Bästa Inga och Elina från när vi tog oss upp på fjället för en härlig skotertur❣️

Bilder från några av vinterns härligaste dagar som bestått av många skoterturer och svängar till backen. Fick sällskap av Linnea, Emmy och Elina för en skidtur på längskidor till Kobåset. Som vi njöt av det härliga vädret! (brände oss som satan gjorde vi även)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

CommentsCypern!

Lite bilder från hotellet

I början på Maj blir det dax för jag, Emmy och mamma att resa till Cypern! Så det blir 1 veckas härlig semester kombinerat med träning, sol, värme och god mat. Hur nice? Ska bli så härligt att få komma bort lite och värma upp sig. Vi åker med Ving. Har faktiskt aldrig varit i Cypern (tror jag?) Vilket ska bli spännande! Självklart kommer vi bo på ett träningshotell...haha vad annars när man reser med familjen Gustafzzon. Hotellet ligger vid Fig Tree Bay så kom gärna med tips om vad man bör se och göra där borta! Resaturang tips? osv... Tror att hotellet ligger nära Nissi Beach vilket jag hört ska vara en fin strand.

Likes

Comments

Hej på er! Förra veckan var jag och färgade håret hos Klipporama som ligger vid Vasplan här i Umeå. Nöjd blev jag. Det blev en ner dämpning av de gula tonerna och håret fick en mycket mer kallare färg, tyvärr så fick bilden ett väldigt dåligt ljus...Men skönt med lite förändring. Det var ett väldigt bra tag sen jag gjorde något med mitt hår så det var på tiden!

Likes

Comments