Header

I torsdags var det 200-dagars! Temat var "welcome to the jungle" så jag var utklädd till en fågel!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Min tatuering gjorde jag i Magaluf i somras, den hade jag dock planerat sedan vi bokade. Blev en liten twist på älskade Markus Krunegårds text "Hela livet var ett disco". Något jag förmodligen aldrig kommer ångra då det är fasen så livet ska vara - ett disco!

Min industrial-piercing gjorde jag för 2 månader sen kanske, alltid tyckt att det är sjukt ballt så fick ett infall för ett tag sen. På bilden har jag en läk-stav så därför är den lite för lång, nu har jag bytt till en mindre. Är iallafall jäkligt nöjd!

Tatuering nr 2 blir på studentresan nästa sommar, ska försöka få med polarna på en kompistatuering, oklart hur bra det kommer gå dock, haha...

Likes

Comments

Klickade hem en denna klänningen från Nelly för ett tag sen. Är kär //

Insett att jag verkligen bara har svarta kläder på mig... Men jag gillar det!

Likes

Comments

Torsdag-Lördag blev det en tripp till Alice stuga i Kyrkesund med världens bästa. En välbehövlig paus från Varberg!

Likes

Comments

Varit dålig med bloggen i veckan.. Inte för att jag brukar vara så bra, haha.
Har haft jobbskuggning dom senaste dagarna. Jag och Emmie fick vara med på Varberg Event, vilket var väldigt kul! Fick även hänga med på mässa i Göteborg.

Imorgon tar jag helg, och då väntas en liten resa. Men mer om det då!

Likes

Comments

Vilken helg!

I fredags var jag och Alice på Pustervik och kollade på Den Svenska Björnstammen. Dom var verkligen så jävla bra! Sedan bar det vidare till Trädgårn där det dansades in i småtimmarna. Riktigt lyckad kväll!
I lördags var vi på 18 årsmiddag hos Sanna och sen åkte vi på halloween/18årsfest. Jag hade inte lyckats komma på något att klä ut mig till så målade på lite indianmönster på ansiktet..haha. Även detta var en riktigt bra kväll!!

Lovet har bjudit på massa myskvällar och annat kul. Med jobbskuggning till veckan är inte söndagsångesten så farlig heller!

Likes

Comments

Var på stan en sväng med Agnes idag. Fick med mig sjalen ovan.

Ikväll ska jag till Julia för lite skräckfilms-mys med tjejerna!

Likes

Comments

Snodde andra bilden från Majsen! Min mobil blev stulen på en klubb i Göteborg några veckor sen, så tills jag fixar en ny så har jag en iPhone 4.. Tar ju inte riktigt dom bästa bilderna om man säger så.. Haha //

Imorse tog jag en promenix med Sanna och Maja på strandpromenaden, visst det var sol men herregud va det blåste! Nu ska jag träffa Agge en sväng och ikväll blir det mys med tjejerna. Så underbart med lov!!

Likes

Comments

Från Ikea fick med mig en Orkidé och lite ramar till mina tavlor jag köpte i Göteborg för ett tag sen.

Likes

Comments

// Nu ska jag snart till Ikea med Alice och Tova. Får se om man hittar något fint till rummet, känns lite dags för en storstädning och bästa motivationen är ju ny inredning...

Likes

Comments