Som jag skrev i förra inlägget så avslutade jag helgen på ett väldigt bra sätt, med en heldag i huvudstaden och sedan middag hemma hos morfar och mormor. Tog 10 tåget upp imorse och åkte sedan hem vid 17. Så det blev några timmar för shopping, lite strosande och en lunch på TacoBar (även den enda bilden jag har tyvärr så den får duga). Fick inte med mig så mycket hem och kanske är bra det då garderoben är full och golvet täckt av kläder som inte har någon plats, men är iallafall väldigt nöjd med mina köp.

Tyvärr valde Sverige att bjuda på sämsta möjliga väder med regn och blåst, men trots det blev det en väldigt bra dag som nu avslutas i soffan med mamma och en skål popcorn framför en film. Imorgon är jag ledig (!!!!) och ska vad jag vet, inte göra något speciellt. Eller jo, jag ska kolla lite jobb och sen på kvällen ska jag iväg på en visning.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det blev en jobbhelg med två pass på fredagen och ett på lördagen. En av de absolut stressigaste nätterna på jobbet men det gick bra och jag har precis landat i sängen. Magen skrek efter mat när jag slutat så blev en sväng förbi McDonalds också innan jag åkte hem.
​Nu är klockan strax efter 03.30 och mina ögon väger bly. Det gör det inte lättare att alarmet är ställt på 08.15, men en heldag i huvudstaden väntar så kommer vara värt mina få timmars sömn. Men för att jag ens ska få någon som helst sömn inatt är det dags att släcka och stänga ner datorn för idag.

Likes

Comments

Känns nästan som en dröm. Om nio dagar är det dags att återigen sätta sig på flyget för att åka mot sydligare breddgrader. Denna gång till Barcelona. Och jag är såååå taggad. Det har länge varit en drömdestination och nu är det äntligen dags.
​En extra väska a la 20kg som åker dit tom kommer ha plats för (förmodligen en hel del) nya inköp som ska med hem. Är ju trots allt en av världens mest modemedvetna städer. Förutom det ska jag strosa runt på små gator, kolla på alla fina byggnader, gå på marknader och självklart äta tapas och dricka sangria i mängder (!!!!). Låt tiden gå fort. Vill bara åka nu nu nu.

Likes

Comments

Jag har haft en dålig natt med inte många timmars sömn. Skumma mardrömmar som gjort att jag inte kunnat somna om. Och som lett till att ögonlocken känns extra tunga idag. Men det är sånt man får ta ibland och inget jag riktigt kan göra något åt förutom att hoppas att det blir bättre under dagen.
Har precis fått i mig lite frukost framför ett avsnitt av Prison Break och tänkte fixa det sista inför jobbet där ett stängningspass väntar. Kanske inte det jag önskat allra mest just idag när jag skulle kunna somna vilken sekund som helst men älskar ju verkligen mitt jobb så lär bli bättre under dagen.

Likes

Comments

Alltså det känns helt sjukt att skriva det, men jag har idag varit på mina två första lägenhetsvisningar (!!!!). Feg som jag är har jag länge velat mellan att flytta hemifrån tätt inpå studenten eller bo hemma tills jag nästan *blir utkastad*. Det har sedan länge cirkulerat tankar om och varit en dröm att flytta hemifrån och skapa sitt eget ställe samtidigt som jag inte varit redo att lämna min trygghet. Mitt hem. Men efter idag så vet jag att jag vill flytta hemifrån. Jag ska skapa min egna trygghet. Det låter kanske galet, men när jag klev in i den andra lägenheten kändes det bara som en självklarhet. Det kändes så självklart att jag inom en snar framtid ska ta mitt pick och pack och stå på egna ben. På riktigt. Och jag är verkligen SÅ JÄVLA REDO.

Likes

Comments