​- Parc Güell av Antoni Gaudí, Barcelona 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Utan tvekan det bästa brunchstället vi hittade i Barcelona. Det märktes tydligt att det var ett populärt ställe att luncha på då det vid flera tillfällen var kö för att komma in. Men wow vad god mat! Caféet ligger på en mindre gata i närheten av Passeig de Grácia. Helt klart värt att besöka! 

Likes

Comments

Här strosade vi runt under vår allra sista dag i Barcelona. Hur fin är inte denna parken?! Blir hela tiden överraskad av hur fint Barcelona verkligen är! Rekommenderar alla att åka hit, och glöm då inte att besöka Parc de la Ciutadella som jag verkligen blev positivt överraskad över. Har promenerat i Parc Güell sedan tidigare, men enligt min åsikt är Ciutadella minst lika fin. Ni hittar vackra byggnader vart ni än befinner er i Barcelona, i avslutningen av parken hittar ni en av dem "Arc de Triumf". Detta är dessutom inom gångavstånd från Centrum och stranden, vilket gör det ännu mer tilltalande! 

Likes

Comments

Suttit med tentaplugg sedan jag kom hem från Barcelona, därför har ingen uppdatering hunnits med tidigare. Men nu så..

Måste börja med att berätta hur mycket jag älskar Barcelona!! Så himla underbar stad, där finns verkligen det mesta man vill få ut av en weekend. Massor med shopping, strandpromenad, god mat, uteserveringar, otrolig fin arkitektur, sevärdheter och fotboll. Det finns någonting för alla! Vi hann med det mesta vi hade planerat och en hel del blev givetvis spontant. Blir fler uppdateringar inom det närmaste, men bjuder på dessa bilderna så länge! 


Likes

Comments

10 saker som ändrar din inställning till hösten:

▪︎ Det absolut bästa sättet att lysa upp hösten är genom att tända ljus. Det är inte mycket som slår den mysiga stämningen av tända ljus i kombination med en mysig filt virad om sig. Mitt tips är att på egen hand skapa den bästa stämningen runt omkring sig!

▪︎ Ta ett varmt bad för att koppla av. Efter en hektisk dag bestående av jobb eller studerande kan ett varmt bad bidra till att du lättare kan varva ner. 

▪︎ Boosta din kropp med energi och vitaminer. Ett tips är att efter en långpromenad ta en kopp grönt te eller en smoothie. Det gör verkligen nytta för immunförsvaret som behöver va på topp denna tidpunkten på året. 

▪︎ Nu kommer mer tid spenderas inomhus, varför inte införskaffa ny inredning? Inredning är såpass mer än möbler, det handlar om att få sitt hus/lägenhet att kännas som ett hem. Inredningen skall ju spegla din egen typ av smak. Utnyttja din kreativa sida och skapa ett hem som du trivs i!

▪︎ Brygg en kopp kaffe och släng ihop mysigaste musiklistan. Min lista hittar ni HÄR!

▪︎ Modet är ju som allra bäst under hösten! På alla nätbutikers hemsidor finner du varma coats, polotröjor och höga boots. Hur fint som helst om ni frågar mig! Hösten är en perfekt tid för nätshopping då man slipper pallra sig ut i storm och regn för att kika i affärer. 

▪︎ Känn ingen ångest över att stanna inomhus, nu finns det tid för att läsa en bra bok eller bläddra i magasin. Unna dig en extra myskväll i veckan, det är du värd!  

▪︎ Bjud hem vännerna på en brakmiddag eller plockmat av olika slag. Det är ett tillfälle att hinna umgås mer och det kan vara minst lika mysigt som att sitta på restaurang! 

▪︎ Hösten innebär att rutinerna kommer till sin spets och träningsrutinerna likaså. För att hitta din träningsmotivation uppmanar jag dig att börja planera! Skriv ett träningsschema och kostschema med utgångspunkt för dina egna mål. När du har fått ner det på papper är det tusen gånger enklare att följa. 

▪︎ Frukost på sängen under lediga dagar! 

Likes

Comments

En riktigt skön helg har spenderats med familjen, vilket var ett bra tag sedan nu! Är full av energi denna måndag, vilket innebär att jag har fått SÅ mycket gjort. Fokuserat på studier hela dagen, då jag missar en del under veckans resa till Barcelona. Inte alls långt kvar och det kommer verkligen bli suuper!!

Annars har dagen till störst del bestått av planering, arkitekturhistoria och kaffe- en produktiv måndag helt enkelt!

Likes

Comments

Är det bara jag som känner mig otroligt pepp inför denna veckan?! Är tillbaka med mina träningsrutiner och det är SÅ skönt. Började förra veckan med ett träningsschema som jag ska följa under en månad framöver. Det finns ingen bättre kickstart än ett träningsschema som ska följas. Om ni inte gjort det: do it! Sätt upp ett individuellt mål och utgå därifrån. Fortsätt sedan med att sätta ihop ett träningsprogram som motsvarar dina egna behov. Tro mig, ni kommer inte att ångra er! 

Hoppas ni också har haft en bra start denna måndag! 

________________________________________________________________________

Bilderna kommer ifrån Pinterest. 

Likes

Comments

Såhär såg min morgon ut innan jag var tvungen att sätta igång med mina kurser i Byggnadsteknik och Ledarskap & Organisation. En intensiv period väntar framöver så det är bara att sätta igång! Hoppas att ni också har haft en fin morgon!

Likes

Comments

Rubriken säger det mesta... Nu i mitten på oktober åker jag och Patrik på en weekendresa till Barcelona! Ser verkligen fram emot lite bättre väder, fotboll, uteserveringar med god mat, shopping och alla mysiga gågator. Barcelona är verkligen en stad jag tycker om att besöka, det finns både mycket att göra och se. Var ett par år sedan jag var där senast, så om ni har några Barcelonatips hit me!!

Likes

Comments

Candles can light it up

Vad passar inte bättre till höstmyset än massor med ljus?! De här ljusen doftar otroligt gott och gör sig snygga till din inredning. Det är värt att unna sig ett nu till hösten!

För att länkas vidare till produkterna-- klicka på bilderna!

Likes

Comments

I N S T A G R A M |@moa.frick