Header

Fan hörrni, livet e knas. Mår inte alls bra, hahah men sen när har jag gjort det. lol.

Försöker ta tag i mitt liv atm och därför har det inte blivit något bloggande alls :p En vecka ses sist jöö!! Ja, förra helgen var jag ju som sagt i stallet och Bonnies hälta försvann redan på lördagen så vi tog oss en mysig liten uteritt. Barbacka såklart. Söndagen bestod av lite barbacka-dressyr i ridhuset och hon var riktigt fin och höll formen in princip all the time förutom några gånger i galoppen då hon blev lite ojämn, ostadig och osäker me think. Dörren till ridhuset flög även upp precis när vi skulle passera där, men som tur var så var Bonnie väldigt avslappnad då så hon reagerade inte ens!???? Hon som flyger upp i luften pga ett löv liksom. Aja. Denna vecka som nu gått har jag ägnat åt att försöka fixa mitt lilla liv. Hur har det gått då? Venne, både bra å dåligt. Ska fortsätta försöka nästa vecka och se om jag överlever. Så vi hörs väl kanske då, nån annan gång. Lovar å ge nåt form av livligt tecken iaf. Pusshej, kram å klös 💋

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Blev en snabb vända i stallet idag då jag upptäckte ett sår på Bonnies bakben som hon inte alls ville att jag skulle röra. Longerade henne i paddocken och konstaterade ganska snabbt att hon inte gick riktigt rent. Vågade därför inte rida henne utan gick istället en liten promenad ner till hagen och släppte ut henne igen. Så tråkigt!!! :(( stackars min bebis. Fick i alla fall mysa med henne och hon fick sig en borstning, och som sagt en kort liten promenad. Det var ändå åtta dagar sen jag träffade henne sist. Ska upp imorgon igen och pussa på henne!! ((Och se hur såret läker)) :pp

Likes

Comments

Med att ha fått tre timmar sömn åkte jag och Nova, måndagen den sjuttonde i sjunde månaden tvåtusensjutton till Liseberg!!! Mestadels för att få höra vår Bae, Robin Bae Bengtsson, framföra Baelåten I can't go on. En låt som präglat hela vårt tredje år på gymnasiet. Okej, allt började med att han ställde upp i Mello och vi hatade hans låt men sen blev det ett internskämt och nu är vi hans största fans.

MEN, man kan ju inte gå på Liseberg utan att åka karuseller, så självklart var vi tvungna å köpa oss inte bara varsitt åkband utan även expresspass. Och vilken bra dag det blev!!! Även fast jag hatar människor och frös ihjäl emellanåt så var det riktigt mysigt! Vi gjorde alltifrån att ta körkort till att somna i Lisebergshjulet. Från att slösa 300 spänn på ett gossedjur och samtidigt träffa nya vänner, till att dricka i Balder och försöka ladda mobilen i Helix. Lyckades även hitta en tom lägenhet i Härlanda där vi övernattade och när jag vaknade runt 12 nästa morgon höll Nova på att beställa pizza. Goals. Vi hängde sen runt i Göteborg hela dagen och på kvällen tog jag tåget hem till äckliga Uddevalla.

Nu vill jag typ bara sova och vakna i en annan värld.

Likes

Comments

Förutom att hänga i stallet, dega framför datorn och ta powernaps så gjorde jag faktiskt något med mitt liv den 10 juli. Jag fyllde 19 och hade INGA planer, mer än att Nova skulle komma hem till mig på kvällen å vi skulle hänga bara. Men istället hade hon planerat att vi skulle hem till Shkurte och Mire och fira mig där, vilket var SÅ mysigt för jag hade verkligen längtat efter att få träffa gänget igen. Rip Esat. Så det blev en väldigt bra kväll med girltalk, film, nattmat och götthäng. Älskar verkligen överraskningar :')) Å älskar mina vänner. Naawww va klyschigt. USCH.

Likes

Comments

De senaste dagarna har jag drömt så jävla mycket. Elr asså man drömmer ju massa varje natt, men de senaste veckorna har jag kommit ihåg några av dem väldigt ordentligt, flera nätter i sträck. Juste, hej förresten. De va längesen jag skrev nåt!! Har blivit så mycket bild-inlägg det senaste....

Jaja. Har drömt fett mycket som sagt, om massa olika saker. Bland annat att jag dödade en kille som jag känner. Fast egentligen var det inte jag, men det kanske var mitt fel, för jag sa åt honom att gå över en väg även fast jag visste att det var tävling mellan bilar som körde förbi där konstant. Han dog och jag stod och grät hos någon jag ej såg ansiktet på. Fick världens skuldkänslor och vaknade i känslan av att ha varit delaktig i ett mord.

En annan natt drömde jag att jag stod naken inför två personer som jag känner, fast de var fullt påklädda. Vi var i skolans matsal och bara hängde runt typ, och jag försökte täcka mig med hjälp av ena personens kropp. Så skevt. Försökte gömma mig typ, fast det gick ej för det var människor överallt pga vi var i en jävla matsal. Nåt borde det väl betyda ändå? Hahah googlade precis och tydligen handlar det om en känsla av utsatthet och sårbarhet. Det står också ''Om det finns en ängslan för nakenhet kan det innebära att du är rädd för att blotta dig, eller att släppa din image av attityder och känslor. Eller att du precis gjort det'' Uuscchhh det kan faktiskt stämma. Hahah fan. Lite läskigt e de ändå.

Har även drömt att jag blivit slagen av en person jag känner, det var värsta slagsmålet och jag var jävligt bra. Det slutade dock med att jag låg halvdöd på marken och då blev jag omhändertagen av två andra personer jag känner som lindade om mina sår. Hahah, seriöst den drömmen var jävligt bra.

Sen har jag haft flera sexdrömmar det senaste också. Sexakten har ägt rum på väldigt många olika ställen, fast bara med samma person. Aja, de e standard ändå.

Sedan har jag drömt om en sak som jag och en kompis länge planerat att göra. Jag har drömt att vi gjort den grejen, med några andra människor. Och bara haft kul liksom. Fan, hade varit nice om det kunde hända ändå. VEM VET, om det händer LOVAR jag att berätta det ;)) hahah stelt ändå om de skulle få reda på att jag drömt om det. Lol :pp xDDDD #pin

Likes

Comments

Den här veckan har jag gått utanför min dörr en gång, vilket var i onsdags. Annars har varje dag sett likadan ut. Jag vaknar för att somna om. Vaknar sedan igen och går upp. Sätter mig vid datorn och gör absolut inget vettigt alls. Klockan tickar på och efter en hel dag utan någon som helst kontakt med omvärlden, går jag och lägger mig. Men somnar självklart inte utan ligger vaken och låter timmarna gå. Somnar runt tre för att sedan vakna runt åtta nästa morgon och använder samma procedur som under gårdagen för att överleva ännu en meningslös dag, i mitt meningslösa liv.

Men jag vet att det kommer bli bättre. Dels redan imorgon, och dels i framtiden. Tänker dock inte berätta någonting, för någon, om min framtid. Jag vill istället bara lite snyggt försvinna och lämna allt bakom mig. Och med allt, menar jag, Allt. I guess no one will miss me å det är jävligt ömsesidigt så vem fan bryr sig. Nog om det.

Imorgon åker jag till stallet och får lite livsenergi. Imorgon träffar jag den enda individ i hela världen som jag bryr mig om. Imorgon, äntligen ska jag göra något som får mitt liv att verkligen ha betydelse.

Likes

Comments