Allmänt

Idag blev det en springtur på (jag tror) 8km om inte mer, mobilen säger 12km men jag vet inte riktigt. Jag har i alla fall börjat med att springa varje eftermiddag. Jag är ute i ungefär en timme och springer/joggar/går. Det är skönt och nyttigt för kroppen, hoppas bara att jag kan hålla kvar denna rutin. Det är verkligen mycket arbete i skolan just nu och jag har inte riktigt tid för allt jag vill hinna göra under veckorna. Vi håller på med ett superkul arbete på religionslektionerna, vi ska fördjupa oss i en sekt. Jag har valt sekten "familjen/Guds barn", det är sjukt hur mycket som pågår inom den sekten, intressant också.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag tänkte först ta med en halvkass bild på dagens outfit. Men ångrade mig då bilderna blev suddiga och beskärda. Jag kan tycka att det är kul att se ett sådant inlägg någon gång då och då men för det mesta känns det bara opersonligt även om bloggaren försöker uttrycka sin personlighet i det. Oftast ser alla likadana ut beroende på vad som är "trendigt" just då. Men som sagt, det kan vara kul att se någon gång då och då speciellt om det utmärker sig lite. Idag har jag inte gjort något mer än att vara i skolan, slutade tidigt så blev att åka hem och slänga i sig en skål med kvarg och skivad banan. Jag kommer antagligen hitta på lite kul i helgen så förhoppningsvis kommer det något roligare bilder då ;))

Likes

Comments

Idag har det varit en kort dag, inte mycket som hänt. I skolan öser de på med uppgifter och massa annat, det enda jag längtar efter nu är lön! Måste spara ihop lite pengar till nya kläder, smink och framför allt en ny dator. Igår besökte jag skolan jag funderar att byta till, den var så himla bra! Jag blir verkligen sugen på att byta. Btw, jag har typ fått ett beroende för frökusar (med torkad frukt) ,avokado och aromatkrydda, så himla gott! Fick dock höra idag att aromatkrydda inte är sådär superbra direkt, känns som allt gott är dåligt för kroppen?

Likes

Comments

Lördagen innefattade årets första träningsmatch samt middag i Kungsängen. Matchen var superbra,trots en sur förlust på 2-1 så hade vi verkligen spelet fast vi inte tränat tillsammans som lag. Nu drar säsongen igång på riktigt. Efter match var det gemensam lagmiddag på deras sportbar. God mat och otroligt bra match,en super-dag helt enkelt!

Likes

Comments

Healthy life, Mat
Green smoothie 

Du behöver:

1 banan

1 avokado

1/2 apelsin

chiafrön

1/2dl mjölk

2dl vaniljyoghurt


Tillagning:

Skär upp frukten, häll ner alla flytande produkter och mixa med en stavmix eller annan mixer. Häll sist ner chiafrön och blanda. Done!


Likes

Comments

  • Twitter
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw