• Twitter
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

För någon vecka sedan var jag och Elisabeth på orient för lunch. Eller dejt kanske? Supermysig verkligen. Älskar när saker och ting kommer spontant, det är mycket mer spännande.
Elisabeth som då inte vart lika hungrig som jag tog barnmeny. Riktigt gulligt :)

Likes

Comments

Här ligger jag i sängen, magsjuk av något slag, trött och utmattad. Så kommer mamma hem, går in på mitt rum och överlämnar en påse ifrån jobbet. (Mamma, jag och min bror jobbar på samma jobb). När jag tittar i påsen finns det en lapp från den finaste människan jag vet. Min fina Caroline som jobbar idag fick reda på att jag är sjuk och tog sin rast åt att köpa "krya på dig godis". Alltså hur fin människa är hon inte? Med detta kommer jag absolut att bli frisk snabbare.

I Love you!

Likes

Comments

Gjorde detta för min pojkvän för någon vecka sedan när han låg hemma och var sjuk. Han hade hittat recept på Facebook som han hade planerat att vi båda skulle göra, men det blev bara jag som gjorde det haha. Men det var riktigt riktigt gott alltså! Hemmagjord Skagen är inte fel. Men det vart så mycket över så jag försökte lägga på så mycket på de steka mackorna som möjligt, men det blev bara geggigt. ;)

Likes

Comments

Moa Hansson@mikaelsdottern