Hej!
Nu har det verkligen börjat bli kallt ute och snön har ”äntligen” kommit. Jag vet egentligen inte vad min åsikt är om detta. Det blir kallt och besvärligt, men samtidigt mysigt. Det är kul att åka skidor, då behövs snö.

På grund av snön tyckte jag att denna bilden passade. Har verkligen börjat tycka att nocco är gott, jag vet inte om det är bra eller dåligt. Dock tycker jag att skumtome är god och jag rekommenderar den om man kan säga så.

Gårdagens middag blev klyftpotatis och kyckling med kvargsås, vilket var jättegott!
Hoppas att ni har det bra och får en bra vecka!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tänkte dela med mig av mina planer inför veckan. Jag vet inte om dessa typer av inlägg är uppskattade. Därför vore det bra om ni få som läser mina inlägg skulle göra en tumme upp ifall ni tycker att detta är en bra idé. Tack på förhand!

V.45
Måndag: Skola-matteprov, spanska grammatikprov, lite plugg inför kommande matteprov.
Tisdag: Skola-matteprov, träning efter skolan. Plus lite olika sorters läxor på det.
Onsdag: Skola, blandning av plugg, förmodligen träning.
Torsdag: Skola, blandning av plugg, träning om inte det sker på onsdagen.
Fredag: Skola, eventuell träning, träffa kompisar?
Lördag: Öppethus i skolan, eventuellt lite skolarbete, oplanerade planer.
Söndag: Ta det lugnt, träning, lite skolarbete.

Likes

Comments

Hej!
Att veckan skulle bli lugn som jag skrev i förra inlägget, nja det vill jag inte direkt påstå att den blev. Direkt på måndagen fick vi en historialäxa till tisdagen. Alltså endast en kväll på oss. Vilket är något som jag verkligen inte gillar. Plus att det inte blev något riktigt förhör på det, endast lite övningar i grupper. Ahh, jag blir så arg på hela skiten!

Resten av veckan har väl hur som helst varit lugn och stilla. Jag har tränat tre gånger, vilket är väldigt bra! En liten dipp är att jag råkade att gå på löpandet i ”lite” för hög lutning, och har på grund av det överansträngt mitt ben. Det gör forfarande väldigt ont, speciellt när jag springer. Hoppas i all fall att det går över snart!

~Bild tagen från ett träningstillfälle i veckan~

Ha det bra, ses och hörs!

Likes

Comments

Jaha ni, där tog höstlovet slut tyvärr. Väldigt tråkigt men sådant är livet. Det är bara att fortsätta kämpa. Tänka att det snart är jullov. För tiden går så in i jädrans fort. (Ursäkta mitt språk) Enligt mig är det faktisk sanningen. Vissa säger att ”det går fortare ju äldre man blir”. Haha Verkar ”tyvärr” lite så.
Men nu är det en ny vecka med ännu flera nya möjligheter. Som tur är så är denna vecka hyfsat lugn. Eller ja det är vad jag tror i stunden, men man vet aldrig vad som kan dyka upp.

Ha det bra och fortsätt att kämpa med det ni nu kämpar med!
För jag vet att det lönar sig i längden. Jag lovar.

Likes

Comments

-Bilderna är tagna från pinterest-

Ny månad och nya möjligheter. Jag hoppas på att november blir en mysig och bra månad innan allt julstök sätts igång.

Likes

Comments

Idag var jag och mamma i Linköping och testade Pinchos. Vilket var en upplevelse i sig. Väldigt smart system med att beställa och betala i mobilen. Själva maten var också god. Bara väldigt små rätter. Dock ska det ju vara tappas, vilket menas att det ska vara små rätter. Allt var hur som helst väldigt gott. Jag kan bara säga en sak att Pinchos var inte sista gången jag satte in min fot på. Där kommer jag att synas snart igen!

Likes

Comments

Äntligen tisdag och höstlovet forsätter att rulla på. Vilket är otroligt skönt!

Idag begav sig jag och brorsan ner till gymmet och körde lite tillsammans. Vilket gick väldigt bra, kul att ha med sig en träningskompis!

Jag testade även mina nya skor från nike. De var sköna och jättebra att springa i. Så tummen upp till nike! Efter träningspasset blev det såklart en nocco i smaken tropical. Vem klarar sig utan nocco egentligen? Det fattar inte jag.

Ha en bra tisdag!

Likes

Comments

Tjoho, det var ett tag sedan jag skrev här sist. Det har varit mycket i skolan och jag har inte haft tid helt enkelt. Men nu är det lov och jag har äntligen fått lite tid att koppla av.

Så med detta inlägg tänkte jag visa lite bilder från tiden jag har varit borta. Let’s go!

Har hunnit med att träna några träningspass. När jag tog denna bild var jag typ helt död efter att kampats med denna trappa till maskin.

Jag har insett att nocco är någonting som jag verkligen tycker är gott. Gillar nästan alla smaker, det är endast ett fåtal jag inte gillar. Tummen upp till nocco!

Jag och pappa var i Jönköping igår och köpte skor. (Kommer bild på skorna i ett kommande inlägg) Det var extremt mycket folk så våra planer ändrades från att gå in och shoppa i flera affärer till att åka hem istället. Tråkigt, troligtvis ska jag och mamma åka till Linköping imorgon och titta i lite affärer där. Det blir kul ifall vi håller planerna.

Det var väldigt kort om min frånvarande tid. Hoppas att ni har det jättebra, ses vi troligtvis inom kort!

Likes

Comments

Eller vad säger ni? Väldigt skönt enligt mig i alla fall. Att bara kunna ta det lite lugnt i ett par dagar innan allt kör igång igen, med en ny vecka nya utmaningar och allt vad det innebär. Dock blir det inte jättelugnt i helgen för min del. Eftersom att jag har väldigt mycket läxor och prov som måste göras och pluggas inför. Men jag ska göra mitt bästa för att vila och ta det lugnt. Jag hoppas att alla ni där ute också gör det.
Ha en trevlig helg!

Likes

Comments