• Twitter
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Jul, jul, strålande jul. Nej, inte riktigt va? Men det är en vecka kvar till julafton! Det skall bli så skönt med massa mys och god mat och allt sånt. Granen är iallafall på plats klädd med massa kaos grejer överallt. Det var typ svårt att göra en inspo gran så det fick bli en personlig gran där jag och My hängde kulorna huller om buller.

Det som saknas är paketen under granen. Kommer bli så mysigt när jag får lägga dit de paketen jag och Oscar har köpt.

Likes

Comments

Hejsaaan! Idag är den fredag, skönt? Nja. Skall jobba nu i helgen vilket antagligen kommer bli mycket att göra nu innan jul. Kul att ha något att göra men inte lika kul när man känner skolveckan har varit så intensiv och sen så skall man ha mycket att göra i helgen också. Får försöka tänka att ta en dag i taget. Pusta ut liksom.

Annars älskar jag fredag. Skall gå på en dansuppvisning då min kära lillasyster skall dansa. Så det ser jag framemot.

Likes

Comments

Det mest värdefulla som jag har. Min allra bästa vän som det inte går att leva utan, Vad skulle jag göra utan honom?

Känns så otroligt bra när man känner att man har träffat som själsfrände, Man vet dock aldrig om våran saga slutar lyckligt, men det hoppas jag innerligt på.

Likes

Comments

Bjuder bara på några bilder som jag hade på mobilen. För det kan vara lite färt att se haha. Okej ja jag har tråkigt just nu så jag kände för att kolla igenom min mobil och se vad jag ens har fotograferat och sen glömt bort dem. Kanske inte så intressanta dock men för mig kan det vara kul och titta tillbaka på vad jag ens håller på med om dagarna.

Likes

Comments

Hejsan svejsan! Blir så frustrerad att vi fortfarande inte har snöö.. Hur kul är det att det är den 12 december och ingen snö? Vart är snön för guds skull?! Det är endast några enstaka snöflingor som knappt kommer att lägga sig. Frustrationen ligger i topp.

Njuter dock av att det snart är julafton. Okej, jag skall inte ta in eftersom det är om en vecka, men ändå. Att fira jul är det bästa jag vet!

Likes

Comments

Dagens humör: Just nu är jag på bra humör, men man vet aldrig om en halvtimme.

Dagens mående: Har rejäl mensvärk just nu så mår helt okej.

Dagens borde: Jag borde verkligen göra klart alla mina uppgifter men jag är ingen robot, så kommer bara beta av en och en halv ifrån listan idag. Men det är så fruktansvärt tråkigt alltså.

Dagens frisyr: Uppsatt i en bulle :)

Dagens makeup: Full face makeup

Dagens klädsel: Mjukisbrallor och en slapp tröja

Dagens planer: Skall sitta med mina uppgifter i skolan och titta på en film samtidigt.

Dagens materiella vill ha: Sony a5100 eller a6000

Dagens fundering: Hur det skulle varit ifall skolan slutade ge oss läxor

Dagens beroende: Makeupppp ;)

Dagens tråkigaste: Måste gå och lägga mig tidigt för måste stå upp tidigt, men det kan vara mysigt det också då det är mysigt kallt tidigt på morgonen.

Dagens längtan: Längtar tills julafton sååå mycket.

Dagens låt: Feliz navidad

Listan tagen ifrån Kissie

Likes

Comments

Kommer testa mig på dessa nya godingar. Har länge velat ha concealern från smashbox då smashbox är mitt favvo sminkmärke. Tror att den kommer att vara hur grym som helst och om inte skall jag göra allt i min makt för att få det att fungera.

Blir glad i kroppen av nytt smink då jag älskar att testa nytt hela tiden. Vill liksom utvecklas, låter jättetöntig men då får jag vara det :)

Likes

Comments

Jag är nu trött på att det ens är lov att de finns en mall för hur man skall vara som människa. Vara alla till lags och vara en perfekt människa i lyxförpackning. Hur felfri man än är på insidan skall det spelas ut med hur man ser ut. De skall alltså balansera ut varandra på bästa möjliga sätt för att sätta ribban. Det roliga är dock att det är vi själva som sätter de kraven på oss själva och varandra. Det är inte direkt att det är någonting som skrivits in i lagen och som vi måste följa.

Så från och med nu kommer jag att gå min egna väg för att delvis stärka mig själv och låta mig att växa till den människa jag vill vara. Också för att visa andra att det inte är okej att köra med varandra på det smutsiga sätt som görs. Kommer att skaka hand med mig själv för att lova att aldrig mera se ned på mig själv bara för att någon annan gör det.

Det är som sagt bara lilla jag och jag är viktig oavsett vad. Hihi.

Likes

Comments

Moa Hansson@mikaelsdottern