Header

hej hörni!!
Kan ni förstå att jag snart har varit i Katanning en månad(?). Trivs ändå förvånadsvärt bra och jag lär ju känna mer och mer folk runt om i trakten. Har jobbat alla eftermiddagar i kombination med ett par timmar på morgonen sedan nyaste tjejen Anggi kommit hit. Hon kommer från Indonesien och verkar vara snäll. Ingen partytjej men det kanske är bra för oss alla hehe.

Har även hunnit till gymmet 3/3 dagar denna veckan. Och om jag hinner ta mig dit och hem innan klockan hinner bli 10 så är det inte för varmt för att springa fram och tillbaka vilket jag också gjort hela veckan. Dock inte jättelång sträcka (2,5km en väg) men blir ganska bra uppvärmning och nedjogg. Samt roligare än att springa på löpbandet.

Idag är jag ledig hela dagen och vet inte riktigt vad jag ska hitta på, sola ett par timmar lite senare idag. Kanske gå till banken och sätta in pengar, lol har alldeles för mycket kontanter nu. Cash is king:)))
Får helt enklet se vad jag hittar på.
Vi hörs!!!

Likes

Comments

Jag och Tuuliki drog även igår en spontanare till puben för att träffa ett gäng vi stött på innan. Mestadels backpackers. Var inte så jättelivat på Oscars igår så vi hängde med Mitch och Daniel hem till en av bartenderna. Kommer ej ihåg vad hon heter lol. Chillade hemma hos henne. Killarna spelade gitarr<3 sen blev vi bjudna till Justine och Will och där hängde vi tills 5 snåret innan vi begav oss hemåt.
Jobbar från 2-8 och efter det hoppas jag att Mitch kommer och hämtar mig och skjutsar till farmen(Tuuliki är redan) annars kommer jag ha en tråkig kväll:(

Likes

Comments

Hej!!! Pia och Nina har lämnat oss, jag har precis bytt rum och ligger just nu i mina nya stora säng med fläkten i taket på snurr. Underbart.

Jobbar ju som ni redan vet varje dag typ så händer inte så mycket egentligen. Vi brukar dra en spontanare till puben och hoppas att det är folk där. Tar oss max 15 minuter att gå dit men i torsdags pallade vi inte och tänkte hitch-hika. Första bilen stannade och vi åkte på hans flak, livet är allt kul bra ibland haha.

Är ledig fram tills två imorgon så hoppas på att något kul händer ikväll också. Annars om ni inte har något bättre för er hemma kan ni ju ringa mig :))))

Kram

Glömmer typ alltid att ta bilder hehe så är är några från senaste veckan.

Likes

Comments

Onsdagar kommer att vara min lediga dag som det ser ut nu. Rätt skönt att ha ett break mitt i veckan ändå.
Jag har iallafall insett att det kommer alltid vara för varmt för att springa utomhus så länge solen är uppe. Ikväll exempelvis innan solen går ner visar det 32 grader och det pallar inte jag springa i iallafall??? Så igår köpte jag gymkort och ni fattar ej hur kul jag hade. Svettades som en gris OCH jag njöt??? Ingen skulle väl tro det. Så imorse efter en god natts sömn stack jag dit igen. Och förhoppningvis fortsätter jag så. Köpte för tre månader så går jag inte dit är det ju att kasta pengar i sjön. Hehe.

Idag hann jag även till poolen i byn, låg där och solade i typ 3 timmar. Nu är klockan snart tre och ikväll kanske vi ska till puben annars blir det väl en movie night aka sova tidigt.
Hade fint så hörs vi när vi hörs!!!

Kul med bilder på mima ben va:)

Likes

Comments

Hejhej!!!!
Att fira nyår här ute gav mig ingen nyårs-känsla men vi hamnade iallafall på en hemmafest efter en vända till puben. Visade sig vara ett par som faktiskt brukar vara inne på BP och köpa mackor haha.

Vad har hänt mer sen sist?? Hmm vi bp-girls blev upplockade av en kille i förrgår för att hänga med till farmen hans kompis brukar hänga på. Och när jag tänker farm ser jag bara massa djur och åkrar. Åkrar fanns det, inga djur men en jävla massa bilar som de brukar åka runt på åkern med. Vi tog faktiskt en vända, bilen jag åkte i tappade hela däcket?????

Och just nu så sitter jag på jobbet, har gjort min första öppningen alldeles ensam. Gick kanon men är så jäkla rött så hoppas att tiden går snabbt till 13:30.

Kram

Likes

Comments