Fredag idag och en vecka kvar till sommarlov, nu mår man!!

Dagens planer är att åka till skolan. Ikväll har jag inte planerat något speciellt ännu då jag slutar så sent (17:00). Det jag vet är att jag ska äta tacos med familjen till en början sen får jag se om jag orkar göra något. Just nu är jag helt slut, tror det kan bero på att jag somnat så sent de senaste dagarna och gått upp runt 6 tiden.

Uppdaterar ikväll när jag vet vart kvällen leder

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vad passar bättre in en regnig kväll i juni än en throwback bomb från utlandet?

Just nu ligger jag i sängen och hör smattret av regnet mot rutan, det är juni HALLÅ? Vi har ju fått lite smakprov på sommaren men nu får den gärna börja på riktigt (!!)

#egypt2016-2017

Likes

Comments

Äntligen tillbaka (!!!)

Nu har jag bestämt mig för att börja blogga på nytt, vet dock inte hur mycket eller när men känner att jag vill dela med mig av mitt "roliga liv"

Här kommer ni kunna se alla sorters bilder, läsa om känslor, träning, mode och allt annat kul. Helt enkelt min livsstil och vardag.

SOOOO ENJOY

Likes

Comments

En riktigt rolig natt i början på läsåret med en ny härlig klass, neon ljus i ögonen och hög bra musik


Likes

Comments

igår den 20/8 var det äntligen dags för bröllop för pappa och Malin. Det var så vackert och gick inte att motstå tårarna som tryckte fram i kyrkan och på allas fina tal. Festen efter hölls på Statshotellet i Skänninge som vi hyrt där vi började med en tipspromenad, sedan skåla champagne. Efter det var det dags för förrätt och varmrätt och sen självklart bröllopdśtårta (namnam). efter det började självaste festen. Ett band började spela musik och full håll i gång på dans golvet. en riktigt lyckad dag och natt.

Är så glad för pappas och Malins skull och att dagen äntligen var kommen, det var helt underbart verkligen.

​bilerna ovan är tagna innan bröllopet. Bilderna som fotografen tog utanför kyrkan kommer upp i ett senare inlägg när vi fått hem bilderna.

Likes

Comments