• Twitter
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Hej på er!

Nepp, inget bloggande från min sida på huuur länge som helst. Väldigt synd faktiskt då jag anser att det är väldigt väldigt roligt. Men jag typ skäms för att göra det då jag tycker att det är pinsamt när mina vänner läser min blogg och jag sitter bredvid. Det känns liksom.. konstigt? Eller aa, pinsamt. Töntigt, jag vet.

Nu i helgen hade Lyko.se 20% på allt smink och SJÄLVKLART passar Moa Hansson på att beställa gamla favoriter samt nya produkter som jag ville testa på. Fyllde 18 förra måndagen så nu när jag får skylla mig själv gällande ekonomin passar jag på att shoppa innan pengarna tar slut. Frihet.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

För någon vecka sedan var jag och Elisabeth på orient för lunch. Eller dejt kanske? Supermysig verkligen. Älskar när saker och ting kommer spontant, det är mycket mer spännande.
Elisabeth som då inte vart lika hungrig som jag tog barnmeny. Riktigt gulligt :)

Likes

Comments

Här ligger jag i sängen, magsjuk av något slag, trött och utmattad. Så kommer mamma hem, går in på mitt rum och överlämnar en påse ifrån jobbet. (Mamma, jag och min bror jobbar på samma jobb). När jag tittar i påsen finns det en lapp från den finaste människan jag vet. Min fina Caroline som jobbar idag fick reda på att jag är sjuk och tog sin rast åt att köpa "krya på dig godis". Alltså hur fin människa är hon inte? Med detta kommer jag absolut att bli frisk snabbare.

I Love you!

Likes

Comments

Gjorde detta för min pojkvän för någon vecka sedan när han låg hemma och var sjuk. Han hade hittat recept på Facebook som han hade planerat att vi båda skulle göra, men det blev bara jag som gjorde det haha. Men det var riktigt riktigt gott alltså! Hemmagjord Skagen är inte fel. Men det vart så mycket över så jag försökte lägga på så mycket på de steka mackorna som möjligt, men det blev bara geggigt. ;)

Likes

Comments

Moa Hansson@mikaelsdottern