Ja det blev en lyckad kväll igår!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Gratis acai bowls i fremantle mellan 09:00-13:00. Jag och Johanna tänkt att nä men vi åker så vi är inne vid 12 så blir det lagom och precis så tänkte väl alla andra också. Där stod vi i kön lika lång som gatan var och hoppades på att de skulle jobba snabbare så vi också kunde få en gratis. Nix, tiden gick ut, dock fick vi 5 dollar rabatt och vi hade ändå tänkt köpa så det blev ändå bra ändå. Och himla gott äre också.

Gårdagens kväll var jag ju mer eller mindre nykter, tog ju bara en drink!!!! Duktigt va!! Ikväll är väl planen det motsatta, vi ska ut och äta med vanliga gänget och sedan vidare för att upptäcka nattlivet i Fremantle.
Vi hörs imorgon, xoxo

Likes

Comments

Käkade pizza med tre mycket trevliga tjejer. Vi tog sedan en drink på en rooftop-bar och satt där fram tills att regnet kom och gick vidare till Northbridge för att upptäcka. Klockan hann väl bli elva och dom ville dra hemåt. Som tur var visste jag att Hanna, Nellie, Julia och Jessica var ute och dansade i närheten på en klubb så jag hakade på dom istället. Dansade hela natten fram tills att sista tåget gick hem vid 02:15.

Likes

Comments

Hämtade Ethan på skolan och tog tåget till Clarmont där han går på något som kallas "kumon". Han får alla sina läxor därifrån och gör 1-3 häften(10 sidor/häfte kanske) hemma per dag. Tror att familjen betalar extra för att få gå där och att alla barn som var där verkar smarta. Typ som att verkligen satsa på skolan.

Drar mig snart in mot stan för att träffa svenska tjejer, ska käka vietnamesisk mat och sedan ta en drink någonstans var vet jag inte. Men det blir nog en fin kväll! Xx

Likes

Comments

Jag klarade den!!!!!


Sa ju igår att jag skulle på roadtrip med tyskarna men lol jag sparar det tills det är bättre väder. Så på måndag ska jag paddla kanot/ ish istället. Ikväll ska jag med Christina som är den danska tjejen som frågade om jag vill paddla på måndag. Det blir nog inte så länge ikväll så hoppas ändå på att hitta på någonting efteråt också. Det är ju ändå fredag så vill inte ligga hemma, men vi får se.

Likes

Comments

Ingenting. Eller jo men ingenting intressant, lämnade och hämtade på skolan, var ute och sprang (hittade värsta grym backe att springa i så ska nog springa där imorgon också). Kollat tv med InGa som är min värdmammas brors flickvän. Vet ej hur hon stavar sitt namn men man säger Inga med lite betoning på G:t. Hon är från Lettland och relaterat mycket till hur man gör i Lettland vs Sverige vs Australien. Ganska kul ändå.

En kul sak som hände idag, bestämde för att åka med ett par tyska tjejer på roadtrip söndag-måndag upp norr. Skall bli spännande!!!

Angående att varenda jävel man träffar är från Tyskland. Och att tyskarna själva säger "äntligen någon som inte är från Tyskland".  


PS inget fel på tyskar dom är snälla<333

Likes

Comments