Ibland kan jag såra folk utan vetskap. rent känslomässigt är jag väldigt svår att förstå. förstår knappt mig själv.
Jag är väldigt kall i mitt sätt. folk tror gärna när de ser mig att jag är en bitch.
Jag har svårt att förstå mina och andras känslor.
Jag kan inte förstå signaler som folk ger mig

jag kan inte impulsljuga. Jag sårar dig och förstår inte varför du sen är sur. Jag förstår inte varför folk tar illa upp av vissa saker. 
och har därför svårt för att be om ursäkt när jag inte förstår deras känslor.

Jag säger alltid vad jag tänker. Det som dyker upp i mitt huvud kommer ut ur min mun. Ibland kan det bli fel, ibland kan folk ta illa upp eller till och med bli arga. Men vad de inte vet är ju att jag inte förstår vad som inte är lämpligt att säga. Jag förstår inte att man inte ska säga allt man tänker på för det bara kommer.

Men  en sak ska alla va säkra på! jag ber inte om ursäkt för den lilla förvirrade sociopath jag är.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Det räcker inte med att en jobbig sak händer. allting ska tvunget hända på en och samma gång.

Får ett samtal med 2 sjukt jobbiga saker. och innan jag ens lagt på får jag ett till samtal med en sak jag aldrig ville höra igen.

och just när jag tror att nu är det över. Dessa saker kan jag ta mig igenom. Så får jag 2 sjukt jobbiga saker till. 

och då känns det bara som att marken spricker. Som att världen faller i bitar. Man kan inte hantera hur mycket som helst på en gång.
Jag hade behövt dig här nu, för att kunna ta mig igenom detta utan att komma till skada. Och för att ta mig igenom detta snabbare.
Du är mitt ljus, min framtid. Min älskade. jag vill ha dig här. Och jag är inte mig själv när du är ifrån mig. Jag känner inte mig hel utan dig. Älskar dig!

Likes

Comments

Det här med att vara vegan är svårt. speciellt när man är som jag. Jag älskar fisk, kaviar,  kebab, kyckling, entrecote, mjukglass, ost, kakor.
Bara något så enkelt som sås till en falafel.

Jag fucking älskar kött och allt som kommer från djur. Jag är konstant sugen på det.

Men min kärlek för djur och deras välmående och rättigheter är större.  Även då många tror jag är vegan för att vara nyttig,gå ner i vikt eller för att jag inte gillar kött så är det helt fel. Jag ÄLSKAR kött. jag känner inget behov att va nyttig. Jag är en väldigt onyttig vegan.
jo tro mig, det går att vara onyttig även om man är vegan.

Tanken på att få njuta av lax och potatis gör så att min mun vattnar sig, men samtidigt får jag dåligt samvete över att jag ens tänker på att äta något som levt.

Djuren lever, de har en hjärna, en puls. De har till och med känslor. Vi dödar dem och torterar dem för att vi tycker deras kött är gott
Inte för att överleva.  Det är en lögn. då naturen erbjuder oss allt vi behöver för att överleva. Och det innefattar inte djuren.
Vi har ingen som helst rätt att ta deras liv. Deras barn.

De var här långt före oss. Vi är gäster på deras planet. Och ändå anser vi oss ha rätten att döda dem. utrota dem. endast för att vi njuter av deras kött.

Det är sjukt. Det är varför jag inte äter det. För jag anser mig inte ha den rätten att göra det. När jag kan överleva på annat som inte innebär att ta livet från någon.

Likes

Comments

Det finns en anledning till att jag inte vill prata om det. Det finns en anledning till varför jag blir arg varenda gång någon tar upp det.

För att när jag pratar om det. När någon tar upp ämnet. När du frågar. Så påminner du mig. Allt åker igenom huvet, alla bilder, ljud, röster och färger. Och det är JAG och inte du som behöver stå ut med de mardrömmar jag får varenda gång jag påminns om det. Det är jag som måste leva med rädslan, skammen och smärtan. 

Så nästa gång, tänk inte på att du vill veta, tänk på vad du gör mot mig och vad som händer med mig när du tar upp det.

Likes

Comments

Hälsa, Mående

Ibland saknar jag den känslan av hur du blir varm i hela kroppen, känslan av att kunna va sig själv, att kunna va någon annan.

De där sena sommarkvällarna, ute vid vattnet, ute på stan eller bara ute på någon äng. Att se hur folk slappnar av

känslan av att inte skämmas, varken för hur du ser ut eller hur du beter dig. Den där känslan av total frihet i ett litet tag.
Saknar den goda lukten, smaken av den första. Och smaken av den sista.

ibland saknar jag det självförtroendet det gav mig, känslan av att allt är bra, att inget längre stör mig.

Likes

Comments

Haaaaaj. skolan är igång! praktik dagis i 3 veckor nu. Älskar barn men ibland hatar jag dem. men bara i 2 min sen älskar jag dem igen

Är trött på allt nu. Min ända höjdpunkt är skolan. Hur sorgligt är inte det?
sorry för kort inlägg men nu kommer en skrikande liten tjej som vill ha min uppmärksamhet.
Ha de gött kära ni!

Likes

Comments

Jag har gjort ALLT. Jag har skött mig och gjort det jag ska. jag har inte på något sätt visat ostabilt beteende. Ändå de valde att han kvar dags vaket. Men tog bort nattvaket.

Så för att jävlas har jag sagt att jag vill ha nattvak också om jag ändå ska ha dags vak. För att nattvaket kostar soc betydligt mer pengar.  Och föreståndaren stressar sönder över att hitta personal till nattvaket.
dagvaket kostar varken pengar eller är svårt med personal.
de fuckar med mig och mitt mående
jag fuckar med deras pengar och mående det är stressigt som fan för dem hahaha.

Likes

Comments

Mående

Du din lille jävel. När jag får veta vem du är och var du befinner dig så är du en körd liten råtta. Sälja droger till en 14 åring?!
Hon ligger på sjukhus på grund av dig din jävel!. Du förstör hennes fucking framtid och riskerar hennes liv. 14 fucking år. Din sjuke fan.

Likes

Comments

Hälsa, Mående

När jag först blev vegan var det många som fråga om jag gjorde det i ett syfte att gå ner i vikt. Men nej jag gjorde och gör det för djuren. Naturen erbjuder oss allt vi behöver från att överleva och må bra, så att ta någons liv för att vi tycker de smakat gott är bara sjukt.

Men nu har jag börjat träna.. och jag ser hur jag går ner mer och mer. Och jag har blivit besatt av det. Jag äter inget onyttigt. inga veganska kakor eller godis. Jag äter max 2 måltider om dagen. jag väger mig ibland 10 ggr en dag. Att gå ner i vikt har blivit mitt enda fokusDetta har inget med vegan maten att göra. Det har med det faktum att jag blev hälsosam och såg hur det överflödiga fettet börja försvinna. Och jag blev besatt.
Jag ville bara vara hälsosam. Nu vill jag bara va smal.

Likes

Comments

Jag vet jag är dålig på det här med att  blogga, men skolan har börjat och det är mycket stress runt möten osv.  jag lovar jag ska bli bättre ❤👌

Har för att vara ärlig inte mått så jätte bra på sistone, det här med 24/7 vaket börjar bli jobbigtHar haft en person med mig dygnet runt i lite mer än en månad. Jag vill kunna va ensamKunna gå ut ensam. Gå till skolan ensam. Men det kommer väl med tiden.
Hoppas ni mår bättre än jag ❤

Likes

Comments