Header

På senaste tiden har det hänt mycket i mitt liv vilket har gjort att jag inte prioriterat bloggen eller haft särskilt mycket tid för den. Har hunnit med att flytta ihop med älsklingen i en lägenhet på Porsön, slutat på jobbet (kommer självklart hjälpa till där ibland och så), ätit på CG:s med hjärtat(glömde såklart att fota efterrätten..), färgat håret rosa, har haft nolle-period och börjat plugga sjuksköterskeutbildningen på LTU (vilket innebär att den mesta tiden nu kommer gå till plugget). Innebandyn har även kommit igång på riktigt i hallen nu och vi har cup redan till helgen som kommer.

Här kommer lite bilder från senaste tiden :) Bilderna från nolle-perioden är från lite olika tillfällen. Från sektionskvällen, fulsittning med tema dödensdag i Mexico  och maten längst ner är från en finsittning. Vi fick även se ett norrsken under en av utekvällarna på stuk. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Köpte en ny mobil i måndags och här har ni min nya skönhet 😍 Har även köpt ett genomskinligt silikonskal som jag har på mobilen nu. Köpte mobilen med 64gb minne då jag innan haft 16gb och minnet blev fullt på en gång då. Vilket är sjukt jobbigt då jag älskar att fota/filma mycket med mobilen. Hade dock väldigt tur när jag köpte mobilen då just iPhone 6s roséguld var slut i alla butiker förutom MediaMarkt som hade 1(!) kvar.

Likes

Comments

Idag har vi varit ut till skärgården med Hjalmars moster och kusin då det var fint väder idag (trodde dock inte det skulle bli så varmt så gick runt med svarta långbyxor och hoodie, hade gärna haft något svalare kläder på mig). Där gick vi på upptäcksfärd, åt stekt palt och bara njöt av dagen. Det är så skönt att bara vara få vara ibland.

Likes

Comments

I'm in heaven!! 😍😍😍 Är helt kär i mina nya läppglans och palett från Anastasia Beverly Hills. Älskar hur bra pigmenterad ögonskuggorna och läppglansen är. 

Har inte hunnit prova ögonskuggorna ännu (förutom snabbt på armen) men ska prova att sminka mig med dem i veckan. Ser verkligen fram emot det! 

Läppglansen där emot provade jag direkt och jag kan bara säga att jag älskade dem! Kommer använda dem flitigt. Är lite skeptisk dock till det "plommonfärgade" läppglanset då jag inte tycker att jag passar i så mörka färger samt att jag inte är så vågad av mig, men tror ändå att den kan bli fin till hösten. Vi får helt enkelt se om jag kommer våga använda den i framtiden. Men läppglansen får iaf 5 av 5 stjärnor av mig då alla läppglansen har bra pigmentering, fint lyster, sitter skönt på läpparna och har bra hållbarhet.

Likes

Comments

Passade på att beställa ett nytt skal till mobilen när det var rea på CountryDreams. Har varit i behov av ett nytt skal sen vi var i Florida (då mitt skal jag hade då inte tålde värmen).

Likes

Comments

Dessa snyggingar damp ner i min brevlåda för några veckor sen. Har hunnit testa dem några gånger nu och kan bara säga att jag älskar dem!! De är verkligen hur underbara som helst. Sen att borstarna är sjukt snygga också samt att man får med en fin box att förvara borstarna i är en riktigt bra bonus, är hur nöjd som helst! Rekommenderar dessa starkt (de går dock inte att beställa just nu då de enbart släpptes några 100 borstkit i början och borstarna sålde slut på en gång). Kostade 799kr när jag köpte dem (ordinarie pris 999kr)

Gå in och kolla på http://www.beybeybeauty.com

Likes

Comments

För honom älskar jag 😍❤️

  • 653 readers

Likes

Comments

I fredags åkte jag och älsklingen först till Rosvik för att kolla när hans lillebror spelade gitarr på sin avslutning (Han gick ut 6:an). Efter det åkte vi till Norrfjärden eftersom hans syster gick ut 8:an. Sen styrde vi bilen mot Luleå för att äta lunchbuffé på Exotic med hans föräldrar och syskonen.

Senare på eftermiddagen lagade vi tacos hemma hos mig och åt med mina föräldrar. Efter det skjutsade mamma in oss till stan då vi skulle umgås med Sanna och Zebastian.

Kort sammanfattat hade vi en riktigt bra fredag med trevligt sällskap och god mat.

  • 735 readers

Likes

Comments

Blev en tidig morgon för mig idag. Vaknade av att pappa gick på toaletten vid 04.00 och efter det kunde jag inte somna om. Så låg i sängen och kollade på mobilen samt försökte underhålla mig fram tills klockan blev lite mer. Tog mig sen en dusch innan vi bestämde oss för att åka och äta frukost på Michaels café.

Efter frukosten for vi till Everglades där vi åkte på en turisttur med airboat. Under turen som varade i ungefär en timma fick vi se olika sorters fåglar (både små, smala och lite större), fiskar samt alligatorer. Efter båtturen var det en alligator show. Rekommenderar verkligen att man ska åka till Everglades om man är i Fort Lauderdale då det var riktigt häftigt att se alligatorer!

Vi stannade även en sväng på Sawgrass Mills Mall. Största gallerian här och jag kan lova att det märktes! Tog riktigt lång tid att gå igenom hela och då gick man ju inte ens in i hälften av butikerna! Vi tog även en lunchpaus och åt på Burger King. Blev ingen shopping för min del men tänkte spara det till när vi åker till New York!

  • Resor
  • 1099 readers

Likes

Comments

Nu börjar det närma sig!! 😎😎

  • 1194 readers

Likes

Comments