite nya skor och kläder till barnens skolstart vilket var roligt. Det bästa var nog att vi fick äta på shake shake, och jag lovar att det inte var sista gången för herregud va gott haha! Deras choklad milkshake, mmmmmm

Efter det åkte vi hem och jag fick en liten paus så jag kunde prata lite FaceTime och ta det lugnt innan vi skulle vidare. Nästa stop var familjens fd grannar som flyttade förra veckan, de va såååå stort. De är en familj på fem stycken och huset har åtta!!!! Badrum? Men jag att vi kommer spendera mycket tid där då barnen gillar att umgås samt att de har en pool. Jag tror att vi ska dit redan imorgon faktiskt. Men på förmiddagen ska jag och P ha playdate (ja jag är inkluderad, mestadels förmodligen) med en svensk au pair och deras dotter som också är 2 år.

Jag gav dom sina presenter idag också, de blev väldigt glada. De fick lite pyssel som vi kan göra tillsammans någon dag när det är lite långtråkigt och P fick en väldigt söt Pippi väska.

Puss och kram

Likes

Comments

Hej!!
Nu har jag äntligen kommit fram till familjen. Eller egentligen kom vi i söndags kväll men då åt vi bara middag och sen rätt i sängs.

Idag har vi varit och handlat mat och en smoothie blender så att jag kan göra smoothies till frukost, WEEYY!

Familjen håller på att renovera ett badrum så det är kaos i hela huset vilket innebär att vi helst vill vara utomhus så planerna för imorgon är oklara!

Här kommer iallafall lite bilder på min dörr som de gjort så fin, mitt rum och lite bilder från nedersta våningen. Fler kommer en annan dag.

Puss och kram

Likes

Comments

Hej!
Idag har vi haft en riktig mysdag. Jag fick verkligen sova ut och vaknade pigg för första gången sen jag kom hit, very nice! Efter frukosten skulle några av kompisarna till familjen spela en tennisturnering i närheten så vi åkte för att kolla på den. Sen hoppade jag och tjejerna in i bilen med värdmamma för att åka till en farm för att kolla på lite djur och köpa kål till middagen.

Planerna för ikväll är som fortfarande oklara, jag ska ut och springa/gå i område för att äntligen få lite träning och efter det blir det nog middag.

Puss och kram

Likes

Comments

Hej!!
Nu befinner jag mig någonstans längre upp i Connecticut vid havet. Runt 17 tiden kom vi fram till familjens kompisar efter en 2 h lång bilfärd.

Innan vi åkte skulle vi samla ihop allt i sommarhuset och städa allt i och med att vi inte ska tillbaka dit förrän det är Labour day om 2 veckor. Mitt ibland städkaoset skulle tjejerna iväg och rida och efter det hann vi med lite lek och lite bad, väldigt kul.

Planerna för imorgon är ännu oklara men jag tror att vi kanske ska ut med båten, annars ska vi nog bara hänga i huset och kanske bada från deras brygga. Måste bara säga att vi åt hemmagjord pasta till middag, den var faaaantastisk!!! Vill verkligen testa själv någon gång, ljuvligt!

Puss och kram

Likes

Comments

Hej!
Precis när jag kom till familjens hus så var det bara att byta om och hoppa rätt i sjön, jag klagar inte. Jag och S, den äldsta dottern, simmade till grannens studsmatta som ligger i vattnet. Sen fick vi sällskap av R, mellan dottern, väldigt mysigt!!

Alla är väldigt trevliga och avslappnade, det känns som att jag kommer verkligen trivas med familjen. För övrigt så ligger deras lake house såååå fint, kolla bara på bilderna. Himmelriket!!!

Puss och kram

Likes

Comments

Hellooo!!
Nu sitter vi i korridorerna på hotellet och väntar på att bli upphämtade av familjen eller körda till flygplatserna. Idag hade vi bara lektion i 3h och sen lunch. Värdpappan kommer kl 13 och då beger vi oss mot familjens lake house där hela släkten här (panik) och sen vidare till vänner till familjen till deras beach house (mer panik)

Här ser ni lite bilder på bästa svenska gänget och lite inspobilder från hotellet som jag tagit #nöjdtjej.

Puss och kram alla gullisar där hemma!!!
Återkommer när jag har landat och har internet igen.

Likes

Comments

Här kommer väldigt härliga bilder från vår lilla tour som vi fick möjlighet att åka på igår.

Det tog ca 25 min in med bussen och där hämtade vi upp vår guide som för övrigt var en väldigt trevlig och rolig prick. Fördelen med att åka buss var att vi fick möjlighet att se väldigt mycket och att vi kunde stanna i princip vart vi ville. Nackdelen var att man fick ta del av den riktiga trafiken(samt att jag vill ge en eloge till busschauffören som körde runt på de små gatorna).

Nu ska jag lära mig att rädda liv, så ni är trygga händer när jag kommer hem. Stat safe tills dess är ni snälla.
Puss och kram

Likes

Comments

Hej!
Nu sitter jag på bussen påväg hem från vår tour i New York, väldigt trevligt måste jag säga och vi hade väldigt tur med vädret- bilder kommer!

Idag har vi haft lektioner hela dagen, innan vi åkte till New York kl 16.30. Vi har suttit med de tjejer och killar(5st av 227st) som ska till samma stat och diskuterat kulturkrockar och utvecklingsstadier. "Lärarna" är som tur var väldigt roliga och bra annars hade dagen gått väldigt långsamt. Vi svenskar håller ihop hela dagarna, det är faktiskt väldigt skönt att ha några att prata med utan att behöva avstränga sig allt för mycket, det är tillräckligt med intryck ändå.
Imorgon är det dags för HLR, med väckning kl 6.00!!! Woho

Så länge får ni nöja er med lite bilder från dagen, som ni ser ska jag bli fotograf för jag är fantastiskt bra på att ta fina, estetiska bilder. Ni kommer märka det senare om inte annat. PS. Ska ta kort på min säng så ni blir avundsjuka för att den är kanske skapad av Gud själv, mår bäst.
Enjoy, puss och kram.

Likes

Comments

Hej!
Nu sitter jag på flygplatsen i Bryssel och väntar på nästa plan mot USA.
Jag kommer att stanna i New Jersey till den 10e sen beger jag mig mot familjens sommarhus.
Tack till er som drog er upp i morse för att vinka av mig!!!
Puss och kram

Likes

Comments