Header

Tänkte berätta lite om mina åsikter kring vårens mode. Enligt mig är mocka, vit och svart samt mönster något att satsa på i år. Jag vill även nämna att jag tycker att det är sjukt kul att bootcut jeans har blivit poppis igen! De är några av de snyggare jeansen du kan bära och är definitivt en av vårens hetaste jeanstrender.

Ni har säkert märkt att mocka börjat dyka upp mer och mer i butikerna vilket är grymt. Det är jättesnyggt och kan matchas till det mesta. HM och Zara har till exempel mycket fina mockakjolar.

Vitt är något jag skulle satsa på nu i vår och sommar. Det är neutralt och passar därför till näst intill allt. Älskar du svart och har en garderob som består av mycket mörka plagg tycker jag absolut att du borde inskaffa lite mer vitt.

Svart kära svart. Jag är en person som älskar svart och det bästa med färgen är att den även går hem på sommaren liksom vintern. En svart klänning, kjol eller topp funkar alltid.

Det kan vara kul att liva upp det lite i din garderob. Mönstrat är supersnyggt och passar ju råbra nu till sommaren och alla festivaler. Våga mönstra dina outfits.


Likes

Comments