View tracker
  • Twitter
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Alltså hur kul är det inte att fota himmelen denna tiden på året? Det är nu som himmelen är som finast på alla sätt och vis. Det är bara en sådan stor frustation när den skall gå ned så tidigt på dan dock.. får passa på när man går till skolan, under skoltid och när man skall hem. Haha, bara jag?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Hej på er!

Brr.. vad kallt det är ute idag. Tio minus. Men snön syns ännu inte till trots att det är 3 december. Fick en feeling i morse av att fotografera så jag tog med mig My ut. Vi missade precis morgonsolens fina färger, men det gjorde ingenting. Vi hade kul ändå.

Det är så mysigt med december nu. 3 veckor kvar till julafton. Woho! Längtaaaar.


Likes

Comments

- Jag HATAR reklam på Youtube. Om jag är mitt uppe i en video och det kommer reklam, så brukar det oftast sluta med att jag stänger ner hela videon. FY! Därför jag föredrar att kolla på Youtube på datorn där jag har AdBlock.

- Jag har fått ett fling för att börja sjunga mer och mer och inför de nära. Det var en tid då jag inte sjöng alls då jag skämdes så mycket över min röst. Idag tycker jag bara att det är roligt.

- Just nu mår jag hur bra som helst av tanken att det snart är december. Jag förstår de som inte mår bra av detta mörker, men jag blir bara glad av att tänka att det snart är JULAFTON! Speciellt julkalendern. Bara jag som är taggad för det?

- Jag kan inte riktigt ta skolan på allvar. Det är inte riktigt min grej just nu tyvärr.

- Jag längtar till nästa helg då jag är helt ledig ifrån allt och jag bara kan ligga i sängen och titta på netflix.

Likes

Comments

Hej på er!

Dagen idag började med två träningspass på Nordby Supermarkethallen där det var drop in för gruppträning. Superkul att testa på Body Combat. Bra start på dagen.

Senare gick jag och Annelie till Laholmen för att luncha. Det mesta var superbra, små plocket och efterrättsbuffén. Det som var synd var bara att huvudrätterna var endast broccolisoppa och lasagne att välja emellan, vi valde lasagne och den smakade inte bra. Det var bara en enda röra i munnen. Minuspoäng där men annars väldigt gott.

Hamnade senare på nordby en sväng. Känns så otroligt skönt att man har varit igång hela dagen :)

p&k

Likes

Comments

Godmorgon!

Imorse åkte jag, Annelie (Oscars mamma) och Oscar till Grebbestad för att äta frukost. På det stället vi var på var det otroligt mysigt och fint. Jag tog aldrig kort på där man plockar sin frukost då det alltid var någon som skulle ta och då känns det lite konstigt att tränga sig före bara för att ta kort. Man blev proppmätt, deluxe! Toppen ställe!

På bilden hade vi inte hunnit tagit allt vi ville ha. Men det serverades allt ifrån våfflor, yoghurt, hembakat bröd till bakverk. Hur lyxigt?

Oscar gör sig alltid på bild..

Likes

Comments

Hej på er!

Idag åkte jag och Elisabeth upp till Norby för en hel del shopping. Från början var det julklappar i kikaren men avslutades med endast grejer till mig själv. Jag är hopplös alltså. Får sån ångest av att slösa så mycket pengar på massa onödiga saker egentligen, men just där och då kändes det jättebra. Hm.. bara jag som får såna tankar?

Min helg kommer att se ut så som att jag jobbar imorgon 13.00-21.15 och söndag 9.00-18.00. Kommer därför att försöka få till något inlägg då jag visar vad jag köpte på söndag kväll. Hihi.

P&k

Likes

Comments

Moa Hansson@mikaelsdottern