• Twitter
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Här ligger jag i sängen, magsjuk av något slag, trött och utmattad. Så kommer mamma hem, går in på mitt rum och överlämnar en påse ifrån jobbet. (Mamma, jag och min bror jobbar på samma jobb). När jag tittar i påsen finns det en lapp från den finaste människan jag vet. Min fina Caroline som jobbar idag fick reda på att jag är sjuk och tog sin rast åt att köpa "krya på dig godis". Alltså hur fin människa är hon inte? Med detta kommer jag absolut att bli frisk snabbare.

I Love you!

Likes

Comments

Gjorde detta för min pojkvän för någon vecka sedan när han låg hemma och var sjuk. Han hade hittat recept på Facebook som han hade planerat att vi båda skulle göra, men det blev bara jag som gjorde det haha. Men det var riktigt riktigt gott alltså! Hemmagjord Skagen är inte fel. Men det vart så mycket över så jag försökte lägga på så mycket på de steka mackorna som möjligt, men det blev bara geggigt. ;)

Likes

Comments

Wihooo vad jag är glad och taggad! Har länge tittat på denna Sony a5000 samt a5100, men det blev tillslut det billigare alternativet. Delvis för att jag anser att det är lika bra som a5100. Dock har den dyrare kameran lite mer kapacitet, Elvira du har tur ;)
Kommer nu att börja filma, uppdatera mer här på bloggen då det går att föra över bilderna som man tar med kameran direkt in i mobilen. Nä, alltså hörrni, detta kan inte bli bättre.

Likes

Comments

Moa Hansson@mikaelsdottern