Header

Hej!! Här ligger jag jättetrött men kan ändå inte sova. Har för mycket tankar som snurrar i huvudet just nu. Varför? Det vet jag inte. Trivs fortfarande alldeles för bra här men jag vill bara åka härifrån. Vet inte hur många gånger om dagen jag kollar kalendern och räknar hur många dagar jag har kvar här. Det händer liksom inte så mycket och jag har alldeles för dåliga vanor som jag gärna vill bli av med så ser framemot att lämna. 3 månader är för länge helt enkelt.

Förresten har jag och Johanna bestämt oss för Filippinerna efter Nya Zeeland. Känns skönt att ha det bestämt. Enda som saknas nu är väl en hemresa bara men den har jag bokat snart också ska ni veta. Känns overkligt att åka hem. Vart tog tiden vägen liksom?

Ska väl försöka sova igen, börjar inte förrens två imorgon så kan ta sovmorgon om jag vill. Lär väl bli så för bör sova bort mina ljuvliga påsar under ögonen. godnatt!!!

Likes

Comments

Tänkte bara säga att jag lever samt uppdatera er kära som undrar vad jag gör i livet. Jag har bokat biljett till Nya Zeeland med ett stopp i Melbourne ett par dagar innan för att hänga med Johanna samt se lite av Melbs innan vi drar vidare. Har även bestämt att jag ska till Bali i maj och också möta upp Lotta och Elin. (Blir en sällskapsresa, utan klarken dock). Har två två veckor efter NZ som jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen än. Time will tell så att säga.

Annars var händer i KA, inte mööööö alls. Jobb, gym, puben(mest för att umgås med folk och komma bort från jobbet). Vädret suger också. Har regnat mer de senaste dagarna än vad det brukar göra på typ ett år hörde jag någon säga.

Jaaa ni ser ju??? Vägar avstängd överallt cirkus. (Ps bilder snodda från random tjomme)

Och här ser ni också hur bebodd byn är:)))

Likes

Comments

Nämnde jag spindeln vi hade mellan dörren och nätdörren?? Här är den iallafall. Den är giftig men tydligen inte livshotande. Är vanligtvis inte rädd för spindlar men när jag såg denna så sprang jag så långt bort det gick...

Likes

Comments

Jag och Alina hade båda eftermiddagen ledig igår. Så vi körde en 3km ut från byn för att ta en prommis på police pool'en. Åker nog aldrig dit igen men ändå skönt att göra något annat än att chilla hemma för en gång skull.

Vi tog senare vårt pick till puben där det var bokstavligen tomt. Fick följe hem med två irländska killar som bor på samma raksträcka och JAG FÖRSTÅR INTE VAD DE SÄGER. Dels pratar de fruktansvärt sladdrigt sen att irländska dialekten är den fulaste dialekten jag vet gör det inte mycket bättre. Vi var iallafall hemma innan 11 och gjorde inte så mycket mer efter det.

Idag så är min vanliga jobbtid från 17:30-20:00 MEN chefen är på mini semester och istället så måste jag hjälpa till i köket från 11-14 samt att jag ska städa en timme från 10-11, livet va.
Men vi hörs, puss på er.

Likes

Comments

Jag skulle egentligen jobbat hela dagen. 8-2 och 17:30-20:30, men lyckades byta bort kvällspasset och kunde därmed joina festen. Gjorde allt möjligt under kvällen och ingen fest är den andra lik vilket jag gillar. Myste med höns(???) haha. Badade i poolen men kläderna på. Men mest bara gött häng med härliga männsikor. Landade hemma strax efter två efter att polisen skjutsat hem mig. 😬

Idag jobbar jag från 14-20:30 och ska väl inte göra någonting alls ikväll är tanken. Tänkte gått till gymmet idag men det sket jag i. Har varit dålig på att träna denna veckan, dels för att jag varit sjuk men dels för att jag varit lat med. Bättring måste ske..
Nu ska jag napa en timme sedan blire jobb, pusshej

Likes

Comments