bye nouw, hello vione

Nu är det officiellt! Från och med idag är det inte längre nouw.com/moahakansdotter som gäller utan istället moahakansdotter.vione.se! Klicka på länken för att komma direkt till bloggen! Jag hoppas ni följer med mig! Nu kör vi! Vi ses på VIONE!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments


I'm gonna live in this one

När jag var ute på jakt efter en klänning att ha på Melvins dop fann jag denna skönhet inne på BIKBOK. Materialet är helt underbart att ha på sig. Jag ville inte ta av mig den inne i provrummet och med den känslan fick den följa med hem. Blev dessutom ett självklart klädval på Alla Hjärtans Dag.

Likes

Comments

in the church...


​​afterwards...


melvin Ivar Olof

Här är lite bilder från dopet vi var på i lördags. Det var ett litet och mysigt dop. Huvudpersonen var verkligen en glad liten sak! Så lättsam och hoppade från famn till famn utan att säga ett ljud. Sov en stund, men var lika glad när han vaknade som han var när han somnade. Och tårtorna! Hur fina?!

Likes

Comments


· HAPPY VALENTINE'S DAY ·

Har ni några speciella planer för dagen? Vi ska åka hem från Göteborg idag så majoriteten av dagen kommer spenderas i bilen, men vi ska i alla fall ut och äta middag ikväll. Har bokat bord på Kött & Bar tillsammans med Sälen och Amanda. Ska bli väldigt trevligt! Vi har dessutom aldrig ätit där innan så det ska bli spännande att se hur det är. Vad ni än har för planer hoppas jag att ni får en grym dag och kväll! All kärlek till er!

Likes

Comments


· outfit at today's baptism ·

Jag lyckades hitta en klänning att ha på mig på dopet till slut. Jag fann lyckan inne på H&M. Vi har precis gjort oss i ordning här och ska snart åka iväg till kyrkan. Ska bli roligt att få träffa alla igen! Vi har inte träffats på flera år. Hoppas ni får en jätte bra lördag!

Likes

Comments


· the bag is packed ·

Sitter just nu i bilen påväg upp till Göteborg. En helg med släkten och dop väntar. Fick för övrigt väldigt mycket gjort idag på morgonen. Fota, förbereda inlägg, städa hela lägenheten, duscha och göra mig i ordning, packa och slänga sopor. Känns bra att vi hann med så mycket. Nu: njuta av helgen.

Likes

Comments


"homemade"

I år gjorde jag fina semlor här hemma inför fettisdagen, istället för att köpa från bageri. Det blir lite roligare plus att man slipper den där mandelmassan! Idag är det min sista jobbdag innan lite ledighet. Ska in till stan efter jobbet och se om jag kan hitta något att ha på mig på dopet på lördag. Snacka om ute i sista stund... men jag har inte direkt haft tid denna veckan. Hoppas jag hittar något i alla fall!

Likes

Comments


· half week has gone by ·

God morgon! Vi är inne på onsdag och jag startar dagen med ett frisörbesök. Sitter just nu i frisörstolen och njuter! Blir bara en klippning idag så får utväxten färgas en annan gång. Ska in och jobba några timmar sen så hinner inte färga nu. Önskar er alla en super härlig onsdag!

Likes

Comments


· semlor ·

Fettisdagen idag, har ni hunnit äta en semla redan kanske? Jag jobbar sen kväll idag, så börjar inte förren vid 16.00. Fick sova ut utan alarm (hur skönt som helst!) och ska fota lite nu på dagen. Har ni några speciella planer denna tisdag? Minst en semla måste vi ju i alla fall mätta magen med.

Likes

Comments

Byxdress HÄR || Hängselbyxa HÄR || Klänning HÄR || Klänning HÄR

at a baptism...

Glad måndag på er! Mina tankar snurrar just nu kring vad jag ska ha på mig på dopet jag ska på, på lördag. Min syssling uppe i Göteborg har nämligen fått en liten som ska döpas så vi kommer spendera hela helgen där uppe. Men vad ska man ha på sig?! Jag skulle gärna vilja ha någon glad färg men i och med vädret och tiden på året så känns det lite somrigt. Det lutar dock åt att det blir den svarta hängelbyxan. Vad tror ni?

Likes

Comments