View tracker

Jag vet inte vad jag ska säga om den senaste tiden. Det känns lite som att allt har ett före och ett efter och att alla band är klippta. Ni vet ibland är det bara lättare så.. Lättare att ingen vet och att de som vet slipper vara med om resten av resan. Ibland hade jag nog gjort allt för att slippa vara med på den här resan. Nästan allt.

Men så inser jag i nästa stund hur blessed jag är för att jag fick det här livet. Hur fint och hur bra det är att jag fick hantera livet med en klackspark. Och ärligt talat så har jag det inte värst. Alla har det som jag. Och jag fattar inte varför jag tar så allvarligt. Varför det blir så stort i min verklighet. Jag vet inte det. Jag vet inte varför mina känslor inte får plats i min kropp just nu. Jag vet inte det.
Men jag känner mig Psyko av det.

Hade jag inte befunnit mig i min kropp hade jag undrat om det på riktigt var nått fel på hjärnan. Och ibland gör jag nog det ändå trots att jag känner mig själv. Men jag har kommit till insikt och fattat att jag är ju den enda jag har i slutet på dagen. Och min hjärna är fantastisk som orkar hantera alla mina knäppa tankar. Jag är fantastisk som orkar med allt som händer. Och om det gör mig lite, lite mer än lite galen. Så kan jag ta det. För en dag, när jag vaknar upp en söndag i vita satinlakan så kommer jag vara ännu starkare och dricka citroner som om det vore din saft.. Och en vacker dag i vita satinlakan, så är allt det här som är så viktigt och jobbigt nu, inte värt att tänka på och gör jag det, så kommer jag skratta. Och det är vad jag vill göra nu. Så jag tänker skratta och dricka citron efter citron och jag kommer bli frisk. Jag kommer vakna.
Jag kommer bli hel igen.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag har äääntligen brutit rutiner igen, sommaren har varit sjukt hektiskt och någon ork att ställa sig och göra matlådor när klockan är 6:00 på morgonen eller 20:00 på kvällen har inte varit ett alternativ.

Maten är äntligen mer genomtänkt och ren och träningen har jag kommit igång med lite grann de två senaste dagarna har jag till och med pallrat mig till gymmet, dock till yoga, vilket inte är jättejobbigt men kan bli om man lägger fokus på det, själv tog jag det ganska lugnt och satsade istället på att varva ner och slappna av. Den här sommaren har varit ovanlig och intensiv och nu har jag typ två veckor ledigt fram tills dess att skolan börjar, fokus här är ju garanterat, kost, träning och nedvarvning för att samla på mig så mycket energi som möjligt, massa promenader utomhus så att jag får i mig lite d-vitaminer!

Likes

Comments

View tracker

Idag är det bruduppsättning som står på schemat.
Har varit riktigt krasslig de senaste dagarna men känner mig något bättre idag, tack och lov! Ska bli riktigt roligt, ikväll ska jag på kalas hos w pappa och fira honom, och sen ska jag sova, för jag märker så tydligt på mig att jag är trött nu, min kropp ber mig verkligen att vila upp mig.

Nu är det bara ett par dagar kvar innan skolan drar igång igen och jag känner mig otroligt peppad på det, låt mitt sista år som elev få springa förbi. Låt det gå fortare än alla andra år ihop och snälla låt mig ta studenten om nio månader och låt det vara det bästa jag har gjort! Längtar så otroligt mycket. För min tid kommer då. Det bara vet jag.

På bilden, danny o'donoghue. Från the script.

🎶it's not right for you 🎶

Likes

Comments

​HÖSTEN närmar sig med stormsteg och ni som känner mig vet att jag både älskar och hatar det. Det absolut bästa är de ständigt tända ljusen och stickade tröjorna och det faktum att jag alltid går all in för nystarter i mitten på augusti. Rensar ut allt gammalt skräp och rustar upp med nya ting. Jag tycker nämligen att nyårstiden infaller sig så konstigt och orelevant så mina löften för året brukar inte bli riktigt uppdaterade förrän på hösten. 

Ett par nyårslöften jag lovade mig själv i år var att ta mitt körkort, vilket jag måste tillägga att jag lyckades med totalt med bravur. 
Jag lovade också mig själv att jag skulle byta gym och hitta ett nytt sätt att träna på som skulle ge mig energi och tid för mig själv. Vilket jag också gick och gjorde. 
Dessutom lovade jag att jag skulle hitta ett sätt att jobba på och med mitt mentala tänk och stärka mitt sinne, självförtroende och även självkänslan. Jag är bra på att jobba med den biten men med målboken i mina händer känns det som att jag har vägen till lycka på gång och jag har en resa som heter duga framför mig. 

Till hösten drar jag igång med en massa häxkonster och trollerier är tanken och jag är så jävla peppad på nått annat än det här. Ni skulle bara veta vilka plan jag har tänkt flyga med inom det närmsta året... Den här gången tänker jag inget säga för jag tror på något vis att det kommer bli tomma ord av den anledningen men vägen till framgång med mig som kapten kan bli lång den här gången och jag är nog på riktiggt beredd att investera i den typen av lycka.


Likes

Comments

HAAALLÅHAAALÅÅÅ!

Ska börja med att säga att jag har fucking klarat teoriprovet, first shot!
hörreni, det var en pers och kändes som en av livets alla hole in one.

Som ni vet så jobbar jag som bara den på diva och har klippt och färgat en massor redan och sommaren har rullat igång på riktigt nu. Och jag lever livet. Visserligen är inte alla dagar totalglamourösa så som man kan tänka sig. Men överlag har jag en toppentid just nu.

Jag fyllde 18 för en vecka sen och det firade jag med ett par kompisar hemma hos mig. Catchup-times. Ni vet ju alla hur det blir på sommaren...

Bortsett från det är jag bara allmänt nöjd över mitt beslut att jobba hela sommaren! Lite tråkigt väder för att vara ledig alltså..
Nu till veckan kommer jag ha lite lång ledig helg, och det ska bli helt underbart, märker ju på mig själv att det ät rätt många bollar i luften med kalas, körkort, jobb och träning och dessutom har jag varit sjuk på det... Så en långledig helg är allt och lite till på önskelistan!

Likes

Comments

'Moa, drömmar kommer till Uddevalla för att dö.' Sa en vis människa med ett års erfarenhet i USA.

Och vet du vad? Det kanske är sant, tänker jag.

Jag vill dricka ett glas vin på fredagkväll i solnedgången, jag vill sitta på min altan vid poolen och blicka utöver havet. Vill skratta åt min dotters busiga lilla plask i poolen och vill se min man, med henne... Överraska henne, leka med henne.
Jag vill dricka ett glas vin och känna mig avslappnad och inte behöva oroa mig över pengar eller leta efter lycka.
Jag vill somna i vita satinlakan och vakna i desamma. Vill springa längs stranden i takt med att solen går upp och göra frukost till mina älskade. Vill jobba med något som förgyller min själ, driver mitt sinne och utvecklar mig ständigt.


Det livet, finns inte i Uddevalla, det livet startar här, det livet börjar här. Ekonomin byggs här, allt börjar här. Och sen har jag en dröm om att försvinna härifrån, i alla fall som vuxen, jag vet det nu.

Likes

Comments

Hej fjollor och alla andra nollor!

Hur mår vi? Jag mår kalasbra!
Idag är första dagen på sommarlovet och jag jobbade på salongen, men från och med imorgon har jag en hel vecka ledigt(!!)

Förutom en körlektion och plugga körkorts teori, ska jag umgås med vänner, gå på solid sound, träna sola och bada och bara vila upp mig!

Puss och kram,
skumbanan!

Likes

Comments

Hej älskade!
Sommarvädret har tagit en redig fart och idag var jag i skolan och tränade! Efter träningen som idag var fokus på kondition åkte jag till havet och grillade med en av mina närmsta! Hur gosigt!!

Studentveckan har varit i full gång och jag har inte sett mycket av will men det lilla man ser blir man ju helt lycklig i själen av. Är så himla glad och stolt för hans skull, det är ingen mer skola som gäller nu! Kan knappt vänta tills det är min tur att ta studenten(!!!) Var ju inte utan att man rycktes med i stämningen och ville vara med och fira, men nästa år är det min tur. Och herregud, då börjar livet. Alla valmöjligheter!

Kvällar som dessa blir jag extra fundersam på hur man vill spendera livet, vad vill jag göra? Hur mycket energi vill jag lägga ner på olika saker och vad är min plan? Mitt mål? Jag älskar livet och alla dess olika vändningar och ikväll älskar jag livet lite extra. Sommarnätterna blir lite längre, luften lite lättare, glädjen lite större och man minns att viktigast av allt, är ju ändå kärleken

Likes

Comments

Effektiv, kort träning när den är som bäst!

Wihooo! Idag var det body pump och bodybalance på schemat och jag har typ längtat hela dagen efter det! Imorgon börjar dagen med grit strenght! Hoppas på en grym träningsvärk 👏🏾👏🏾

Likes

Comments