View tracker


IT'S THE BEST TIME OF THE YEAR


Okej, jag är en person som älskar sommaren, sol och värme! Men vintern är mysig! Ingen ångest över att sitta hemma i soffan, under filten hela dagen och mysa med tända ljus och bra filmer på rad. Baka pepparkakor, lussekatter och julgodis med julmusik på. Dricka varma drycker så som varm choklad, te och kaffe i alla möjliga sorter. Göra hemmet mysigare med adventsljusstakar och tomtar. Ja, jag älskar den här tiden på året mer och mer! Om lite mer än en månad åker jag dessutom på min första vinterresa och jag längtar! Det kommer bli helt galet roligt tror jag! Ett gäng kompisar var av majoriteten aldrig stått på ett par skidor. Sällskapsresan 2.0.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker


NOUW.COM/MOAHAKANSDOTTER

Jag har lite tråkiga nyheter att berätta. VIONE kommer att stängas ner. På grund av detta så flyttar jag och bloggen tillbaka till Nouw. Jag har älskat att blogga här på VIONE! Gemenskapen är något jag aldrig har upplevt förut och det känns tråkigt att det slutar här. Min blogg håller nu på att flyttas över till Nouw så från och med nu är det nouw.com/moahakansdotter som gäller igen! Kram & tack för den här tiden VIONE, Marcus & Nathalie!

Likes

Comments

View tracker


SECOND OF ADVENT

Ser ni vilken otroligt fin kopp jag fick av Emma igår? Finaste! Ska snart påbörja dagens andra kopp kaffe i dessa muggar tillsammans med en god andra adventsfrukost innan vi tar spårvagnen in till stan för att uträtta lite ärenden och sedan sätta oss på ett café och jobba! Tyvärr blev ju dagens utbildning inställd vilket är riktigt tråkigt. Får helt enkelt en extra dag med Emma istället! Mys! Hoppas ni alla får en bra och mysig andra advent!

Likes

Comments

 

TIME TO SEE THESE TWO AGAIN

Packade ner mitt jobb och lite kläder och tog tåget tidigt idag på morgonen och hamnade i Göteborg. Sitter just nu på Wayne's Coffee med en kollega och jobbar lite. Ska om ett par timmar möta upp Emma och Delia. Som jag saknat dem! Den här gången stannar jag ett par extra dagar här i storstaden för att hinna umgås lite längre än sist. Ska bli super härligt!

Likes

Comments

 

IT'S DECEMBER IN TWO DAYS

Månadsavslut. Jag älskar det! Den här månaden har jag krossat mina mål i businessen och det känns som en jävla revanch mot tidigare månader! Ändå är månadsavslutet så roligt! Att se teamet kämpa efter att nå sina mål och även de som redan gjort det, som kämpar efter att nå ännu lite högre! Så härligt att se! Jag startade denna tisdag med en promenad i solen som fortfarande höll på att gå upp, kom hem och gjorde mig en god frukost och har sedan dess suttit i soffan och jobbat. Haft lite möten och planerat Facebooksidan nu inför december! Kika in där för att se vad som komma skall!

Likes

Comments

 


GLÖGG, LEVANDE LJUS & TJOCKA TRÖJOR

Hösten (vintern?) är ändå rätt mysig! En flaska glögg är slut, julmusiken strömmas ur högtalarna och igår gjorde jag pepparkakor! Pepparkaksdegen är ju däremot godare än de färdiga pepparkakorna, men sambon skulle ha till den julmarknad som hans innebandylag har i helgen. Det står däremot en oöppnad pepparkaksdeg i kylen till mig, hihi. Annars då? November har gått fort men jag har haft en super rolig månad! Framför allt gällande businessen! Rekordmånad! Så roligt!

Likes

Comments

 


RELAX TIME

Jag kan säga att det var riktigt skönt att sitta där hos frisören och verkligen slappna av. Batteriet på mobilen var nästan helt slut och istället satt jag bara med min kopp te och lät tankarna flyga förbi som dem ville, medan färgen i håret tog sig. Det var ett härligt ögonblick liksom när Rebecka sköljde ur färgen och massagestolen sattes igång. Mmm. Det var inte sista gången jag gjorde ett besök där och nöjd med håret blev jag! Ni kommer få se bilder någon dag framöver!

Likes

Comments

 


HELLO NOVEMBER

Wow, vilket månadsavslut det blev!! Det har varit en sådan puls de senaste två dagarna i företaget och det slutade fantastiskt roligt! Nu är det en ny månad, nya tag! November, du är välkommen med öppna armar! Började dagen med en kaffe och ett morgonmöte med min favorit för att lägga upp en bra plan inför månaden. Nu sitter jag på salongen för att få undan lite jobb och ikväll ska jag sätta mig i frisörsstolen, äntligen! Jag kunde inte längta mer!

Likes

Comments

 


ÅRETS NYÅRSKLÄNNING?!

Denna fina var tyvärr alldeles för stor för mig och därför säljer jag den! Den är i storlek S, men är som en M. Nypris 200 kr, men säljer den för 100 kr! Är det någon som vill bära denna fina på årets nyårsafton kanske? Skicka iväg ett mail till mig på moa.hakansdotter@hotmail.com! Det är först till kvarn som gäller!

SÅLD!

Likes

Comments

 


WE'RE GOING TO SÄLEN!

I början av nästa år kommer vi dra upp till Sälen, ett gäng kompisar och jag längtar så galet mycket! Det känns så skönt att äntligen få göra en sådan här resa för att man ska kunna njuta och se fram emot någonting, även under vinterhalvåret. Jag har aldrig varit en vinter människa, men denna resan ser jag fram emot jätte mycket! Hoppas det är lika härligt som bilderna här ovan får det att framstå som! Snö, sol, varma drycker och ett par riktigt härliga kompisar!

Likes

Comments

Instagram@msmoaa


Better Blogging Nouw