Header

Älsklingpälsklingen ❤❤

Här tar vi ingen sovmorgon efter världens mest intensiva vecka, nejdå istället går vi upp tidigt och åker till stallet, lövely <33. Nej men seriöst. Hade nog behövt sova ut i tre månader, men vet ni vad jag ännu mer behöver? Den här killens närhet. Världens bästa Aksess!! Bara efter att ha hälsat på honom mår jag så jävla bra.

Likes

Comments

FÖR ER SOM MISSADE FÖRESTÄLLNINGEN FINNS EN FILM LÄNGST NER I DETTA INLÄGG <3

Och så var världens snabbaste vecka slut. Allt som hänt under dessa fem dagar, har hänt på seriöst en sekund. Ena stunden var det måndag morgon 08:30 och jag åt en toast samtidigt som vi hade det sämsta genrepet. Och innan jag ens hann blinka var det torsdag kväll 21:00 och vi stod på scenen hela gänget och grät efter att ha givit vår älskade lärare en bukett blommor och även tackat publiken en sista gång. Elr aa, jag grät inte, för detta arbete har varit väldigt känslokallt för min del hahah... Men det var ett sentimentalt ögonblick i alla fall.

Så nu är allt över alltså. Dessa gymnasiearbeten som vi kämpat med sen vi började trean i augusti. Trodde seriöst aldrig att vecka 7 skulle komma, men så helt plötsligt hände allt. Nästan utan förvarning bara inträffade allt. Under premiären var jag inte ens nervös, även fast det var fullsatt. Har aldrig känt mig så lugn inför ett framträdande... Berodde antagligen på att allt som sagt gick så fort. Hann inte ens reagera på att det var publikinsläpp och helt plötsligt var det dags för mig att inta scenen.

Tre gånger denna vecka har jag även varit i stallet i flera timmar och två gånger denna vecka har Nova jättespontant sovit över hos mig. Har även ätit MINIMALT med mat denna vecka. Nästan läskigt lite alltså. Förstår inte hur min kropp fortfarande lever. På tal om min kropp... Har brutala blåmärken på rygg, armbågar och knän, blödande fötter och världens rivsår på axeln. Vet inte ens hur. Fick syn på det i logen när jag bytte om mellan de tre olika föreställningarna jag medverkade i. Sjukt hur mycket adrenalin man har på scenen att man inte ens känner någon som helst smärta.

Likes

Comments

30 minuter innan vi skulle dra till skolan råkade jag somna om hihi. I mina scenkläder å allt.

Med endast fyra timmars sömn intog jag idag scenen och tog oskulden av vår egna föreställning ''IT AIN'T A OBSTACLE'' Redan 9:00 var det showtime. 10:00 var det showtime för mig igen, fast med en annan föreställning. Och 11:00 var det dags igen, med ytterligare en annan föreställning.

Och nu till den stora frågan..... Hur gick det? Jotack, det gick bättre än jag förväntat mig i alla tre föreställningar. Jag gjorde inte fel, jag skadade mig inte och allt gick NÄSTAN som planerat. Förutom den lilla detaljen att ca 10 pers skulle komma in under mitt solo. But guess hur många som kom in?? NOLL.. INGEN KOM IN. Men professionell som man är körde jag bara på som vanligt <333.

Åkte till stallet när alla föreställningar var slut och tänkte då ta mig en mysig uteritt, såhär på Alla Hjärtans Dag lixx. MEN gissa vad som har hänt :))) Bonnie är halt pga blodigt sår på benet. Mitt hjärta gick sönder när hon inte ens kunde trava... Ville bara bära henne till sin box, men tyvärr var hon tvungen att gå själv. 💔

IMORGON är det föreställningsdags igen ❤❤ 13:00 & 17:30 kan ni se ''IT AIN'T A OBSTACLE'' i teatersalen på Sinclair, helt gratis!!! Passpå

Likes

Comments

Gick till skolan för att sedan direkt gå hem igen. :) Hatar såna dagar. Livet känns ännu mer ovärt än det brukar.

Hade ju egentligen kunnat ägna denna dag åt att plugga och städa, vilket behövs. Men istället ligger jag bara här i min säng, med min katt, och väntar på att något ska hända. Kommer antagligen somna på en väldans opassande tid och sedan ligga vaken hela natten............ Som vanligt alltså.

Nej nu ska jag fortsätta mysa med katten och äta lite chips <3.

Likes

Comments

Hej bloggen. Hej livet. Oj vad tiden går. Snart är jag död och glömd.

Så inte ok med svarta strumpor i vita skor. Mår illa.

De senaste dagarna har bara gått ut på gymnasiearbete. Jag har klippt klart mixen, satt upp affischer, fixat evangemang på fb, testkört på scenen, planerat ljus, fixat outfits, skadat mig, vad mer???

Är så jävla trött. vet knappt vad jag heter. Det är så mycket på samma gång just nu och jag ÄLSKAR DET. Precis såhär var det förra året också. Det var mycket hets kring föreställningar och livet utanför skolan. Samma sak är det nu. Och största anledningen till varför jag älskar att vara stressad och älskar att ha mycket att göra, är för att det inte finns någon chans för mig att hinna få ångest. Det finns ingen risk att jag ens har tid att ''övertänka'' saker. Allt bara sker, helt utan förvarning, vilket e så jävla skönt.

Så vi har alltså premiär om sex dagar, och jag är redan nervös. Idag sa en kille till mig ''Du låter väldigt nervös när du pratar'' What? Har inte ens tänkt på det. Men jo, tydligen gör jag det. Och när jag tänker efter inser jag att, fan sist gång jag var såhär nervös var 2 minuter innan vi skulle in på scenen när det var premiär för Fame. Men nu är det ändå sex dagar kvar, och jag är redan nervös??? Va e de här för pussy jag blivit. Har ju stått på scen typ 100 gånger förut, ändå pratar jag tydligen redan sex dagar i förväg, med nervös röst. Kul. Tror det har att göra med att denna föreställning är helt egenproducerad... Jag medverkar även i två klasskompisars föreställning. ((Tildas och Idas <33)) men där e jag inte alls lite nervös... ://

Jaja, vad mer har hänt? Har skapat lite musik, ridit Bonnie, varit på Ullared, ätit mycket banan, haft sjuka drömmar, sett om trailern till Fifty Shades Darker 50 gånger, fått mer mag- och benmuskler, repat, repat och repat.

Och nu ska jag duscha å sen lägaa mig, men finns en risk att jag inte hinner till sängen och istället somnar i duschen. Hmmm... Vi får väl se. Uppdaterar er inom en snar framtid om hur det gick.

Kom ihåg att ni måste komma på denna underbara dansföreställning. Annars kommer jag hemsöka er.
IT AIN'T A OBSTACLE - KLICKA HÄR!!! Nu med en gång tack. HÄR går också bra att trycka. och här.

Likes

Comments

Seriöst. Kan inte knäppa fingrarna. Kan dock torka tårar.

Har stukat mitt högra långfinger. FYFAN VA BRA. Kul att det är premiär om 11 dagar och koreografin innehåller en del steg där högerhanden måste arbeta hårt. Idag när jag repa kunde jag inte ens ta i handen i golvet utan att det gjorde ont. Är dock inte ens förvånad för det är rätt givet att jag ska skada mig.

... Under ''First Time'' nästintill spydde jag bakom scenen. Var heelt snurrig.
... Dagen innan studentdansen, på genrepet hade jag ont vid hjärtat och så grova smärtor att jag inte ens kunde gå. Kunde knappt ens sitta rakt upp och tog jag djupa andetag högg det till. Som tur var så fanns där en man på plats som visste allt om sånt typ. Han tvinga mig äta yoghurt??? Vet inte om det blev bättre men under studentdansen hade jag sånt jävla adrenalin så märkte inte av smärtan alls.
... Under ''Dear Future'' var jag fan dödssjuk. Aldrig varit så grovt förkyld förr. Med feber, halsbränna och hosta stod jag dock där ändå på scenen och körde på.
... När vi körde Fame 10 gånger på en vecka hade jag lagom till premiären skadat knät, så fick köra alla föreställningar med bandage. Skadade mig även mitt under en dansakt på scenen men körde självklart på ändå. Ramlade dock ihop bakom scenen sen med blödande ben som jag fick halta på resten av dagen.

OCH NU går jag runt med bandage runt handen istället. Blir så ledsen på mig själv. Fan att allt sånt här ska hända lagom till att man ska uppträda. Jaja, får väl skita i smärtan och tyvärr medvetet skada min hand ännu mer, hahahah kul. you better be in the publik, annars plågar jag mig själv i onödan...

Likes

Comments

Idag var vi efter lunch en sväng i Trollhättan för att gå på utbildningsmässa. Älskar att Sinclairarna hängde runt en bilbana och vid en monter där det var bottleflip. Så typisk esteter <333. Fuck utbildning liksom, vem behöver ens gå högskola. Pfft.

Jag och Nova gick i alla fall runt och tog godis, äpplen, bananer och pennor från alla montrar innan vi begav oss ut på äventyr. Vi hamnade på en lekplats med Roy och Roger-tema. Där roade vi oss ganska länge. Sen smög vi även runt i tomma klassrum och hade kul. Innan bussresan hem var vi även med i en tävling om två biobiljetter. Hahahah vi gjorde alltså allt förutom det mässor egentligen är till för...

När vi var i Uddevalla igen tog jag bussen ut till Bonnie och jag kan inte ens beskriva dagens ridpass. Asså.... wow.. Hon seriöst svävade under mig. Hon lyssnade på alla mina minimala hjälper och var så himla samarbetsvillig!!! Helt sjukt. Till och med när hon blev rädd för en bom och flög åt sidan tog det inte längre än fem sekunder innan hon gick förbi den läskiga bommen utan att reagera. TILL OCH MED galoppfattningarna OCH avsaktningarna tog hon huuur fint som helst. Fick verkligen känna utvecklingen på riktigt nu. Det har gått lite småtrögt det senaste. Vissa tillfällen har hon varit fin, andra tillfällen har hon mest varit för stark och ofokuserad. MEN IDAG...... Vet inte ens vad mer jag ska skriva... Är bara så stolt över henne! Hon var nästan föör duktig, lille plutten. Jag kände verkligen hur hon ansträngde sig till 100% hela tiden och gjorde allt hon kunde för att göra rätt, vilket hon också gjorde, HELA TIDEN.. Blev så paff, överraskad och lycklig, speciellt under avsaktningen från galoppen för då brukar hon alltid bli för stark och komma i obalans. Hon brukar även börja studsa och hålla på. Men idag gjorde hon inget sånt. Idag var hon PERFEKT.

Likes

Comments