• Instagram
  • Twitter
  • Blogkeen
  • Follow me on Nouw

Hej på er!

Alltså hur härligt är det inte? Hösten är här! Det är nu vi slår klackarna i taket för den bästa årstiden på året. Tända ljus, mysa framför film, visa värme & kärlek. Ja allt sånt. Jag älskar hösten bara för mycket.

P&k

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej på er!

Idag har jag fått sprudlande höstkänslor i kroppen. Ligger hemma, sjuk, och tänker på hur mycket jag vill gå ut och njuta av kylan (när man har rätt kläder för det förstås). Jag vill ha massa orange, rött och gula färger på marken ifrån löven. Massvis med tända ljus, pumpor, varm choklad. Åh, jag önskar verkligen att det skall se ut i Strömstad, vilket aldrig kommer att hända..

Fram till att det sker får jag sitta och kolla på andras foton. Hmm..

DETTA ÄR INTE MINA BILDER. DE ÄR TAGNA IFRÅN WEHEARTIT

Likes

Comments

Hej på er!

Alltså skolan.. vart skall man börja? Jag hatar det. Visserligen är det ett och ett halvt år kvar, men väntan tar hundra år. Jobbet är blä.

Tur att man har en go bil att åka runt i då. Okej det är Oscars men men.

Likes

Comments

Jag kan med handen på hjärtat säga att detta är den bästa produkten jag kan ha i mitt ansikte. När jag såg den första gången så blev jag kär direkt. Jag köpte oljan för ungefär en månad sedan och jag har redan använt väldigt mycket bara för att jag älskar den!

Detta kan man säga är en ganska ny produkt, ungefär ett år snart. Man skall/kan massera in ca 2 droppar (jag brukar ta flera droppar) av produkten på ren hy morgon och kväll. Kan även användas till topparna i håret eller på torra partier på kroppen.

Det bästa är att oljan passar alla hy-typer. Jag som för det mesta har väldigt torr hy, speciellt i T-zonen, är detta Guds gåva. Ibland har jag även fet eller kombinerad hy-typ och den funkar precis lika bra.

Priset ligger på 345 kr på kicks så det är ganska bra pris ändå. Annars skulle jag varmt rekommendera att man blir medlem på kicks.se för att ta del av bonuscheckar man får hem i sin brevlåda.

Likes

Comments

Hej på er!

Åh vad jag har varit dålig på att uppdatera bloggen i år. Jag har haft min blogg i 3 år nu eftersom jag började blogga här 2013 i augusti.

Nu när jag köpt en ny mobil känns det sååå mycket bättre att blogga härifrån. Tidigare var det den processen att jag tog kort via systemkameran, in med bilderna i datorn, skicka över bilderna till min iPhone 5, redigera i telefonen, skicka över till datorn & sen göra resten av blogginlägget via datorn. Det tog väldigt lång tid att göra den vägen.

Annars då? Jo det är mycket i skolan. Eftersom jag var utomlands en vecka missade jag 19 timmar i skolan vilket är mycket att ta igen. Idag blir det råplugg iallafall så Oscar blir väl glad när han får spela istället för att underhålla mig med massa mys.

Här är en favvobild på mig och mina diamanter, Elisabeth och Emma.

Likes

Comments

Hej på er! 

​Mera bilder kommer. 

I förrgår kom vi hem från underbara Mallorca Alcúdia. Har väntat på denna resa redan sen i Mars och nu är den redan över. WHAT?! 

Mysigaste veckan på länge, Speciellt när Oscar var med :) 

p&k

Likes

Comments

Moa Hansson @mikaelsdottern