Eller vad säger ni? Väldigt skönt enligt mig i alla fall. Att bara kunna ta det lite lugnt i ett par dagar innan allt kör igång igen, med en ny vecka nya utmaningar och allt vad det innebär. Dock blir det inte jättelugnt i helgen för min del. Eftersom att jag har väldigt mycket läxor och prov som måste göras och pluggas inför. Men jag ska göra mitt bästa för att vila och ta det lugnt. Jag hoppas att alla ni där ute också gör det.
Ha en trevlig helg!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jaha, då är vi i vecka 41 då, då. Vecka 40 ekade ju hyfsat tomt här på bloggen, eller hur? Måste verkligen skärpa mig med det här med bloggandet. Men det är svårt att kombinera bloggandet med skola och träning med mera. Det är någonting jag ska försöka förbättra mig på.
Veckans planer:
Måndag: Skola, plugg till samhällskunskap prov
Tisdag: Skola-Samhällskunskap prov, plugga företagsekonomi/engelska
Onsdag: Skola, plugga företagsekonomi/engelska, eventuellt träning
Torsdag: Skola, plugga företagsekonomi/engelska
Fredag:Skola-engelska läxförhör, träffa kompis/träna
Lördag/Söndag: Hitta på något med familjen. Funderar på att gå på bio och se filmen "Det". Vi får helt enkelt se hur det blir med det. Det skulle i alla fall bli roligt att se den. Beror mest på ifall man vågar.
Utöver det blir det plugg till företagsekonomi prov nästa vecka.
Så här kommer denna veckan att se ut. Vet ej om ni tycker att sådana inlägg är intressanta. Jag lovar att försöka publicera andra inlägg också.
Ni får ha det så bra, så önskar jag er en trevlig vecka!

Bild från sushi lunch med mamma i helgen

Likes

Comments

Nu har även jag testat den nya barebells baren Salty peanut som jag tror att många andra också har gjort. Hade inte jättestora förväntningar på den, då jag inte är så förtjust i jordnötter. Men där fick jag mig en överraskning. Den var mycket godare än jag förväntade mig. Lagom salt och med en sådan där god kräm i som snickers har. Dock inte den godaste barebells baren jag smakat, men helt klart godkänd.

Till denna bar testade jag noccon Cassis som jag också tyckte var väldigt god. Har testat nästan alla nocco-smaker nu och denna kommer bland de högst upp rankade på listan. Väldigt god, lagom söt och med en bra och god konsistens!

Likes

Comments

Då är vi redan inne i v.40, det har blivit oktober. Nu är det höst på riktigt!
Veckans planer:
Måndag:
Skola-matteprov, plugg till matteprov
Tisdag: Skola-matteprov, plugg, ev. träning
Onsdag: Skola, plugg, ev. träning
Torsdag: Studiedag, plugg, träning
Fredag: Skola, ev. träffa en kompis
Lördag/Söndag: Oklart. Jag och mamma blir i alla fall ensamma på lördag. Så får se om vi två hittar på något då. Annars blir det nog lite plugg inför kommande vecka!
Önskar er en bra vecka!

En bild tagen förra hösten i november.

Likes

Comments

Igår blev det en myskväll med lite godis och tv-tittande. Dock fick jag väldigt ont i magen av lösgodiset. Undrar vad det kan bero på?
Hoppas att ni får en bra söndag i alla fall!

Likes

Comments

Tjo, hoppas att eran lördag har varit bra hittills!
Idag har dagen bestått av pluggande till matteprov som sker i den kommande veckan och ett träningspass har hunnits med. Träningspasset idag hade fokus på ben. Jag kan inte säga att det gick "jättebra", men det gick okej. Jag har trots allt inte tränat på en vecka och det kanske kan ha varit därför det gick som det gick. Jag vet inte helt enkelt.

Efter träningspasset blev det i alla fall nocco och en bar. Tycker dessa bars är väldigt goda. Jag har även beställt den nya smaken "salty peanut" som troligtvis kommer i början av nästa vecka. Jag hoppas att den är god! Dock gillar jag inte jordnötter. Men det var fri frakt och lite rabatt på det. Då måste man ju testa.
Nu blir det lite mys med familjen resten av kvällen.
Ha en bra kväll, så ses vi!

Likes

Comments

det måste nog vara jag. Men jag har inte haft tid. Det är så mycket i skolan, det finns ingen tid till något annat. Jag ska försöka bättra mig med det här med bloggandet. Jag lovar!

Hur har denna vecka varit? Den har varit bra, med både lite läxor och prov. Men helt okej helt enkelt. Vi hade bland annat spanska prov i måndags och ett juridik prov/läxförhör igår. Vilket jag tror faktiskt gick bra! Har dock inte hunnit träna så mycket som jag vill den här veckan. Men jag ska se till att få något/några bra pass gjorda i helgen.

Jag hoppas i alla fall att ni som läser detta har det bra och att vi syns här på bloggen lite oftare i framtiden!


En bild från veckan.

Likes

Comments

Jaha då hoppar vi in i vecka 38 med nya utmaningar och möjligheter. Denna vecka händer det faktiskt inget speciellt. Blir dock väldigt mycket plugg. Då vi har ganska mycket läxor och förhör med mera. Men det ska jag nog kunna ta mig igenom. Vill också få in lite träningspass bland allt plugg och skola.

Jag hoppas att alla får en bra start på veckan! Så hörs vi när vi hörs. Kram!

Måste be min bror att ta nya bilder. För dessa är lite gamla, passar inte nu när det är höst.

Likes

Comments

Caribbean

Denna var den första noccon som jag smakade. Varför jag valde att köpa och testa den här sorten först var för att jag hade hört talas om denna smaken mest. Blev dock ganska besviken. Då jag inte tyckte att den var sådär jättegod som alla hade sagt. Men den var hyfsat god och jag skulle kunna tänka mig att köpa den igen.

Tropical

Denna må jag säga var väldigt god. Absolut den bästa jag har smakat! Smakar liksom lite fantaaktigt men ändå inte. Svårt att förklara, väldigt god helt enkelt!

Päron

Sist ut är päron. Denna drack jag faktiskt så senast som igår. Dock inte ett jättestort fan av den, tyvärr. Den smakade liksom päronsplitt, något jag inte direkt gillar. Men godkänt får den!

Likes

Comments