PERFECT FOR A GIRL NOT FEELING SO WELL


Jag har de senaste dagarna haft en sååådan huvudvärk! Fy! Idag vaknade jag upp tung i huvudet så jag jobbar hemifrån idag. Så skönt att inte behöva sjukanmäla sig från något jobb utan bara ta på lite myskläder och lägga sig bekvämt och få lite jobb gjort ändå. Det är ju faktiskt sista veckan på månaden! Nu: dags att koka upp en ny kopp te och inta nästa telefonmöte.

Likes

Comments

Vänster: blev kvar en timme extra i sängen | Mitten: jobbfika i stan | Höger: fick fina blommor av pappa på alla hjärtans dag.


Vänster: time to get ready for the day! | Mitten: solen-skiner-och-jag-är-glad-selfie | Höger: en fin tavla jag fick av min moster.


Vänster: solen har varit framme de senaste dagarna och jag har verkligen uppskattat att jag kan jobba varifrån jag vill | Mitten: startar igång dagen med en kopp kaffe (som vanligt) | Höger: family time <3

Likes

Comments

07.00-10.00: morgonstund i soffan, smoothie och kaffe samt lite "feed your mind" i form av läsning.


10.00-14.00: jobb över sociala medier samt telefonmöten.


14.00-15.30: promenad till och från biblioteket för att låna en ny bok.


Fredrik Eklunds bok Sälj! fick det bli! Fast efter förordet.


15.30-21.00: fortsatt jobb, telefonmöten och träning + affärspresentation.

Likes

Comments


TODAY'S WORKSPOT


Idag jobbar jag hemifrån. Har de senaste dagarna varit ganska trött, så när klockan ringer på morgonen så har sängen förflyttats till soffan. Både täcke och kuddar har fått följa med. Rätt mysigt kontor dock! Tänkte på en sak! Kan ni inte berätta lite om vilka ni är - ålder, vart ni bor och vad ni gör om dagarna. Jobbar ni? Pluggar ni? Hade varit roligt att få lära känna er lite! <3

Likes

Comments


BY MICHAELA FORNI


Jag är inte den personen som läser. Det kan ta ett år för mig att läsa ut en bok för att jag så sällan läser. Den här boken läste jag ut på 5 timmar, i bilen påväg hem från Sälen. Det kan vara den bästa boken jag läst! Wow, vad den hjälpte mig med att få en inre, bra känsla i kroppen och att hitta små knep som hjälpt mig otroligt mycket med att må sådär bra inifrån. Tack Michaela! Den här boken är med mig i handväskan! Sedan jag fastnade för den här har jag nu läst ut tre böcker och påbörjat min fjärde!

Likes

Comments


SNOW AND SUN, MAGIC COMBO!


Wow vilken resa! När jag första gången hade skidorna under fötterna trodde jag att allt skulle gå åt pipsvängen då jag inte ens kom framåt, men jag lärde mig hyfsat fort ändå! Den här resan har jag verkligen njutit av trots att jag betade av vissa timmars jobb också. Fantastiska vänner, magiska vyer, soluppgång och solnedgång från vad som kändes som toppen av världen när man väl stod på toppen av berget! Den här resan lär jag minnas länge & jag hoppas det blir come back nästa år!

Likes

Comments


TODAY'S OFFICE


Efter några dagars jobb hemifrån kände jag att jag verkligen behövde komma ut och få lite miljöombyte. Sitter just nu på Kullzénska och tänkte försöka få några timmars jobb gjort. En kaffe, lite inspiration från Kajsa och så spotifylistan genom hörlurarna, så är jag redo!

Likes

Comments

Moa

Nisse Beach, Cypern - Augusti 2016 med min kärlek!

Mina mål 2016

• Fortsätta leva och njuta i de stunder jag befinner mig i just nu och umgås med de som får mig att må bra.
Detta är något jag fortfarande behöver jobba på under 2017! Även om jag tycker att jag helt klart blivit mycket bättre på detta, så kan jag ibland glömma bort att vara här och nu och istället låta tankarna flöda längre fram i livet. Däremot har jag verkligen umgåtts med de som får mig att må bra och bara omgett mig med människor som är positiva och ger energi! Fått många härliga människor i mitt liv under detta året!

• Göra en resa tillsammans med Patrik.
Den här punkten är en solklar CHECK på! Nissi Beach, Cypern i Augusti! Ni ser bilder här ovan.

• Lägga upp bilder på mig och Patrik i vardagen här på bloggen (en önskan från er läsare).
Eftersom att jag detta året har lagt bloggen lite (läs: ganska mycket) åt sidan eftersom jag istället valde att starta företag och jobba med det, så kan jag inte bocka av denna punkten.

Min inspiration board inför 2017, som bakgrund på datorn så att jag varje dag blir påmind!


MINA MÅL 2017

• Fortsätta jobba med att leva i nuet.

• 2017 ska bli mitt år business mässigt!

• Fortsätta hålla igång träningen och planera in minst två gymbesök i veckan!

• Nå nästa stora milstolpe i businessen nu i början på året!

• Se till att jag och Patrik får en balans & ger tid åt varandra, så att det inte bara blir jobb, business och karriär!

• Resa!

Likes

Comments

Instagram@msmoaa