Likes

Comments

Godmorgon!
Står just nu på jobbet så kastat in ett snabbt inlägg, öppnade idag så jag slutar halv fem. Ska hem och trimma hästisarna då och sen ska jag försöka få lite sol... Är ledig resten av veckan så får hoppas att det härliga vädret idag håller i sig, all färg jag fick förra veckan är nästan bort och jag flår redan...:( så behöver sol!!! På fredag åker jag till Skåne med Chillie, mamma och Rut, jag och Chillie ska tävla hela helgen så är där tills söndag.

Är jättetaggad, ska bli så kul att träffa massa hästfolk, vara inne tävlingsandan och med hästarna. Se massa duktig ekipage och prata häst bara för att sen på kvällarna grilla dricka vin och gå på mysiga restauranger.

Mhihu längtar
Men nu först ska jag jobba idag, mysa med Matilda Imon, träna på torsdag så ska gå igenom allt det först ❤️

Likes

Comments

Nu är jag äntligen påväg hem, vart och tävlat med Chillie hela förmiddagen . Han kändes mycket fin, han blir lite loj på banan men nu när vi börjat ta tag i det och tränar på det ska det nog bli fart på honom. Var trettiotre startande i min klass idag och jag och Chillie lyckads bli sjua på 64,043%. Är jättenöjd över honom, har haft honom i snart fem månader och han kan redan leverera så bra. Träning ger färdighet .

Nu ska jag hem iaf och fixa iordning Chillie, han ska få många klappar och pussar (;p)
Sen ska jag in och äta, är så hungrig.
Ska ut och rida Banken också, red inte honom igår så ska jogga igenom honom idag.

Likes

Comments

Får bli bilder och rens av garderoben Imon, är så trött. Gick jättebra att rida, Chillie känns redo för Imon och jag är taggad. Ska kolla Eurovision nu. Jag, lillebror har bunkrat upp oss i soffan med godis. Ska hämta pappsen på kalas sen också så får passa på att vila lite nu

Likes

Comments

Nu är jag hemma efter en lång dag, vart super kul idag haft massor att göra och massa trevliga kunder har vart inne. Jobbade med Louise och det är ju alltid lika kul. Nu sitter jag pladask på golvet i hallen med våra äldre hundar och myser, ska ta tag i mig själv och gå ut och rida och fixa diverse inför imorgon sen ska jag ikväll rensa min garderob och fixa iordning så allt nytt får plats ;) kan behövas för just nu ser det ut som ett bombnedslag i min garderob...

Likes

Comments

Hann inte ta bilder men här är en liten sneak Peak på lite nytt, även vad jag har på mig idag, armbandet är också från Odd molly men det fick jag av min chef för någon vecka sedan.

Likes

Comments