Okej det här är första dagen på mitt " lilla " experiment, och ja jag kan börja med att dagen inte gick riktigt som jag trodde, från en början.

Först försov jag mig med en halvtimme, en halvtimmes mer sömn och jag lyckades att inte bli sen, yes.
Sen bar det av till träningen som började klockan 11:30 men jag behöver åka 10:00 för att jag kör moppebil och vi ska vara där en halvtimme tidigare för uppvärmning.
Träningen började med en difensövning lite smått, bara att
slajda ( typ glida åt sidan ). Då försvann känseln i mitt knä och jag kände hur det vek sig. Alltså stod jag en hel träning på sidan och kollade medan dom andra sprang som fan och jobbade för att bli bättre och jag vara stod där och gjorde nästan ingenting, det kändes inte bra. Fast jag körde bollbehandling och sköt så jag utvecklades på den fronten. Också samtidigt kan jag erkänna att jag är rädd för min ena tränare, han är läskig och blir sur för minsta lilla fel man gör och jag har bara lust att gråta då.
Jo jag var med på en grej när man skulle boxa ut och lära sig spela difens på en som stod och postade, det var lite kul mitt i allt.
Sen så åker jag på Stockholmsserien nästa helg och behöver dela buss med
skitsnygga, önska mig lycka till. Ja efter träningen så åkte jag och en kompis hem till en annan kompis för att duscha och käka innan vi skulle på herrmatchen. Det var kul för hon hade sin moster och hennes barn hemma hos sig och han är den sötaste ungen någonsin och vi kollade på gamla hederliga underbara Ice Age 😍

Så nu till herrmatchen, Jämtland Basket vs Sundsvall Dragons, derby time :

Matchen började dåligt, Jämtland var inte med på tårna varken i försvar eller anfall. Dom tappade många bollar under första perioden och låg snabbt under med 15 och coachen var förbannad. Jämtland var slöa och inte riktigt hemma förutom små korta glimtar under första och andra perioden. Corin Henry, Jämtlands bästa spelare på länge tog alla i kragen och gjorde både bra och dåliga anfall men gjorde så att Jämtland tillslut bara låg under med 5 i tredje perioden. Han spelade ett bra difens också.Någon som jag också tyckte spelade bra var Gustav Hansson, han spelade ett grymt difens på Sundsvalls bästa spelare och gjorde så han tappade några bollar eller inte kunde anfalla riktigt till korgen. Han spelade också bra i anfall, läste spelet bra och anföll bra. I fjärde perioden knaprade dom igen, igen efter att ha legat under med 20 igen. Dom låg under med 7 dom sista tre minuterna och det var så spännande så jag trodde jag skulle svimma. Men ja dom förlorade med 10/11 poäng fast hela matchen var spännande och man satt och spände sig för man ville så gärna att Jämtland skulle vinna.

När jag kom hem efter matchen så fick jag gravad lax och potatisgratäng och maten var underbar. Nu kollar vi på en dålig film och jag ska troligtvis gå och lägga mig snart för jag är sviiintrött, skriver nog imorgon efter träningen, ciao!

Likes

Comments

Jag hittade min gamla blogg som var från 2012 eller 2013, och den handlade om Ulrik Munther och vad jag gjorde eller inte gjorde för jag bad om råd på filmer även om vårat internet suger. En blogg som inte var direkt bra men vad kan man förvänta sig av en 12 åring? Jag hade jätteroligt när jag skrev i bloggen och jag trodde att jag skulle bli känd, men det är så svårt att bli känd i någonting nu förtiden och den drömmen försvann ungefär två månader efter jag börjat bloggat som 12 åring.

Den här bloggen är lite annorlunda om man jämför med min gamla om man så vill säga. Jag kanske inte är bättre på att skriva men den här ska inte vara till för att det ska vara perfekt svenska, den här är till för att jag ska komma ihåg mitt basket spelande, kolla hur laget utvecklas, skriva efter träningar osv. Mest för att mitt minne är så dåligt, hehe, men också för att det här kommer jag kunna läsa när jag är äldre om inte tekniken är ännu mer komplicerad.

Såklart kommer inte bloggen handla om bara basket, den kommer handla om mina vänner, min familj, hur jag förhoppningsvis börjar träna utanför baskethallens väggar ( jag ska göra det!) och kanske hur jag påverkas av samhället hur det är idag och sen kanske hur man ska göra annorlunda. Den kommer säkerligen handla om punkter som hände under dagen som jag kan skriva hur mycket som helst om eller så är det små fjuttiga korta inlägg om att livet är bra, eller dåligt.
Det enda jag kan säga direkt nu på momangen är att bloggen kommer handla om basket ( jag kommer säkerligen upprepa flera saker många gånger, inte en sån bra talang men jag minns aldrig vad jag skrev.) sen kommer massa andra saker där emellan för jag spelar inte bara basket utan jag lever ett bra liv däremellan också och att det är mest för min skull, för att komma ihåg. Dagbok funkar inte jag har prövat så många gånger så, jag tänkte att det kanske blir mer inspirerande att skriva såhär och att kanske någon kommer inhoppandes just på min blogg och läser det här, då är vi ju två som kommer komma ihåg det om man har så bra minne eller så väljer man att läsa det om och om igen. Samtidigt får ju läsaren en upplevelse om man skriver bra och jag som skriver får ju leva tillbaka lite, det är alltid kul även om det hände för 20 minuter sedan så tränar man ju minnet.

Jag hoppas verkligen jag håller den här grejen jag gett mig in på så skriver jag imorgon, om herrmatchen derby, Jämtland-Sundsvall, spännande och om träningen med ett knä som inte vill som jag.

Godnatt!

Likes

Comments