Miljoner människor har hittat en mer hälsosam livsstil och blivit lyckligare med Lifesum. Hälsotidningar över hela världen rekommenderar Lifesum till sina läsare. Kort sagt, det funkar!

Vill du gå ner i vikt, gå upp i vikt eller helt enkelt bara leva ett hälsosammare liv? Det vill jag, därför laddade jag ner denna fantastiska app. Du registrerar dig och sen sköter den alla uträkningar. Skönt att bli av med matten va? SUPER!


SÅ FUNKAR APPEN:

Lifesum coachar dig att tracka allt du äter och dina träningspass varje dag. Appen hjälper dig göra bättre matval och förbättra dina vanor. Den är perfekt för dig som vill gå ner i vikt, få kontroll på vad du äter eller för dig som tränar mycket och vill hålla kolla på dina näringsämnen.

Jag tycker iallafall att ni ska prova, ladda ner appen och låt den göra sitt! Det skadar absolut inte att testa.

Så vad säger ni?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Wow vilka dagar...
Att komma iväg från att ha den tråkigaste och mest deprimerande sportlov till att faktiskt få tänka på annat än att bara ligga hemma i sängen och vara ledsen. Det skulle jag inte kommit på själv om inte min syrra fanns där.

"Kom upp hit till Stockholm så kan vi hitta på något roligt"

Jag åkte upp och det blev såå mycket bättre än vad jag hade föreställt mig.

TACK Stockholm för denna gång, vi ses SNART igen!

#snartkommerbabyhem #fyfanvadjagharsaknathonom

Likes

Comments

Var på bio igår, jag såg en av de bästa filmerna jag någonsin har sett. Det var blandade känslor, glädje, kärlek och tårar. Utan att spoila någonting (för jag tycker verkligen att ni borde se den om ni inte redan har gjort det!!) så var denna filmen väldigt gripande. Den fick mig som tittare att verkligen tänka till en extra gång, det tycker jag om med filmer. Utöver att själva filmen var super bra så var detta baserad på en verklig historia och man fick se de riktiga bilderna efteråt på de riktiga karaktärerna och personerna det handlade om.

Här kommer lite om vad filmen LION handlar om:

Femårige Saroo bor i norra Indien och är en ovanligt vaken liten kille. Hans högsta dröm är att växa upp och kunna göra allt det som hans äldre bror kan. Efter att av misstag ha hamnat på ett tåg och somnat vaknar han upp ensam och förvirrad hundratals mil hemifrån. Ingen förstår vad hans säger, ingen verkar vilja hjälpa honom och han tvingas en tid att leva som gatubarn i ett inte helt ofarligt Calcutta. Saroo hamnar till slut på ett barnhem varifrån man försöker finna hans familj utan resultat och han blir så småningom adopterad av en australiensisk familj som ger honom all den kärlek och omsorg han så länge saknat. För att inte såra sina adoptivföräldrars känslor nämner Saroo sällan sitt tidigare liv och begraver sitt hopp om att någonsin återförenas med sin riktiga familj. När en studiekamrat många år senare föreslår att han ska försöka hitta sin hemby med hjälp av Google Earth tycker han att det är en galen idé, men tanken är svindlande och han gör sin första sökning med hjälp av de fragmentariska minnesbilder han kvar. Lion berättar den gripande, sanna historien om Saroo Brierley och är baserad på hans bok "A long way home". Producerad av bolaget bakom storfilmer som King´s Speech.Likes

Comments

Hej fina! Jag tog februarilov/sportlov redan igår, jag har blivit sjuk.. Efter alla <3 dag i tisdags så blev jag så sjuk (kanske en för hård kväll?!..) Som jag skriver i rubriken så ser jag absolut inte fram emot detta lovet som kommer. Kristian åker på solsemester till Kap Verde på söndag och jag är inte beredd på det. Jag och Kristian har haft det väldigt upp och ner de senaste veckorna MEN de senaste två veckorna (ich) har vi haft det såå bra. Inte bråkat och inte stört sig på varandra någonting. Så nu känns det verkligen bra igen, nu kommer det att stanna såhär. Supermyisgt och världens bästa alla <3 dag!

Som tur var så kunde min syster träffas. Så nästavecka åker jag till Stockholm för att dels träffa min syster och hennes man men också för att jag ska göra roliga saker för att inte ha ångest VARJE dag. Jag klarar inte av att vara själv med min seperationsångest och då blir det lättare om jag inte tänker på det så mycket. Att åka till stockholm kommer nog vara min räddning när kristian är borta.

Vad ska ni göra på sportlovet? Har ni några planer?

Likes

Comments

Min alla ❤️ dag var den bästa i mitt liv. Jag mådde så himla bra och allt var bara heeelt perfekt. Jag tänker inte gå in på detalj vad vi gjorde mer än att säga att vi hade den mysigaste dagen på länge.

Tack för att du finns älskling och tack för att du gjorde gårdagen till den bästa!

Jag hoppas att ni hade en bra dag igår oavsett om ni firade alla dag eller inte, med någon annan eller själva. Ni är värda det bästa!

Likes

Comments

Efter regn kommer solsken, så är det för mig just nu. Jag har tagit en liten paus på bloggandet på sistone och ni undrar säkert vart jag har tagit vägen. Jag har varit på botten, inte alls mått bra. Men nu är jag uppe på fötter igen och jag börjar kämpa som f*n nu. Jag ska kämpa med mig själv, få upp mitt självförtroende. Jag ska kämpa med mig och min pojkvän, vi ska må lika bra som vi gjorde innan (om inte bättre), jag ska göra ALLT. Jag ska kämpa med allt runt omkring mig. Visst jag kan fortfarande få mina attacker och mina downs men det kommer gå över, jag har fått hjälp. Jag går på KBT behandling som kommer att hjälpa mig enormt och jag har min medicin som hjälper mig dagligen. Allt jag behöver göra nu är att tänka positivt och KÄMPA med allt.

Jag vill att det ska gå och då gör det de. Jag ska hitta mitt sätt att lära känna mig själv och jag ska ha ett jävligt bra 2017.

Har ni några nyårslöften eller saker ni vill uppnå snart/framöver? Berätta gärna!

#Kämpa

Likes

Comments

Visst är det mysigt att gå och shoppa? Dessutom när det är med någon man tycker om. Här kommer lite bilder på vad jag köpte denna helgen. Jag är super nöjd och nästan allting var på rea/presentkort.

Likes

Comments

Hej hörni! Jag har inte alls mått bra de senaste dagarna den här veckan. Julafton var superbra, firade som sagt med min fina familj och pojkvän. Super mysig jul 2016. Men vad hände sen...? Allting bara föll igen och jag mådde/mår så dåligt. Mamma och min låsas pappa är inte hemma och ska vara borta i tre veckor. Är hemma själv med min mormor och det är väll mysigt tänker ni.. Ja det är mysigt att vara med mormor själv MEN det är också ett stort ansvar. Mormor är sjuk i sina lungor och kan därför inte göra så mycket. Så dessa tre veckor är som om jag är hemma själv och bor själv. Jag får städa, tvätta och diska.. Det är väll jättebra att jag får lära mig detta till när jag flyttar hemifrån men när man själv inte ens orkar ta hand om sig själv när jag ligger i sängen så blir det ännu jobbigare.


På tal om någonting helt annat så kommer detta året 2017 bli både otroligt bra men också otroligt jobbigt. Jag har aldrig levt under ett så up and down år så som 2016. Det har verkligen varit ett så j'vla jobbigt år där jag fått veta mycket om mig själv både nu och min barndom som jag inte visste innan och som jag kanske inte ville veta heller (inte just nu iallafall) Så det är en av många saker som varit jobbigt för mig och som har tagit så mycket energi och ork. Vissa dagar har verkligen jag mått såå bra, varit glad och velat spendera min tid med familjen och pojkvännen så mycket som möjligt. Men de flesta dagarna så har det varit tvärt om. Har bara velat vara själv och bara varit ledsen.

Nu i januari 2017 så börjar jag på KBT terapi och kommer att prata om allt som handlar och är runt om mig. Det är väldigt mycket om diagnoser och pappa som dessa månader kommer att handla om.


Jag hoppas att ni följer min resa och hänger med när jag utvecklas. Jag hoppas att ni har det bra och mår bra så hörs vi snart igen

KRAM

Likes

Comments

Hej fina! Idag kommer jag att lägga en stor beställning på de beställningar som kommit in. Om ni också vill beställa någon produkt så rekommederar jag er att beställa från mig idag eftersom jag idag har en liten rabatt till er som väljer att beställa! Hur bra är inte det, så passa på!

Likes

Comments

Hej igen underbaringar!
Kolla vilka perfekta nyårsläppar?! Vem skulle inte velat ha ett par röda läppar till en kolsvart klänning på nyårsfirandet eller till det nya 2017.
WOW skulle jag säga om en person kom in i rummet där jag satt med detta läppstift på läpparna som bara lyser en fin röd färg.
Läppstiftet är en av mina favoriter när det kommer till våra sminkprodukter! Jag skulle lätt ha på mig detta varje gång jag sätter på mig min svarta lilla tajta klänning på alla fester framöver.

Även detta läppstift finns i olika färger som bland annat petal pink, Brandy och Champagne Kisses. Tre av våra åtta super fina färger.
Detta sammetslena läppstift förbättrar intrycket av dina läppar med rik fin färg som inte flagnar och ett litet extra skydd i form av olivolja.

Kontakt:
Facebook: Moa Hagen
Instagram: moiiiish
Blogg: nouw.com/moahagen

Likes

Comments