Header

Igår gick denna sammetslena, svarta, lilla, alltid snälla ponny bort. Även fast jag inte är på Emaus längre, så fattas hon mig ändå. Hon var mamma till Dumle, och jag kan ju inget annat säga än att jag hoppas och ber för att, om det nu finns en andra sida, så måtte de vara tillsammans nu. (nouw.com/moahcecilia/vila-i-frid-min-alskade-)

Jag minns Hazel som den ponny som alltid förknippades med Bianca. De båda fick alltid gå lösa på gräsmattan utanför hagarna och hade som ett litet ''vid sidan av liv'' utöver det vardagliga alla andra Emaushästar har. De gjorde lite vad de kände för. Gick dit de ville, kom tillbaka till stallet när de tyckte det var dags för lite värme, kärlek och morot.

Likadan som Dumle, hade såklart även hon den där sammetslena stora mulen som alltid skulle fram och nosa på allt. Hennes päls som alltid kändes så himla fluffig och de där genuint snälla mörka ögonen. Hon tydes alltid vara en så klok häst. Som om hon alltid visste, alltid förstod. När hon på så himla långt avstånd alltid kunde känna att nu är min son på väg hit, och då hon alltid började gnägga och fort skrittade fram till grinden, långt innan Dumle ens var i närheten. Och hur han alltid svarade med ännu högre gnäggande efter sin mor. Att sedan se de återförenas varje eftermiddag i hagen då de alltid ställde sig så nära varann som möjligt, för att känna den där närheten. För att sedan tillsammans gå och äta av samma hö. Det gav alltid alla ett leende. Det var riktig kärlek mellan mor och son.

När sedan Dumle gick bort stod Hazel ett tag och väntade på honom. Vart hade han tagit vägen? Efter lång väntan gav hon upp och fortsatte sitt liv, som den starka och kloka häst hon var.

Nu har även hon fått somna in och förhoppningsvis återförenats med sin son, och även sin gamle vän Bianca. Och alla de andra Emaushästar som fått lämna jordelivet. Men att Emaushästar sätter spår, det har nog alla märkt väldigt tydligt. Därför är det nästintill omöjligt att glömma dem, så även denna sammetslena, svarta, lilla, alltid snälla ponny. ❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Efter religion- och samhällskunskapslektionen tog jag helg. Fast gick självklart inte hem förrän vi ätit lunch. :))) Var hemma sedan vid 12 och min fredagskväll spårade ut totalt!! Sjukaste jag varit med om. Minns ingenting! Kan va för att jag somnade typ direkt när jag kom hem och sov i sex timmar. Bra powernap där.

Nu ska jag försöka äta nånting, men kommer antagligen misslyckas. I helgen skulle jag verkligen behöva plugga. Fast det är mycket här i livet man behöver, men aldrig gör. ​Djupt.

Likes

Comments

Bland det bästa man kan äta i skolan och så favvoserien på det + bästa vännen. Kan det bli bättre??

Likes

Comments

Älskar när man tar en tre timmars lång sovmorgon och ändå försover sig :))) Då e man trött. Jag var väldigt trött idag. Jag är konstans typ trött? Har fått jätteont i kroppen när jag sträcker ut kroppsdelarna. Vill alltså helst bara krypa ihop och gömma mig under ett täcke eller nåt. Tycker fan faktiskt synd om mig själv. Har missat sååå många danslektioner nu... 💔 senast idag skippade jag jazzen. Därav min sovmorgon ehehehhh..

Min mobil har även gett upp på livet, så får då och då använda min gamla iPhone 4. Skärmen är dock helt kraschad och nästintill helt svart på den så de e lite svårt å se. Hemknappen e borta också hahah. Men så om någon känner för att typ, köpa en ny mobil till mig, så ja gör gärna det. Tack på förhand.

Likes

Comments

Yee, har ny mobil!! 😜😜 skoja, de e min gamla fyra från 2013 💔

Än så länge går det ju faktiskt bra för mig att skriva ett inlägg per dag... Går dock lite mindre bra för mig i skolan atm. Har sån fruktansvärd huvudvärk och är yr till och från. Vilket gör att jag har lite svårt att delta på varenda danslektion. Men imorgon ska vi iaf visa upp vårt material vi hittills har skapat som ska bli våra gymnasiearbeten. E så jävla taggad på allt som har med gymnasiearbete att göra, hahah, fett jävla kul e de.

Fick återigen sjunga på musiklektionen idag. Kul. Hoppas klassen e döva elr nåt. Dom har kanske blivit..

Har även börjat planera inför Halloween, kommer bli så himla bra om vi lyckas med allt vi vill ha. :))) Men nu ska jag ta mig en liten tupplur. Vi hörs imorn, förhoppningsvis <33

Likes

Comments

Måndag, måndag. Ny vecka återigen.

Fick än en gång sjunga på musiklektionen. Kill me. Avslutade låten ''My Girl'' med att rappa och bytte även ut Girl mot Cat. Sedan har jag och Nova börjat öva på en liten cool grej, som vi ska kunna göra innan veckan är slut. Så någon gång under veckans gång får ni nog se en film eller nåt på detta coola vi nu ska klara av. Spännande va?!

Börjar även bli sjuk, så igår natt sov jag med en bit lök i strumporna. Har hört att det ska motverka förkylning typ? Vet inte om det hjälpte, men måste iaf byta lakan och allt pga gillar inte att det luktar lök i min säng.

Eminem fyller år idag också, weehoo. Bae.

Likes

Comments

1. Stranger Things
Har verkligen fastnat för den här serien. Brukar egentligen aldrig ha tålamod för serier överhuvud taget, om det inte typ är reality... Men det är något med karaktärerna, handlingen och atmosfären som fått mig att fastna. Än så länge har varenda avsnitt varit bra. Kanske tycker jag det för att jag älskar övernaturliga saker, vilket tar oss till nästa serie...

2. American Horror Story
Började kolla på den här för att jag verkligen hade brist på saker å göra i livet. Kände att jag i alla fall kunde ge den en chans, och det är jag glad att jag gjorde. Jag tycker dock att den kan bli lite tjatig och långtradig ibland, men det övernaturliga får den att överväga till det positiva överlag.

3. Orange Is The New Black
I början tyckte jag den här serien var hur bra som helst. Fastnade verkligen hårt för den. Men ju fler säsonger jag såg, ju mer tröttnade jag. Känns som att det bara händer liknande saker hela tiden, och det börjar bli väldigt långtråkigt. Men jag är ändå för nyfiken på framtidens handling, för att kunna sluta kolla på den...

Likes

Comments

Det har typ varit en grej genom hela mitt liv att spela Bingolotto. Så himla mysigt ändå ju! Perfekt anledning till att umgås med familjen och bara äta gott och kanske till och med vinna lite cash. Det där sistnämnda händer ju dock bara typ en gång i halvåret, om ens det.

Likes

Comments