Hej Hej! Hoppas er helg har varit bra, min har vart riktigt bra. Cyklade snabbt hem i lördags efter jobbet, för att packa det sista till stugan. Ebbas pappa kom och hämtade mig och Julia, så for vi till min stuga. Vi lagade riktigt goda hamburgare och hade mysigt. Ebba for sen hem på kvällen, då gick jag och Julia och natt-badade( bara jag, haha) sen gick vi och la oss. Morgonen efter lagade vi frukost och packade ihop våra grejer, Sen fick vi skjuts hem av Julias syster. Mysig och rolig helg <3
Ha det bra!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej Hej! Sitter här i golfkiosken igen haha. Det är så fint väder ute så har ingen lust alls att sitta här, men imorgon är jag ledig och tre dagar framåt så det blir otroligt skönt! Nu senaste veckan har jag helt ärligt glömt att uppdatera men har inte gjort något riktigt speciellt. I måndags var jag på hopplektion med finaste Miks, så duktig för att vara 4 år<3. I onsdags var jag och pappa i stan hela dagen, var bl.a. och köpte födelsedagspresent år mamma, lite smink och en massa annat, haha. I torsdags var det mammas 38 års dag, vi hade inget kalas för m&p skulle ut med båten, så jag for på ännu en hopplektion men denna gång med Minelli. Nu ikväll ska jag och två kompisar till min stuga, ska bli riktigt roligt med tjejkväll!
Ha de bra!

Miks❤️

Likes

Comments

Hej Hej! Nu är jag äntligen ledig, såå skönt! De två sista timmarna på jobbet kom Julia och höll mig sällskap, att jag inte blev ensam haha. Kl.19 då jag slutade for vi med cyklarna med några vänner ut i skogen till en nyöppnad pizzeria/café. Spelade lite minigolf och lyssnade på musik och hade en trevligt! Just nu ligger nu i sängen och tittar på lite serier, Har snart inget att titta på för har nästan sett klart alla, Haha. Så om ni har tips får ni gärna kommentera :) Nu ska jag se klart de sista avsnittet av Jordskott sen sova.
Ha de bra!

Likes

Comments

Hej hej och välkommen till min blogg! Jag hade tänkt skriva lite om min vardag och vad jag gör på fritiden här, så hoppas ni tycker de är intressant.
Jag är 14 år gammal, fyller 15 om 2(!) månader , ska bli så sköönt! Jag bor på ön Åland med min mamma, pappa, storebror och våra två hundar, Tilde och Wilda.
Just nu är jag på jobb, jobbar i en minigolfkiosk så passar på att skriva inlägget när det inte är några kunder ;) Är riktigt sugen på hamburgare haha, så tror jag ska äta med en kompis efter jobbet, såå gott!!
Men nu måste jag lägga undan mobil att de inte kommer några kunder.
Ha de bra!

Likes

Comments