Som jag skrev i ett inlägg tidigare så har jag köpt hem en brun utan sol, denna är från "Cocoa Brown By Marissa Carter" och i form av mousse. Jag tror nog att många känner till den här eftersom den anses vara en av dem bästa i dess priskategori. Priset på denna produkt ligger någonstans mellan 85-110 kronor beroende på vilken sida eller butik du köper den från. Jag tog färgen "DARK", det finns ytterligare en färg som är ljusare i tonen. Samtidigt som jag köpte hem brun utan sol passade jag på att köpa med Marissa Carters handske "Double Sided Tanning Mitt".


Detta är den första brun utan sol produkten som jag testar och jag tycker faktiskt att det blev ett hyfsat bra resultat. Jag brukar ha på den minst 3h för en mörkare bränna. Brännan må vara åt det mer varma hållet och jag upplever inte att den får samma "djupa" bränna som jag naturligt kan få under soliga somrar eller på en semester utomlands. Jag upplever inte att den fläckar av sig på kläder och inte heller är den svår att arbeta med på huden. Däremot är jag osäker på om jag kommer köpa den igen, jag ska använda slut på flaskan och se vad jag tycker sen men just nu tycker jag att den är lite för varm för mig. Men en helt klar prisvärd produkt!

Likes

Comments

Resor

För snart exakt 3 år sen (!!) åkte jag med mitt konfirmationsgäng till London. 2014, kan inte fatta att det är hela 3år sen? Innan jag åkte till London hade jag bara varit i Spanien och Turkiet tidigare, inte bara en gång i Spanien utan ca 10 gånger. Jag saknar att åka utomlands, det var ett tag sen sist. När vi var i London bodde vi i ett gammalt kloster. Det var super mysigt och lite annorlunda. Eftersom att vi var där med konfirmationsgruppen så var inte huvudmålet att shoppa och strosa runt på Londons gator (obviously) men vi fick som tur var tid för det också. Vi besökte då bl.a Victoria's Secret, Primark, Boots och alla andra typiska "turist butiker". Jag köpte då mina efterlängtade "yoga pants" från Pink som tyvärr inte satt som förväntat, haha. Jag har fortfarande kvar alla köp från Pink och VS och kan säga att kvalitén är super.

Vi såg även på en musikal i London, "Billy Elliot" hette den och trots den svåra brittiska dialekten var den väldigt bra. Att gå på musikal i London var så mycket roligare och mysigare än att gå i Sverige, Det är så mycket större i London än i Sverige. Jag kommer ihåg att innan musikalen åt vi på en restaurang som hade katastrofal mat. Vi hade väntat så himla länge på att få in våra beställningar och när maten väl kom in smakade den inte som förväntat, hahah. Vi besökte bara London över en helg, men den helgen var en av de mest fullpackade och händelserika helgerna hittills. Vi fick dessutom vara med i en kyrka i London där vi bl.a fick ta nattvarden och lyssna på deras psalmer. Även fast jag konfirmerat mig och är döpt så anser jag mig inte vara kristen, jag tycker däremot att religion är intressant och fint. Jag vet inte riktigt vad jag tror på, men denna resa var i alla fall mycket lärorik på många plan. Jag rekommenderar starkt att åka på en weekend i London.

Likes

Comments

Runt 17-tiden idag gick jag ner till båthamnen i sällskap med hunden. Jag behövde ta lite luft och tänkte samtidigt ta lite bilder eftersom det var så fint väder och båthamnen har många fina detaljer, Det blev en skaplig bunt med bilder, det märks faktiskt att sommaren smått smyger sig fram. Dagen har för övrigt (tyvärr) spenderats inomhus, jag har mestadels tittat på min favorit serie "Grey's Anatomy" och hunnit komma till säsong 5, hehe. Rekommenderar er verkligen att se den serien, den är super spännande och jättebra!

Likes

Comments

Idag drog jag och Ellen till Borlänge för att käka på en salladsbar som Ellen hittat på instagram. Ingen av hos hade tidigare varit där (trodde vi) tills vi insåg att vi båda två varit där fast för längesen. Det var i alla fall väldigt god mat. Ellen tog en liten brunch och jag tog en vegetarisk lasagne. Efter besöket på salladsbaren stack vi vidare till kupolen för att titta på lite kläder och annat smått. Jag kom hem med en tröja från carlings och en BUS från cocoa brown, har precis applicerat det på benen som test och om ni vill kan ni få ett recenserande inlägg längre fram.

Likes

Comments

Nu var det ett långt tag sen sist jag uppdaterade, mycket har hänt. Inte allt för mycket, men en del. Förra måndagen (10nde) fyllde jag år, 17. Det var en lugn dag, precis som jag velat ha det. Jag orkar inte göra något stort längre när jag fyller år eftersom jag inte tycker att det är något jätte speciellt längre. Jag ser liksom inte fram emot att fylla år på samma sätt som när jag var 10år. Vad mer har hänt? Jag har fått biljetter till Håkan Hellström. Ingen förstår hur lycklig jag blev, efter år av längtan! Håkan är en av de allra bästa! Den 9onde juni, Stockholms stadium, hemmaplan. <3 Snacka om att sommarkänslorna går igång, på tal om det, sommaren har jag en hel planer inför...

Likes

Comments

Idag har varit en ganska kort men hyfsat händelserik dag. Jag beställde bland annat spelarkläder, det blev ganska dyrt men jag tänkte att det var lika bra att beställa så mycket som möjligt när det var enda chansen. Jag har tänkt lite på vad jag vill syssla med i framtiden, i början var jag helt säker på att jag vill plugga vidare på polishögskolan men nu börjar jag tänka allt mer utanför ramarna. Jag börjar fundera kring kungliga musikhögskolan, scenskolan eller flytta utomlands några år och arbeta med djur eller barn/familjer osv. Det finns så mycket jag vill göra men man kan tyvärr inte göra allt samtidigt...det är ändå några år kvar på gymnasiet men studenten är inte allt för långt bort. Just nu ska jag plugga matematik tillsammans med Ed Sheeran i högtalarna, för att försöka komma någonstans med studierna, haha.

Likes

Comments

Allmänt

Idag blev det en springtur på (jag tror) 8km om inte mer, mobilen säger 12km men jag vet inte riktigt. Jag har i alla fall börjat med att springa varje eftermiddag. Jag är ute i ungefär en timme och springer/joggar/går. Det är skönt och nyttigt för kroppen, hoppas bara att jag kan hålla kvar denna rutin. Det är verkligen mycket arbete i skolan just nu och jag har inte riktigt tid för allt jag vill hinna göra under veckorna. Vi håller på med ett superkul arbete på religionslektionerna, vi ska fördjupa oss i en sekt. Jag har valt sekten "familjen/Guds barn", det är sjukt hur mycket som pågår inom den sekten, intressant också.

Likes

Comments

  • Twitter
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw