Hej igen mina fina!
Vi slutade tidigt idag (redan vid 12) skööönt! Bästa tiden att gå till gymmet, eftersom alla jobbar/går i skolan tänkte jag och sprang hem, tog på mig gym kläder och sprang tillbaka. Som jag tänkte, det var INGEN där till en början, också jätte skönt!

Det blev 60min rena ben och rump övningar + lite upp och ner varvning.

Efter gymmet gick jag hem och slocknade totalt.. hur kan en skoldag göra en såå trött?! Är alltid trött efter skolan. Skönt att sova iallafall, men nu blir det mat, fisk med ris.

Vad har ni gjort en onsdag som denna?

Har massor med läxor jag måste göra som jag är back i så jag får väll gå och göra de efter maten.
Vi hörs snart igen, KRAM ♡

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Som ni ser i rubriken blev det gym idag. Det var sååå mycket folk där just när vi kom så vi tillochmed fick vänta på maskinerna. Men aja, det var väll inte bara våra huvud som tänkte den tanken att komma EXAKT då.
Det blev iallafall ben och mage idag. Superbra!

Vad har ni gjort en måndag som denna?

Nu är klockan snart 23.00 och jag måste gå och lägga mig. Tack för att ni tittade förbi en gång till, vi hörs igen snart!

LU ♡

Likes

Comments

Hej hörni! Förlåt förlåt förlåt för dålig update.. har haft så mycket med födelsedags veckan, skolan och så att göra så att jag inte har haft någon tid över till annat. Har bland annat varit sjuk i tre dagar (de tre mest händelserika dagarna där jag absolut inte fick vara frånvarande.....)

Kan skriva en snabb uppdatering om vad som har hänt när jag vart borta från bloggen:

Födelsedag 27/3- 2017 - en FANTASTISK dag, hela 18år! Spenderade dagen med familj och pojkvän. Supermysigt och jätteroligt.

Spa dagar med mamma fyra dagar på Sportlovet - suuuper mysiga dagar i Göteborg/Varberg med mamma med bra sällskap och mycket bra mat. Att få koppla av och inte tänka på någonting annat än här och nu.

Som sagt så har jag också varit sjuk på de tre dagarna jag ABSOLOUT inte ville vara borta från skolan/omgivningen. Missade prov och inlämningar i skolan. Missade massa körlektioner och blivit massor med problem där nu, hehe... MEN att då ha världens bästa människor runt omkring sig är det bästa som finns.
Nu är det bara att ta nya tag och fortsätta som vanligt.

Min instagram har blivit hackad, som ni kanske läste i förra inlägget. Kontot är borta och jag har skapat ett nytt. Ni får jättegärna gå in och följa mig och hjälpa mig att få lite följare igen. (moiiiish heter jag nu) TACK!

Likes

Comments

​Kan ni göra mig en tjänst? Följ mig nya instagram, den gamla blev hackad. Jag uppdaterar mer på bloggen imorgon, sov gott! 

Likes

Comments

Miljoner människor har hittat en mer hälsosam livsstil och blivit lyckligare med Lifesum. Hälsotidningar över hela världen rekommenderar Lifesum till sina läsare. Kort sagt, det funkar!

Vill du gå ner i vikt, gå upp i vikt eller helt enkelt bara leva ett hälsosammare liv? Det vill jag, därför laddade jag ner denna fantastiska app. Du registrerar dig och sen sköter den alla uträkningar. Skönt att bli av med matten va? SUPER!


SÅ FUNKAR APPEN:

Lifesum coachar dig att tracka allt du äter och dina träningspass varje dag. Appen hjälper dig göra bättre matval och förbättra dina vanor. Den är perfekt för dig som vill gå ner i vikt, få kontroll på vad du äter eller för dig som tränar mycket och vill hålla kolla på dina näringsämnen.

Jag tycker iallafall att ni ska prova, ladda ner appen och låt den göra sitt! Det skadar absolut inte att testa.

Så vad säger ni?

Likes

Comments

Wow vilka dagar...
Att komma iväg från att ha den tråkigaste och mest deprimerande sportlov till att faktiskt få tänka på annat än att bara ligga hemma i sängen och vara ledsen. Det skulle jag inte kommit på själv om inte min syrra fanns där.

"Kom upp hit till Stockholm så kan vi hitta på något roligt"

Jag åkte upp och det blev såå mycket bättre än vad jag hade föreställt mig.

TACK Stockholm för denna gång, vi ses SNART igen!

#snartkommerbabyhem #fyfanvadjagharsaknathonom

Likes

Comments

Var på bio igår, jag såg en av de bästa filmerna jag någonsin har sett. Det var blandade känslor, glädje, kärlek och tårar. Utan att spoila någonting (för jag tycker verkligen att ni borde se den om ni inte redan har gjort det!!) så var denna filmen väldigt gripande. Den fick mig som tittare att verkligen tänka till en extra gång, det tycker jag om med filmer. Utöver att själva filmen var super bra så var detta baserad på en verklig historia och man fick se de riktiga bilderna efteråt på de riktiga karaktärerna och personerna det handlade om.

Här kommer lite om vad filmen LION handlar om:

Femårige Saroo bor i norra Indien och är en ovanligt vaken liten kille. Hans högsta dröm är att växa upp och kunna göra allt det som hans äldre bror kan. Efter att av misstag ha hamnat på ett tåg och somnat vaknar han upp ensam och förvirrad hundratals mil hemifrån. Ingen förstår vad hans säger, ingen verkar vilja hjälpa honom och han tvingas en tid att leva som gatubarn i ett inte helt ofarligt Calcutta. Saroo hamnar till slut på ett barnhem varifrån man försöker finna hans familj utan resultat och han blir så småningom adopterad av en australiensisk familj som ger honom all den kärlek och omsorg han så länge saknat. För att inte såra sina adoptivföräldrars känslor nämner Saroo sällan sitt tidigare liv och begraver sitt hopp om att någonsin återförenas med sin riktiga familj. När en studiekamrat många år senare föreslår att han ska försöka hitta sin hemby med hjälp av Google Earth tycker han att det är en galen idé, men tanken är svindlande och han gör sin första sökning med hjälp av de fragmentariska minnesbilder han kvar. Lion berättar den gripande, sanna historien om Saroo Brierley och är baserad på hans bok "A long way home". Producerad av bolaget bakom storfilmer som King´s Speech.Likes

Comments

Hej fina! Jag tog februarilov/sportlov redan igår, jag har blivit sjuk.. Efter alla <3 dag i tisdags så blev jag så sjuk (kanske en för hård kväll?!..) Som jag skriver i rubriken så ser jag absolut inte fram emot detta lovet som kommer. Kristian åker på solsemester till Kap Verde på söndag och jag är inte beredd på det. Jag och Kristian har haft det väldigt upp och ner de senaste veckorna MEN de senaste två veckorna (ich) har vi haft det såå bra. Inte bråkat och inte stört sig på varandra någonting. Så nu känns det verkligen bra igen, nu kommer det att stanna såhär. Supermyisgt och världens bästa alla <3 dag!

Som tur var så kunde min syster träffas. Så nästavecka åker jag till Stockholm för att dels träffa min syster och hennes man men också för att jag ska göra roliga saker för att inte ha ångest VARJE dag. Jag klarar inte av att vara själv med min seperationsångest och då blir det lättare om jag inte tänker på det så mycket. Att åka till stockholm kommer nog vara min räddning när kristian är borta.

Vad ska ni göra på sportlovet? Har ni några planer?

Likes

Comments

Min alla ❤️ dag var den bästa i mitt liv. Jag mådde så himla bra och allt var bara heeelt perfekt. Jag tänker inte gå in på detalj vad vi gjorde mer än att säga att vi hade den mysigaste dagen på länge.

Tack för att du finns älskling och tack för att du gjorde gårdagen till den bästa!

Jag hoppas att ni hade en bra dag igår oavsett om ni firade alla dag eller inte, med någon annan eller själva. Ni är värda det bästa!

Likes

Comments

Efter regn kommer solsken, så är det för mig just nu. Jag har tagit en liten paus på bloggandet på sistone och ni undrar säkert vart jag har tagit vägen. Jag har varit på botten, inte alls mått bra. Men nu är jag uppe på fötter igen och jag börjar kämpa som f*n nu. Jag ska kämpa med mig själv, få upp mitt självförtroende. Jag ska kämpa med mig och min pojkvän, vi ska må lika bra som vi gjorde innan (om inte bättre), jag ska göra ALLT. Jag ska kämpa med allt runt omkring mig. Visst jag kan fortfarande få mina attacker och mina downs men det kommer gå över, jag har fått hjälp. Jag går på KBT behandling som kommer att hjälpa mig enormt och jag har min medicin som hjälper mig dagligen. Allt jag behöver göra nu är att tänka positivt och KÄMPA med allt.

Jag vill att det ska gå och då gör det de. Jag ska hitta mitt sätt att lära känna mig själv och jag ska ha ett jävligt bra 2017.

Har ni några nyårslöften eller saker ni vill uppnå snart/framöver? Berätta gärna!

#Kämpa

Likes

Comments