det har gått över två veckor nu och jag bryter fortfarande ihop varenda dag. när blir det lättare?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Det blir aldrig av med något bloggande eller gymmande för mig. Känns jättedumt, men har verkligen ingen ork till i stort sätt någonting. Det kommer nog aldrig sluta gör helt ont efter allt, men när jag känner mig tillbaka på banan ska jag ta tag i ALLT. 😥

Skolan ska jag sköta till 110% nästa termin. Någon kille ska inte få ta upp mitt fokus på samma sätt längre. Jag kommer säkert gå vidare någon dag, det är jag nästan helt säker på. Kanske hitta någon annan. Fast i nuläget känns det rätt kasst. Nej inga killar för mig på ett bra tag tack ✋

Imorgon blir det Veronica och Grönan med Saga. Hoppas jag kan koppla bort det dåliga för några timmar och verkligen känna mig lycklig. Med min bästa vän och Veronica så borde inget kunna gå fel. 

Nu ska jag sätta gång och plugga inför ett fysikprov jag har på fredag, känns skapligt sämst. Men men, inte många dagar kvar nu så det är bara att hålla ut! 

Puss 

Likes

Comments

Hejsan allihopa, hoppas eran valborg var grym. Det var min.

Det blir inte så mycket uppdatering nu och det är dels för att jag varit bortrest en vecka för att sedan komma hem till en förändring i mitt liv. Det tar rätt hårt när man inte längre tillhör personen man älskar. Har därför inte känt någon motivation till något den här veckan, men ska verkligen skärpa till mig till den kommande veckan!

Kände att jag nu får försöka dra ner på deppdagar(hela den här veckan har bestått utav sånna dagar), och därför skrev jag till Saga och undrade om hon ville ta en fika. Det är nog så jag får börja hantera det, hitta på saker och försöka acceptera att det är såhär det kommer vara nu. Tänka på annat än att han inte är min liksom. Men det är mycket blandade känslor just nu och egentligen inte så konstigt att man är ledsen.

Imorgon har jag prov och det känns inte bra aalls. Det är så drygt att man gör samma tabbe varenda gång det är prov på gång. Man har säkert vetat om det i flera veckor men ändå pluggar man inte, och ångesten är alltid densamma kvällen innan! Lyckat liksom haha...

här kommer lite bilder ifrån min valborg som spenderades med mina två bästa vänner + kusin + en vän sedan nollan. Kunde egentligen inte bli så mycket bättre.

Likes

Comments

TGIF!

Dagen gick hyfsat fort i skolan. Har slitit som en dåre på alla lektioner idag för att ha så lite som möjligt att göra i Turkiet sen. Men det blev som det blev ändå och när jag gick hem ifrån skolan idag, hade jag 8 arbeten på axlarna. 8 arbeten?! helt stört många. Så jag gick inte direkt lycklig ifrån skolan idag haha,

Men men, mamma hjälpte mig att göra ett schema över alla arbeten som ska göras och prov som jag måste plugga till, det rekommenderar jag starkt! Ångesten över allt försvann i stort sett direkt.

Nu är det inte långt kvar tills jag åker till Turkiet en vecka. Det ska verkligen bli jättekul!! Men bara tanken av att inte träffa Anton på en vecka..blir ledsen av bara tanken. Tänk dig att man träffar en person nästan varje dag, skriver när man vaknar och skriver när man ska sova. Till att inte ses på över 7 dagar, nej usch va jobbigt det känns. Men jag känner verkligen att jag behöööver det här. Koppla av och inte känna sån press hela tiden. Och det Anton skrev idag fick saken att kännas iaf liiiite bättre haha; "Jag finns kvar här när du kommer hem, och jag lovar till 110% att jag fortfarande är din då."

ingen förstår hur kär jag är i den här killen.


Likes

Comments

Tjenixen!!

Idag efter skolan mötte jag upp @Sagacecilia på stan för att sedan bege oss mot gymmet. Vi har inte träffats på ett tag så det fanns en hel del att prata om så det blev ett både trevligt och skapligt hårt pass. Saga är en grym gym buddie så kombon är perfekt haha.

Jag gymmade inte igår så idag var motivationen på topp! För mig är nästan motivationen det viktigaste, därför är det så skönt att jag nu gymmat i nån månad och känner vad som blir bäst för MIG. Jag vet att vissa gymmar måndag-lördag och har vilodag på söndag eller liknande, men det funkade inte alls för mig. I mitten av veckan hade motivationen försvunnit och allt blev bara halvdant, dessutom är det inte kul att gå till gymmet bara för att få det överstökat. När jag är på väg till gymmet vill jag vara redo och kapabel till att ge allt till 100% och lite till.

Därför gymmar jag istället måndag-onsdag och har vilodag på torsdag. Kör sedan igång med motivationen och viljan på topp på fredagen och kör på tills på söndag. Blir ju inte exakta dagar som ni kanske ser, men huvudsaken och det jag vill få sagt är att jag gymmar tre dagar på rad för att sedan vila den fjärde dagen, och sedan börja om igen helt enkelt! Det har verkligen funkat asbra för mig.

Hitills har jag ännu inte sett några resultat efter alla timmar på gymmet, men jag känner resultat! Jag har två huvudpunkter på gymmet, det är Motivation och att inte Stanna upp. Efter att jag kört på samma vikter i 4 veckor, så ökar jag! Behöver inte vara mycket, men något kilo åtminstone. Då känner jag verkligen att jag fått en starkare kropp!


Likes

Comments

Hej allihopa!
Idag har varit en dag med väldigt blandade känslor. Jag har nyligen bytt skola så pressen på att jag måste prestera bra och visa vad jag kan är väldigt hög! Vi har snart prov i biologi/fysik och idag så min lärare att det nu var upp till bevis hur duktig jag är. Och fy vilken prestationsångest jag fick. Tycker dock att hans kommentar var väldigt onödig.
Men självklart var det inte slut där utan jag hade även matteprov idag. Jag trodde det hade gått och helvete och kände verkligen hur tårarna trängde i ögonen, haha töntigt egentligen men betygen är viktiga för mig. Som tur var så märkte min mattelärare att jag blev väldigt stressad och sa direkt att jag klarat provet! gud så glad jag blev.
Nu räknar jag bara ner dagarna till Turkiet!! Ha det bäst nu :*

Likes

Comments

Idag var jag och mamma på sjukhuset, gången jag trodde skulle bli den sista. Men nej, självklart har dem hittat något nytt och det kommer bara bli mer sjukhusbesök.
Idag blev en kämpig dag för mig, ännu en motgång. Jag har börjat fråga mig själv när mina fram och uppgångar ska komma, för det här suger verkligen.

Likes

Comments

Jag känner så för alla de tjejer som är eller har varit i samma sits jag varit i. För man ska inte behöva somna i tårar, sluta äta eller få sämre självförtroende pga en kille. Det är så sjukt egentligen att när man äntligen tar sig ur det, är det som att man kliver upp ur ett svart,mörkt djupt hål. Det är som att man äntligen blivit frisk.

Det kan va den där killen alla vill ha. Han är snygg, har muskler och bara av att prata med honom gör dig nervös och varm. Han som verkade så himla bra blev tillslut en mardröm som dragit ner dig till botten.

Jag kunde komma till skolan en måndag morgon och få höra att han i helgen varit med massa tjejer och skedat med en utav dom, samma kväll som han skrev "jag älskar dig" till mig. Men även samma kväll som han ignorerade mig hela kvällen för att sen inte hört av sig förrns på söndag kväll. Tankarna som gick va allt från "han sa ju faktiskt att han älskade MIG, inte henne. Vad gör det då om han skedar med nån annan?" eller "Hon överdriver bara!" fast jag egentligen visste så himla väl att hon inte alls överdrev och han älskade mig inte.

Tillslut gick det så långt med allt att jag la över det på mig själv. Jag var för svartsjuk och för ful. Min kropp var fel. Jag skäms över det, men det gick så långt att jag inte ville äta mer. Jag visste så väl att det var fel, men jag gjorde vad som helst för att den jag älskade skulle tycka att jag var fin.

Inte en enda tjej ska behöva gå igenom allt det där. För det är så fel men felet är inte du! Felet var inte jag! Det som var fel var ju han. Det var han som behandlade mig fel.

Men tillslut hänger det på en själv. Det gäller att ställa sig framför spegeln när ögonen är rödsprängda och kudden täckt med mascara av alla tårar, och fråga sig själv: är han värd det här? är jag värd det här?

​Den dagen jag tog mig ur detta, den dagen var det som att bli frisk. Och den känslan förtjänar alla. 


Likes

Comments

Bloggen blev lite bortglömd och jag hade inte riktigt något att skriva om. De senaste veckorna har endast bestått utav skola,gym och lov. Lovet har spenderats med Saga och Anton till mestadels, men även med familjen då jag fyllde år i måndags. wihoo 15 år nu 🎉

Så nu har jag bunkrat upp med en massa pengar till min turkiet-semester som tar avgång den 20 april, som jag längtar! känns lite ego att säga det, men kan säga att jag är välförtjänt utav den här resan efter allt som hänt i höst. tror nästan jag ska skriva ett långt inlägg om det.

Nu måste jag skynda ner på stan för att möta Saga. Vi ska gå i lite affärer och så, så det blir mysigt när solen lyser och himlen är blå! Jag uppdaterar mer ikväll!

😘

Likes

Comments

Första skoldagen på två veckor är nu äntligen avklarad..😥

Har haft en rätt skön dag men soft lektioner och helt fint väder. Nu sitter jag kvar i skolan och väntar på att Anton också ska sluta så ska vi på fika med hans mamma och bror. Efter det ska vi en stund till gymmet, sen får vi se vad vi hittar på efter det.

Jag tycker inte ens om dagar då det är såhär mycket sol och värme. Får bara ångest och känner ett måste till att hitta på något. Mina kompisar skrattar åt att jag alltid har rullgardinen neddragen men anledningen till att jag har det är just för att jag får sån ångest av solen. Hatar när vintern övergår till vår. Haha tro inte att jag är nån bitter och tråkig människa nu bara! Så länge jag har saker planerat så älskar även jag sånna här dagar. 


Likes

Comments