View tracker

I veckan har jag varit stum. Min mun har inte kunna forma ett enda ord förutom : KAN DU GÅ?

Jag har inte pratat med mig själv, inte pratat med familjen och jag har inte gått ur sängen på hela veckan. Min tankeverksamhet har varit helt okontrollerad och totalt osammanhängande och de få tankar jag lyckats komma ihåg är inte snälla, inte roliga eller positiva. Jag har inte känt igen det. Inte känt igen mig. Jag identifierar mig själv som positiv. Jag är glad. Jag lovar dig att jag egentligen är det. Just nu är min själ lite trasig bara. Det kommer gå över. Jag vet det helt säkert. För det är så himla många andra som har gått den vägen som jag går. Så himla många fler som går igenom fruktansvärda grejer och de överlever. Så mina problem är knappt verkliga gentemot deras och om de överlever sina trasiga själar, då kan jag också.


Men det är svårt att hantera sorg och ilska hörrni. Det är jättesvårt. Särkilt om man inte vet säkert varför man sörjer eller vad det är som triggar igång ilskan. Det är svårt att hantera känslorna när de kommer likt vågor och du faktiskt inte längre kan hantera klumpen i halsen och ta hand om det vid ett senare tillfälle. Det är svårt att hantera känslor när tårarna bara kommer eller hjärtat slår så otroligt hårt att man faktiskt börjar undra om det är något fel på kroppen, alltså på riktigt.

För det känns som att allting är på låtsas. Den där ilskan är där på rutin, den där sorgen är en påhittad sorg, för i ärlighetens namn kan jag inte förstå själv varför jag känner som jag gör. Jag förstår inte och ännu läskigare är det att det är helt utom min makt. Jag kan inte på något vis tänka bort det, eller distrahera mig själv längre.

Varje dag som har gått den här veckan har jag fått en urladdning varje dag. Raseriutbrott, en våg av sorg eller en dag fylld av känslomässig spänning. Det har varit ett helvete att bo i min kropp. Min kropp har varit mitt fängelse och som straff har jag känt mig ständigt jagad och okontrollerad.

Det är inte enkelt. Det är jättesvårt. Men jag kommer överleva för min tid kommer. Håkan sa det. Och alla andra historier får mig att tro på ett lyckligt slut. Jag bet bättre än att detta vore min dom, mitt liv. Jag ska ju bli min egen kapten. Jag kommer kunna styra igen. Snart. Men fan vad svårt det är att komma ihåg när klumpen i halsen inte går att hantera.

Likes

Comments


HELLO BABES!

Idag har jag bara varit hemma och haft en lugn dag är fortfarande hängig från att ha varit sjuk och kände att jag behövde en dag att bara vila upp mig.. Gårdagens 2 möten jag var på var både givande och extremt krävande så jag kände för en riktigt slapp dag och har knappt gått ur sängen ännu, hehe... Blev sugen på en Fun Facts lista då jag älskar allt som har med listor att göra så jag tänkte göra en lista på lite (förhoppningsvis) nytt om mig.

1. JAG FRYSER ALLTID OM MINA FÖTTER.

Ett återkommande problem. Jag älskar därför mysiga, tjocka sockar eller fluffiga tofflor. Det går jag runt med vilken årstid det än är.

2. MIN FAVORITTYP AV MUSIK ÄR (BORTSETT FRÅN BEY)..

Har ni gått in på youtube och sökt på "Chill remix" ? För det gör jag varje dag när jag kommer hem!! Min favorit är den här och om man spolar fram till ca 7.40 så kommer min favorit upp, big city lights. finns remixer på typ tre timmar med den också, haha och ja.. den har spelats ett flertal gånger när jag ska plugga, städa eller bara ta det lugnt.


3. JAG ÄLSKAR FRUKTIGA TEER.

Jordgubb, mango/papaya, skogsbär, persika/annanas, hallon .. u name it, det är det bästa jag vet!

4. JAG ÄLSKAR ATT GÅ PÅ YOGA PASS

Finns inget mer avkopplande, eller som samlar tankarna på samma vis som att andas med hela kroppen.

5. JAG BLIR KNÄPP OM JAG INTE TRÄNAR PÅ TRE DAGAR

Jag menar på riktigt! Givetvis tillhör jag den gruppen av människor som tränar stenhårt i två veckor och som sedan skiter i allt i två veckor. Eller gå på för hårt och blir sjuk. Ja, alltså det är så typiskt mig. Det är något jag verkligen ska bli bättre på. Bli mer disciplinerad och hellre gå till gymmet och bara göra lite grann då. För hur det än är så mår jag inte bra av att inte få den tiden och rensningen ur kroppen, haha.

6. JAG ÄR EXTREMT OFÖRUTSÄGBAR NÄR DET KOMMER TILL ATT GILLA VISSA SERIER OCH FILMER

förvånar mig själv jämt faktiskt, man tar nog inte mig för en tjej som älskar Kevin Hart- filmer eller gillar Arrow-serien, men det gör jag. Jag blir helt uppslukad. Och jo, jag älskar disneyfilmer och romcoms, men faktum är att jag gärna ser action/drama/comedy också.

7. JAG ÄLSKAR ATT VARA UTOMLANDS MEN HAR PÅ SENARE ÅR UTVECKLAT EN TYP AV SOLEXEM

det är på riktigt hemskt.

8. JAG ÄLSKAR FÖRÄNDRINGAR

Klippa av håret, förlänga håret, färga håret, bleka håret, rött läppstift, nude/beige läppstift, variation i träning, variation på musik, variation på umgänge, variation på mat... Jag blir knäpp när saker och ting förblir detsamma.


9. JAG TRIVS BÄST NÄR JAG GÅR KLÄDD

i ett par kostymbyxor och en stickad tröja/en kjol och en finare blus

10. MINA FAVORITSKOR

slip on, sneakers eller overknee boots

11. JAG HAR VARIT PÅ TVÅ KONSERTER I MITT LIV .

Beyonce, -formation worldtour i friends arena i stockholm.

The script, no sound without silence i O2 arena i London.


12. MITT MOTTO ÄR HAUKUNA MATATA
när jag var liten brukade jag sitta och kolla på lejonkungen om och om och om igen. det fanns liksom ingen hejd på lilla mini mig, haha! Än idag kan jag i princip hela manuset utantill. Och jag lever efter tanken "It means no worries" Jag är en jättepositiv tjej, men glada tankar om det mesta, och jag älskar när jag och mina nära skrattar högt!

Likes

Comments

​JAG VET ATT JAG INTE VAR ENSAM OM ATT ÄLSKA LEJONKUNGEN OCH VI ALLA HAR EN APJOBBIG TID FRAMFÖR OSS. SISTA TIDEN INNAN SOMMAREN, VÅREN OCH ALLA VI STUDENTER... VI VILL BARA BLI KLARA. 

HÄR KOMMER LITE PEPP TILL ER!

Likes

Comments

View tracker

BABES!!

Det är bannemig redan torsdag idag. HUR SJUKT!!
Jag börjar skolan nästa onsdag och har då en ny praktikperiod och ett nytt ställe att vara på (!!)
Det är både spännande och nervöst och tråkigt. Tråkigt för att jag trivts väldigt bra på Diva, men varje tid och kapitel har sin charm och förr eller senare behöver man förändringar i vardagen och man behöver nya utmaningar. Så nu blickar jag framåt mot nya äventyr. Berättar vart jag är numera lite längre fram!


Hörrni, Det är så mycket oavslutade projekt i min hjärna. Så jag tänkte göra en passande bucketlist över 2017.


Likes

Comments

"VAD HÄNDER EFTER STUDENTEN DÅ MOA?"

Jag tror att jag har svarat olika varenda gång folk har frågat mig just den där frågan. För det är ju så himla mycket man vill. Man vill flytta hemifrån, man vill ha ett stabilt jobb, man vill bo i rätt stad, man vill hinna resa, bli ett med sig själv och hinna andas i ett nytt liv. För någonstans har man hur mycket förväntningar som helst på just de där månaderna efter studenten. Någon typ av längtan efter frihet och egna beslut.


Så vad har jag svarat då?

-Jag vill ju försöka resa, kanske vara au pair

-Jag vill ju flytta hemifrån

-Jag vill ju färdigutbilda mig som frisör

-Jag vill ju jobba och tjäna pengar

-Jag vill vidareutbilda mig

...

Så jag antar att jag får göra som alla andra bara se till att ta studenten med grymma betyg utifall att planen faller åt nått oväntat håll och sen får jag låta ödet styra min båt tills jag själv vet vad som är självklart.


Likes

Comments

Just nu ligger jag hemma och har en extrem längtan att gå till gymmet så jag tänkte ta mig an ett morgonpass imorgon innan jobbet! Hur härligt! Har haft en riktig svacka nu det senaste. Två veckor då jag kommer mig dit och sedan kommer två veckor då jag inte orkar. Ibland är det väl så antar jag, men jag är hypertaggad på ett härligt benpass imorgon.

Puss!

Likes

Comments