Hej på er, igår var jag på 50 årskalas för min fina svärmor. Hade en riktigt trevlig kväll med god mat och dryck, fick även spendera lite tid med pappa och Helen som också var där och firade henne.

Hur har ni haft det under helgen? Hoppas ni alla mår bra och att ni tar hand om varandra. Kram på er!

/Moa

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår var jag och hälsade på min allra bästa vän och min guddotter. Hade inte sett dem på ett tag så det var riktigt skönt. Hade köpt lite kläder åt Luna som hon kan ha när hon vuxit någon storlek till så vi tog en kaffe och pratade om allt som hänt på senaste tiden osv.

Är så fruktansvärt glad över att jag har dessa två i mitt liv, utan er vore jag inget ❤

/Moa

Likes

Comments

Hej på er, jag har insett att det är för svårt för mig att uppdatera er ofta, eftersom jag jobbar mycket så det får helt enkelt gå över till att jag lägger ut inlägg då jag har tid. Jag ska försöka ge er läsare lite mer tid och ägna lite mer tid till bloggen, men jag kan inte lova något.

Under de senaste dagarna/veckan så har jag jobbat och ärligt talat så har jag inte mått så jätte bra. Mycket utav dagarna har gått ut på att jobba och sen när jag slutat har jag gått raka vägen hem till tv:n och soffan. Jag har inte velat träffa någon och jag har inte heller haft någon matlust. Mina magsmärtor har blivit värre och de hittar aldrig felet.

Det är så fruktansvärt frustrerande att de aldrig hittar vad som är fel, jag går och oroar mig dagligen för vad det är och jag orkar knappt röra mig för att jag har så ont. Förhoppningsvis får jag snart träffa ännu en läkare så att de kan utesluta ännu mer sjukdomar och kanske hitta felet på mig.

Men iallafall, hoppas ni alla mår bra och att ni tar väl hand om varandra. Livet kan ändras på bara en sekund, tro mig.

/ Moa

Likes

Comments

Hej kära läsare, förlåt mig för att jag uppdaterar så dåligt! 

Igår var jag till vårdcentralen och fick hem prover som jag ska ta under 3 dagar som ska utreda varför jag har så ont i magen hela tiden, så nu har jag tagit två prover och och imorgon ska jag ta resten av dem innan jag ska åka tillbaka till vårdcentralen och ta ytterligare prover där. 

Hoppas verkligen de kan hitta felet nu, har sökt hjälp så många gånger men har bara fått svaret "du mår dåligt". Den här gången jag sökte så fanns det inte en enda läkartid så jag fick hamna på väntelistan. Så när jag var hos min psykolog häromdagen så pratade jag om det så han hjälpte mig att få komma och ta prover i väntan på en läkartid. 

Hoppas ni alla har det bra iaf, jag ska försöka uppdatera bättre. Jag Lovar! ❤

/Moa

Likes

Comments

Hej kära läsare, ursäkta att jag har varit lite dålig på att uppdatera mig, men jag har haft en del jobbiga dagar och jag har jobbat mycket.

I morse skjutsade jag min syster till Sunne för hon skulle ha några körlektioner idag och imorgon så hon skulle sova på körskolan. På vägen hem ifrån Sunne svängde jag förbi vid Munkfors och besökte en riktigt saknad vän och fick mig en kopp kaffe. Det var riktigt skönt att få prata lite med henne och höra om allt jag missat sen jag flyttat till en annan kommun. När jag kom hem sen hämtade jag ut paket som jag beställt till min syster eftersom hon fyller år om precis en vecka och sen köpte jag thaimat som var riktigt gott.

Hoppas ni allihopa har haft en bra dag och hoppas att ni får en lika bra kväll! kram på er.

/Moa


Likes

Comments

Denna killen är det bästa jag vet! I alla mina svåraste stunder finns han där och hjälper mig genom dagen. Han är min största kärlek och min alldeles egna lilla hjälte. Så tacksam för allt han gör för mig och allt han hjälper mig med. Bättre kille kunde jag inte önska mig.

Hoppas ni allihopa mår bra och har haft en bra dag!

/Moa

Likes

Comments

Hej kära läsare!

Igår var jag, min syster och min mormor till Eva, ett medium för mormor ville se ifall vi kunde få kontakt med mamma.

När vi var på väg dit var jag väldigt skeptisk och trodde inte på det överhuvudtaget egentligen, men jag blev med ändå eftersom mormor ville ha med oss bägge. Hon började hela sessionen med att säga till oss att inte ställa ledande frågor och hon var noga med att berätta att det är som ett slags pussel. Att det kan komma ord och sånt som inte alls har en betydelse först men att vi då ska försöka sätta ihop pusslet. Efter att hon förklarat allt började hon analysera oss allihopa. Allt hon sa till oss stämde, även fast det var saker hon aldrig skulle kunna veta. Vi gjorde ingenting för att hon skulle kunna få någon hint om någonting men ändå visste hon.

Hon fick kontakt nästan direkt, men det var inte mamma. Det första hon såg var hö och hästar, som en bondgård. I början hade vi ingen aning om vad hon pratade om. men under samtalets gång sa hon till oss att snett bakom det huset hon såg, stod det ett vitt hus lite längre bort och på andra sidan var det vatten. Det var där mormor växte upp. Allt stämde.

Den första personen hon fick kontakt med var mormors mamma, som hade ett budskap till mormor, ett budskap som man riktigt kunde höra kom ifrån henne. När mormor var liten kallade hon henne för "tösa mi" och under sessionen sa hon precis de orden.

När mamma gick bort, hade jag nyss brutit kontakten med henne och vi var osams så när mamma väl visade sig på sessionen så vände sig Eva direkt mot mig och sa "förlåt". Hon sa att mamma ville att vi skulle veta att hon inte menade att det skulle bli som det blev och att hon älskar oss mer än allt. Vi fick även veta att mamma inte led och det var som att en stor sten släpptes från hjärtat.

Hela mötet tog 1 timme och 30 minuter och skulle jag berätta allt om det skulle jag få sitta här hela dagen! Det är säkert jätte många som inte tror på sånt här, och det förstår jag för det gjorde inte jag heller innan. Men inget utav det hon sa kunde hon inte ha vetat.

Hoppas ni alla får en bra dag så hörs vi igen imorgon! Ta hand om er <3

/ Moa

Likes

Comments


Hej på er alla fina läsare, hoppas ni har haft en bra dag!

I morse när jag vaknade hade jag verkligen ingen lust att gå till jobbet, jag hade jätte ont i magen och var illamående. Men jag tog på mig kläderna och gick iväg ändå, trots att jag visste att jag säkerligen kommer ha väldigt ont.

Under hela dagen på jobbet hade jag så ont att det ibland vek mig, men jag tog mig igenom dagen och gick hem några minuter innan jag skulle vidare mot skolan för en utbildning av ett nytt rekryteringssystem vi ska få på jobbet. När utbildningen var klar kom Pontus, min sambo och hämtade upp mig så åkte vi och handlande. Även inne på affären hade jag väldigt ont, så jag väntade bara på att få komma ut.

Imorgon börjar en ny arbetsdag, men med en liten sovmorgon iallafall så det är skönt. Hoppas ni alla haft en riktigt bra dag, ta väl hand om varandra!

/Moa

Likes

Comments

Hej kära läsare, idag kände jag för att lägga ut en bild på min älskade lilla guddotter som jag älskar något så fruktansvärt mycket.

Ända sen dagen jag fick reda på att Moa väntade dig, bestämde jag mig för att dig Luna, dig ska jag göra allt för, och det kommer jag göra så länge livet bär mig. Att något så litet kan göra så stor skillnad är helt overkligt, men dagen du föddes förändrades mångas liv, till något mycket bättre. Jag kommer alltid finnas här för dig lilla Luna, och jag kommer alltid att hjälpa dig igenom svåra och bra stunder, tillsammans med dina älskade föräldrar ska vi göra allt för att du ska få ha det så bra du kan. Du och din mamma, är det bästa jag har, och jag kommer aldrig någonsin lämna er.

Ha en jättebra dag all fina läsare, ni är underbara! <3

/ Moa

Likes

Comments