Header

"Mina vänner är finare än dina"
Idag är det bal och jag, Amelie och Clara var och kollade på våra kära bandmedlemmar. Snacka om att jag längtar tills vi också går ur gymnasiet!

I år tar några från mitt band studenten vilket betyder att de inte kommer spela i bandet nästa år. Vanligtvis skulle jag aldrig säga detta men när de ändå ska sluta kanske det är dags att erkänna vissa saker: Jag kommer sakna Amelies ständigt glada humör och menande blickar, Pers och Sebastians elaka kommentarer samt det irriterande ljudet från Sebastians gitarr som aldrig tycks upphöra. Vårt band " Leffes änglar" kommer inte vara detsamma utan er guys! Sen har vi Gustaf också vår sjunde bandmedlem som även han slutar. Kommer sakna att han till varje pris gjorde allt i sin makt att inte behöva umgås med bandet efter varenda rep. Vilken stjärna!

Fotocred till Amelie för de fina bilderna på fint folk

Likes

Comments

View tracker

Är ni liksom mig riktigt förjäkla taggade på lov just nu? Skolåret har varit väldigt tuft och lite ledighet är exakt vad som behövs. Tänkte lägga upp två bilder här på bloggen från gårdagens fotografering samt meddela att jag ska dra igång att blogga nu så småningom. Planen var att börja när det blev sommarlov och det får jag på fredag. Superduper kul! 

På bilderna ser ni alltså mig och min vackra kompis Michaela och hennes hund "Bäbisen".

Likes

Comments

View tracker

EIdag är det inte vilken dag som helst. Det är 18 april. Den dagen inträffar endast en gång per år. Det gör alla andra dagar också i för sig men denna dagen är lite extra speciell för mig. Idag har jag nämligen blivit ett år rikare. 17 hela år har jag vandrat på denna jord och fler blir det om Ryssland inte bestämmer sig för att bomba oss såklart. Eller Nordkorea känner för att släppa en atombomb. Förhoppningsvis lever jag tills jag blir 100 plus plus.

det är en charm med att fylla år. Frukost på sängen, släkten på besök(lite halv stelt), presenter, din dag och därmed blir du lite extra uppassad. Presenterna var helt klart favoriterna när man var liten. kommer ihåg hur nedrans glad jag blev när jag fick min första cykel. Lyckan när pappa kom inbärandes med ett asstort paket som innehöll en lilaglittrig cykel med stödhjul till haha.

Bjuder på en liten födelsedagsselfie på mig och min kusin

Likes

Comments

Idag är det fredag och finally helga! Fredag brukar vara någon av de bättre dagarna i veckan men idag kan jag inte påstå att den varit särskilt bra. Kan säga att jag haft riktigt mycket otur! Dagen började nämligen med att jag försov mig och glömde busskortet hemma eftersom jag råkade ta fel jacka. Efter det lyckades jag tappa min mobil 2 gånger i stengolvet och spräcka skärmen ytterligare. Senare på eftermiddagen lyckades jag låsa in mig själv i skolan. Hur lyckas man med det ja?Jo, jag hade en inlämning som skulle in och några prov att plugga till så tänkte att jag skulle stanna i skolan några timmar efter jag slutat. Men självklart tar läxorna längre tid än förväntat och jag finner mig själv inlåst i en larmad skola haha. Som tur kom en Securitas Vakt och släppte ut mig efter ett tag. Dock så ville han ha min legitimation och frågade om jag sprungit runt på övervåningen och vandaliserat skolans museum(say whut?) vilket var mindre bra. Så nu lär jag väl få böter för nåt jag inte gjort.

Somsagt har detta varit en riktig otursdag och ibland känns det nästan som en otur triggar en annan. Vad tror ni? Typ som man inbillar sig att man har en otursdag om något går snett och gör ännu fler klumpiga saker. Hursomhelst sitter jag iallafall på bussen påväg hem nu. En hygglig busschafför låt mig åka med även om jag inte hade ett busskort. Who knows, oturen kanske håller på att vända. Kan ju försöka inbilla mig det iallafall;)

Likes

Comments

View tracker

Tjena alla Goa människor.! Efter påsklovets bravader är vi äntligen tillbaka i skolbänken. Eller ja äntligen var väl kanske inte rätt ord snarare tyvärr enligt mig. Jag är så galet skoltrött nu att det är sjukt och det lär jag ju inte vara ensam om. Känns som man har oräkneligt många prov och man stressar till tusen. Har tänkt på att den mesta av energin och stressen går till att tänka och fundera över hur otroligt mycket man har framför sig snarare än sjävla utförandet av uppgifterna.. Fatta vad mycket mer effektivt det skulle vara om man koppla bort alla tankar och gjorde saker direkt när de skulle göras. Men det är ju lättare sagt än gjort.. Det blir ofta så att man bestämmer sig för att man ska ta tag i alla måsten för en gångs skull men struntar i det totalt ändå. Till exempel nu under lovet när jag och förmodligen många andra tänkte att de skulle ta med sig alla böcker hem för att väl hemma råplugga och få bort alla överhängande uppgifter.. Men självklart så hittar man på något bättre att göra som att läsa en bok, se på en film/serie, umgås med vänner eller träna. Själv städa jag mammas bokhylla istället för att plugga eftersom till och med det var 100 gånger roligare än analyser, krönikor och andra bullshit läxor. Man skjuter helt enkelt upp måstentill sista minuten då man får panik och ångesten kommer krypande. Snacka om ostrukturerat haha! Credit till dem som inte gör som mig utan faktiskt fixar allt på direkten.Likes

Comments