Beställde lite grejer 😍 älskar att vänta på paket !

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 125 readers

Likes

Comments

Idag vart jag moster för andra gången. Åt den finaste lilla prinsessan, längtar så tills jag får träffa dig ❤️😍😍

  • 123 readers

Likes

Comments

Här kommer lite bilder på våra utklädnader det här året. Felicia var Poison Ivy & jag var en sjömansflicka (heter det så?)..


​Vi var först hemma hos mig & Oliver tillammans med Oliver, Kroon & Eddie. Moa T. & hennes kompis Emma kom en sväng också. Sedan drog vi ut på Sky och dansade tills stängning.

Likes

Comments

Har precis krypit ner i sängen efter en lång dag. Har fixat lite som handling och tvätt under dagen sen följde Olivers mamma med hem hit på lite mat och vin. Bakpotatis med skinkröra, så gott!!

Efter maten kollade vi på idol en sväng, har inte hängt med alls den här säsongen.

Nu tänkte jag kolla lite tips inför min utklädnad imorgon, sista bilden är en liten sneakpeak på vad jag ska vara ;)

  • 203 readers

Likes

Comments

Halloween vankas & jag väntar på min utklädnad. Den ska komma imorgon (hoppas jag!!!) annars får jag gå på plan B helt enkelt.

Annars så har jag flyttat ut vårar köksbord till vardagsrummet och gjort om lite, passade riktigt bra som matsalsbord faktiskt.
Nu tänkte jag hoppa in i en dusch, måla naglarna, sen kolla serier och äta popcorn resten av kvällen ❤️

  • 207 readers

Likes

Comments

Min födelsedag firades en hel helg det här året kan man säga. På fredagen så överraskade oliver och hans familj mig med en tre rätters middag bestående av kräfttoast, oxfilé med pumpapuré och rödvinsås, samt karamelliserad mjölk pannacotta, riktigt gott !
På lördagen firade vi med Kroon, Matilda och Henke här hemma med en oxfilé middag med whiskeysås och sen mjölkchokladpannacotta med gräddtopping och jordgubbar.

Själva födelsedagen (söndagen) blev något lugnare, fixade ihop en tårta och Olivers föräldrar och mormor kom och fikades sväng, senare på kvällen blev det pizza och solsidan med Kroon.

  • 212 readers

Likes

Comments

Har följt nyheterna under dagen om Skolattacken som skedde i Trollhättan idag och herregud alltså, vart är världen påväg? Skrämmande att tänka att man i framtiden ska låta sina barn växa upp i en värld full av våld och hat mot andra..

Det framkom ju ganska snabbt idag (i medierna) vem som låg bakom dådet, dock har ju gärningsmannen avlidit nu så motivet till varför han gjorde detta lär vi nog aldrig få ta del av till 100%. Massa spekulationer pågår just nu hejvilt, men det är ju just det..spekulationer. Utan fakta.

Kan enbart beklaga för de människor som föll offer för denna hemska tragiska händelse.

  • 246 readers

Likes

Comments

Hej.
Funderar på om man skulle ge sig i in i bloggvärlden ännu en gång. Mest för min egen skull. Kul att bläddra tillbaka och kika på vad man har haft för sig osv.
Medans jag funderar på om detta kommer bli en vana så kastar jag upp ett inlägg till att börja med.

En kort presentation om mig kommer här ; Jag är en tjej på 24 år som bor i en lägenhet tillsammans med min sambo i Motala. Kommer ursprungligen från Falun men fann kärleken i Östergötland så därför befinner jag mig nu här sen ett par år tillbaka.
Min familj hemma i Dalarna består av mamma, pappa, syster + hennes man och Albin min systerson, kommer en till liten bebis nu i November.
Mina intressen är (för tillfället) inredning, shopping och spela gitarr (även om det blivit alldeles för lite av det sistnämnda på sistone). I mina yngre dagar var mitt största intresse dans, och jag tränade på en dansskola i 10 år.
Men nog om mig nu, stannar ni kvar så lär ni nog känna mig efter hand. Puss

  • 254 readers

Likes

Comments