Idag tipsar jag om denna serie som heter Unga mammor. Serien handlar om fyra mammor som har fått barn i tidig ålder. I serien är dessa mammor i åldern mellan 16-21 år. Vi får följa med i deras vardag, med både motgångar och medgångar. Serien går att se genom appen Viafree. Om jag har förstått det rätt så ska det även komma en ny serie nu i höst. Alltså ganska snart.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Min relation till hästar har varit upp och ned, ned och upp under hela mitt liv. När jag var cirka 8 år gammal började jag rida på ridskola. Jag vet inte ifall jag tyckte att det var super mega roligt, men jag tyckte ändå att det var roligt. Tyvärr red jag inte jättelänge. Utan slutade vid cirka 10 års ålder. Sedan jag var 8 år har jag ändå haft en relation till hästar. Eftersom att min bästa kompis har hästar som jag har fått rida på minst 1 gång om året i alla fall. Nu tycker ni säkert att 1 gång om året låter väldigt lite. Det håller jag fullkomligt med om, men jag har på sätt och vis haft ridandet igång under dessa åtta år. Oavsett om jag har ridit 1 gång ena året och kanske 6 gånger det andra året.

Jag är i alla fall glad att jag har haft ridandet igång under dessa år. För jag tycker trots allt att det är väldigt roligt när jag väl sitter där på hästryggen och ska rida.

Likes

Comments

Att skämmas är något jag tycker är väldigt jobbigt. Jag tror inte att jag är ensam om det heller. Jag skäms väldigt mycket och lätt, tyvärr. Känner ofta skam, att jag är dålig, värdelös med mera. Det kan vara alltifrån att jag går fel väg och då skämmer ut mig på något sätt. Till att jag svarar fel framför klassen eller misslyckas på ett prov.

Varför ska vi känna så mycket skam ifall vi gör bort oss/misslyckas? Det är ju trots allt av misstagen som vi lär oss. På grund av misstagen kan vi göra saker och ting bättre. Eller hur? För att ifall ingen skulle misslyckas tror jag att ingenting skulle bli direkt bättre och det kanske bara skulle bli sämre. Vem vet?.

Jag vet att det är jobbigt ifall man skämmer ut sig eller misslyckas på något sätt. Skäms inte över det, utan tänk istället att alla gör fel ibland. Man lär sig trots allt utav sina misstag. Tro på er själva, skäms inte för att du är just du!

Likes

Comments

Jaha. Då är det augusti nu då. Snart börjar skolan igen. Tiden går fort när man har roligt. Det är väl lite tråkigt att skolan börjar igen. Alla läxor och prov börjar komma, det känns som att man inte får någon fritid alls. Lite taggad är jag ändå, då jag börjar gymnasiet. Lite nervöst är det, men det ska bli roligt och spännande.

Nej, nu ska vi inte tänka på skolan för mycket. Det är trots allt sommarlov fortfarande. Det ska vi ta vara på så länge det varar. Ha en fortsatt bra dag!

Likes

Comments

Idag övningskörde jag och det gick faktiskt bra. Trots att det var ett tag sedan jag körde sist. Det blev inga stora känguruhopp vid starterna och kopplingen som det blev sist. Så det var väldigt positivt. Även väldigt skönt att jag börjar känna känslan mellan gas och koppling. Aja jag är väldigt nöjd med körningen. Önskar er Godnatt! Så ses vi imorgon. Kram

Likes

Comments


Att titta ut över sjön och se alla dess vyer får mig att känna mig lugn.

Att kunna se hur vågorna rullar in får mig att drömma mig bort. Drömma mig bort till värme och sköna stränder. Där det enda problemet är "Vad ska vi göra idag?" eller "Vad ska vi äta idag?"

Tyvärr är ju livet inte så enkelt alltid. Men jag är glad över att sjön och den fina naturen finns, så att jag kan drömma mig bort en liten, liten stund lite då och då.

Likes

Comments

Ja, ni ser vädret. Tyvärr blev våran lilla familjetrip misslyckad. Men, men sådant är livet helt enkelt. Dock var det lite typiskt att det började ösregna precis när vi kom in i Gränna. Vi som även tänkte åka över till Visingsö med färja. Det sket sig. Men vi får nog fler chanser hoppas jag. På grund av att vädret inte var på vår sida bestämde vi oss för att åka hem igen. Vi får ändå tänka lite positivt att vi fick umgås i bilen i alla fall.

Som sagt sådant är livet. Vädret är inte alltid positivt vilket är bra, då det behövs regn ibland.

Likes

Comments

Idag så tog mamma, pappa och jag med oss mormor och morfar ut på en liten roadtrip. Vi åkte förbi där morfar har vuxit upp. Han visade och berätta om olika ställen. Bland annat visade han vilka ställen han hade bott på. Även var han hade kört häst och vagn och fiskat. Verkligen en trevlig tur! Jag tycker det är så roligt att få berättat gamla historier med mera.
Hoppas ni har/får en trevlig kväll, så hörs vi.

Likes

Comments

Sedan jag var liten har jag alltid strävat efter att vara perfekt, men även också populär. Att ha flest vänner, de snyggaste kläderna, dem bästa betygen i skolan och den snyggaste kroppen har alltid varit viktigt för mig. De senaste åren har det varit viktigare än någonsin. Speciellt när det handlar om de bästa betygen och den snyggaste kroppen.

I juli 2015 började jag må dåligt. Inte extremt dåligt så att det märktes. Men ifall man tänker på lång sikt och vad som egentligen hände kan man säga att jag började må ganska dåligt. Jag tyckte inte alls om mig själv. Inte min kropp, inte mina resultat, ingenting med mig själv. Jag tyckte att jag absolut inte gjorde någon nytta. Detta blev bara värre och värre. I april 2016 brast allt, jag var verkligen på botten. Sedan dess har jag försökt återhämta mig både mentalt, men även fysiskt då kroppen tog en del stryk.

Men hur mår jag idag? Jo, jag är inte på botten idag som jag var i april 2016. Dock går mitt mående upp ned, ned och upp. Det är nog tyvärr någonting jag måste lära mig att leva med.

Man kan inte alltid vara perfekt. Alla människor är fina som dem är. Du är speciell för att du är precis just du!

Kram

Likes

Comments