Header
View tracker

...more like kom å betala för att bada i vilken pool som helst. Exempelvis kunde de simmat lite gratis i egna poolen hemma.

Haha nä men annars har väl dagen varit najs, solade på förmiddagen och har börjat lyssna på Therese Lindgrens bok!!!!! 10/10 än så länge.

Vädret börjat ta sig och imorgon ska det vara 37 grader. Orkar ej pallra mig till stranden så lär nog bara hänga vid poolen hela dagen.
Allt för mig ikväll, godnatt

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Ikväll har jag och familjen hängt med Christine och David, käkade mat hos dom innan vi bar oss ut för en roadtrip för att titta på fina hus, utsikter och en strand i floden. Väldigt najs men fruktansvärt kallt och blåsigt.
Tog sen en glass i Nortbridge innan det bar tillbaka hemåt igen. Och nu ligger jag i sängen, tänkte väl sova snart så godnatt på er Xx

Likes

Comments

View tracker

Yrade runt i Northbridge efter vi förat på Grill'd och försökt hitta något bra ställe med Ida, resterande av gruppen har jag ingen aning om vart de tog vägen. Gick iallafall in på Brass Monkey som inte brukar vara så bra. Fortsatte till Air men tyckte inte heller att det var någon höjdare så vi gick bort till Tigerlills istället. Tog tåget hem vid 2:15 och somnade sedan som en stock.

I går var jag så bakis(typ första gången här i Oz som jag är bakis på riktigt). Spräckte ju mobilen lite mera än vad den redan var i fredags så stack till Claremont och där fixade de den på typ 30 minuter + ett sånt glasskydd för skärmen för endast 960kr, trodde det skulle bli dyrare faktiskt. Sen åkte jag hem och la mig i sängen och där förblev jag resterande tid som var kvar av dagen.

Imorse vaknade jag av världens magsmärtor, kan inte minnas när jag hade så ont senast. Tror nog också jag har feber. Min värdfamilj skulle ju till adventure world idag, det är typ som skara sommarland fast antagligen sjukt mycket bättre. Såg fram emot det jättemycket men kunde inte följa med 😢 så nu ligger jag framför tvn och kollar 101 dalmatiner och väntar på att de ska komma hem igen.

Likes

Comments

..flyger jag hem, SKOJA det gör jag inte alls.
Rättare sagt, jag har fått ett jobb i Katanning på ett så kallat "roadhouse". Byn är inte så stor och ligger en bit från Perth. Så om 16 dagar flyttar jag ut till bushen och jobbar i 3 månader. Vi är totallt fyra backpackers som kommer att jobbar i butiken och vi kommer dela boende så helt ensam kommer jag inte bli. Känns spännande och kul med något nytt. Kommer såklart bli jättejobbigt att lämna Rainda och Ethan men känner också att fyra och en halv månad som au pair räcker gott.

Likes

Comments