Header

Hej!!! Igår gjorde jag inte så mycket alls faktiskt. Spelade basketmatch och vi vann. Tror att finalerna börjar nästa vecka. Då är det som final four, dvs 4 bästa lagen i serien spelar om finalplats. Egentligen vill ju vi inte vinna för att då har man chans att gå upp en division men heh jag hatar ju att förlora.
Solade och pratade telefon med bland annat mamma och Linn. Hann också prata med både Sebbe och Angelica.

Idag gick jag över till grannen efter att jag lämnat Ethan på skolan. Hon skulle färga håret och ville ha sällskap så jag hjälpte henne lite. Vet dock inte hur lyckat det blev meeeen inte mitt problem;)

Tog en nap runt lunch och gick till kumon med Ethan efter skolan. Läste medans jag väntade på honom. Jag gillar ju egentligen inte att läsa, boken måste vara MER än grym för att jag ska läsa mer än 10 sidor. Och denna boken får mig att vilja läsa mer, bränd himmel heter den.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vädret var fint igår så gick till stranden med Inga och Marc, hade fett kul. Vattnet var hur skönt som helst så vi badade mestadels av tiden. Kastade tennisboll till varann och bara var.

Senare på eftermiddagen åkte jag till freo för att träffa Ida och Astrid, käkade mat och bara hade det allmänt trevligt!!

Likes

Comments

Jobbade ju på förmiddagen en timme ungefär och tog Ethan till simningen. Inte mycket mer än så faktiskt. Drog sedan till stranden för att ligga där ett par timmar med ett par svenska grrrrls, och en tysk och en dansk också.

Blev ju bjuden över till grannen och ärligt så var jag inte alls taggad. Ville bara ligga i sängen och sova, samt att jag typ aldrig träffat människa och orkade inte om hon skulle vara tråkig. Bästa jag haha. Hon var från Tyskland/Ryssland ish och hade även en tjej till på besök från USA. Dom var så lätta att umgås med sååå ångrar verkligen inte nu i efterhand att jag gick över. Dock hamnade vi på en tråkig hemmafest långt åt helvete. Var där en timme max och ba this is not our place to be så åkte till stan och amerikanen hade inget ID med sig så tog tåget hem direkt.

Likes

Comments

Igår ikväll gick jag och jasse till Grill'd i cottesloe för att käka en sista middag ihop på vi vet inte hur länge. Det var gott som vanligt och och lite spontant gick vi in på woolies och köpte hårfärg efteråt, vet inte om det var ett bra val eller inte. Mitt hår såg förjävligt ute innan och nu ser det väl kanske lika illa ut. Haha men men solen får göra sitt också så kommer det säkert bli fantastiskt.

Just nu är vi hemma, Jasse ska väl packa sin väska och sedan vid 11 åker hon till flygplatsen för att åka hem igen. Känns konstigt att hon redan ska åka, hon kom ju typ igår? Hon har varit bra sällskap iallafall<3


Likes

Comments

Åkte till Northbridge med Inga, Marc, Ethan och Jasse. Vi gick in på time zone, ett spel center med massa olika maskiner och allt vad de heter.
Fick veta häromdagen att Marc äger en chokladbutik som heter San Churro (inte här i Perth dock). Har käkat Churros där en gång innan och älskade det. Så efter vi vart klara på time zone gick vi en snabbis in där för att Jasse skulle få prova också samt innan vi åkte hem köpte vi varsin bubble tea.

Nu ikväll har vi kollat housewifes och lockat hår, är helt slut så ska alldeles strax sova. Imorgon är jasses sista dag här så vi ska väl försöka göra något bra av den också. Men nu ska jag sova, Xx

Likes

Comments